Anarhisticni portal

 
 
Slovenija NE NATO - Naslovna stran
Aktivno 2001 - 2004

   
 
  
 Igra:
 Diplomat Rupež 
 
 - Vaš prispevek
 - Vaše vprašanje
 - Vaše odprto pismo
Forum : Slovenija in NATO : Odprto pismo: Zakaj smo se toliko let borili...
1. Neznanec/ka
6.3.2002
Zakaj smo se toliko let borili za neodvisnost od vseh sosednih narodov, da bomo zdaj kar brez referenduma prešli v nato pakt in s tem izgubili edinstveno identiteto Slovenskega naroda

Pisalo se je leto 1575 (okvirno), za Evropejce je kontinent Evropa postala enostavno premajhena, zato so se šli odkrivati nove in nove dežele. Res je tako je Krištof Kolumb odkril Ameriko, pravzaprav na koncu koncev je bila Amerika že odkrita kar nekaj let, saj veste indijanci (od Majev, Aztekov itd.) No takrat je Evropa oz. Evropejci preprosto pokradla in pobila skoraj vse domačine. Naselitev Evropejcev se je končalo z dnem samostojnosti američanov kot superrase. Independence day leta (spet okvirno 1878). Skoraj vsi veliki Evropski narodi so bili boj nekje drugje po drugih kontinetnih od Afrike, Azije, Pacifiških držav in Južne Amerike, Srednje ter Severne Amerike. Razen nekaterih narodov kot so Italijani in Nemci, ki pa so poskusili med 1. in drugo svetovno vojno vplivati na meje sosednjih držav oz. celotnega sveta. Ni jim uspelo zaradi vsesplošne vstaje narodov po celem svetu no končno se je prebudila tudi Amerika in ob koncu 2. svetovne vojne odvrgla dve fantastični bombi na otok, ki je bil tik pred tem, da kapitulira. (Hirošima, Nagasaki). Ali je naredila prav ali ne, ne vem, vemo pa vsi da so s temi posledicami seznanjeni prebivalci teh mest tudi v dandanašnjem času. (3-je udi pri novorojenčkih niso prav nobena redkost).
No dovolj je bilo o drugi svetovni vojni, kmalu zatem je bilo potrebno ohraniti interese v Aziji(Vietnam in Koreja) v obeh primerih popolnoma zgrešena vojna, pa saj so vse vojne zgrešene, tako da ne potrebujemo izgubljati besed. Pri nas je vladala diktatura, s predsednikom Titom na čelu in hkrati je bil on edini, ki se je javno zavzemal za neodvisnost od pokvarjenega zahoda in totalitarnega vzhoda. Živel Tito, ki še vedno živi v naših dušah. Tudi sedaj ko se bije boj proti terorizmu, prosim vas ne nasedajte pokvarjenemu zahodu, temveč furajte neodvisnost Slovenije, saj v primeru da pridemo v Nato se lahko, kaj kmalu zgodi da bomo, oz. bodo morali vaši ali naši sinovi in hčere braniti Nato pakt pred neznanim številom islamskih fundamentalistov in to ne v naši Sloveniji temveč nekje na dalnjem vzhodu, prosimo vas da se odločite za neodvisnost, saj le tako lahko prispevati za mir na svetu ter objektivno poročanje o vojnah, saj poznate cenzuro še iz Titovih časov, kaj mislite da je Ameriška kaj boljša.
Smrt nestrpnosti, svoboda narodu

----------
[link]http://www.ruleless.com/portal/nato/letter.php Odprto pismo[/link] je bilo poslano na: tednik Maldina, Forum Slovenija NE Nato.

2. ana
11.7.2005
>Zakaj smo se toliko let borili za neodvisnost od vseh sosednih narodov, da bomo zdaj kar brez referenduma prešli v nato pakt in s tem izgubili edinstveno identiteto Slovenskega naroda
>
>Pisalo se je leto 1575 (okvirno), za Evropejce je kontinent Evropa postala enostavno premajhena, zato so se šli odkrivati nove in nove dežele. Res je tako je Krištof Kolumb odkril Ameriko, pravzaprav na koncu koncev je bila Amerika že odkrita kar nekaj let, saj veste indijanci (od Majev, Aztekov itd.) No takrat je Evropa oz. Evropejci preprosto pokradla in pobila skoraj vse domačine. Naselitev Evropejcev se je končalo z dnem samostojnosti američanov kot superrase. Independence day leta (spet okvirno 1878). Skoraj vsi veliki Evropski narodi so bili boj nekje drugje po drugih kontinetnih od Afrike, Azije, Pacifiških držav in Južne Amerike, Srednje ter Severne Amerike. Razen nekaterih narodov kot so Italijani in Nemci, ki pa so poskusili med 1. in drugo svetovno vojno vplivati na meje sosednjih držav oz. celotnega sveta. Ni jim uspelo zaradi vsesplošne vstaje narodov po celem svetu no končno se je prebudila tudi Amerika in ob koncu 2. svetovne vojne odvrgla dve fantastični bombi na otok, ki je bil tik pred tem, da kapitulira. (Hirošima, Nagasaki). Ali je naredila prav ali ne, ne vem, vemo pa vsi da so s temi posledicami seznanjeni prebivalci teh mest tudi v dandanašnjem času. (3-je udi pri novorojenčkih niso prav nobena redkost).
>No dovolj je bilo o drugi svetovni vojni, kmalu zatem je bilo potrebno ohraniti interese v Aziji(Vietnam in Koreja) v obeh primerih popolnoma zgrešena vojna, pa saj so vse vojne zgrešene, tako da ne potrebujemo izgubljati besed. Pri nas je vladala diktatura, s predsednikom Titom na čelu in hkrati je bil on edini, ki se je javno zavzemal za neodvisnost od pokvarjenega zahoda in totalitarnega vzhoda. Živel Tito, ki še vedno živi v naših dušah. Tudi sedaj ko se bije boj proti terorizmu, prosim vas ne nasedajte pokvarjenemu zahodu, temveč furajte neodvisnost Slovenije, saj v primeru da pridemo v Nato se lahko, kaj kmalu zgodi da bomo, oz. bodo morali vaši ali naši sinovi in hčere braniti Nato pakt pred neznanim številom islamskih fundamentalistov in to ne v naši Sloveniji temveč nekje na dalnjem vzhodu, prosimo vas da se odločite za neodvisnost, saj le tako lahko prispevati za mir na svetu ter objektivno poročanje o vojnah, saj poznate cenzuro še iz Titovih časov, kaj mislite da je Ameriška kaj boljša.
>Smrt nestrpnosti, svoboda narodu
>
>----------
> Odprto pismo je bilo poslano na: tednik Maldina, Forum Slovenija NE Nato.


Slovenija NE Nato -- anti-copyright -- 2001