Anarhisticni portal

 
 
Slovenija NE NATO - Naslovna stran
Aktivno 2001 - 2004

   
 
  
 Igra:
 Diplomat Rupež 
 
 - Vaš prispevek
 - Vaše vprašanje
 - Vaše odprto pismo
Forum : Slovenija in NATO : Vsem, ki se zavzemate za NATO
1. Neznanec/ka
26.2.2002
Članstvo v natu bo zahtevalo tudi obveznosti. Potegnili nas bodo v vsako svinjarijo v katero se bo NATO zapletel. Če bomo obdržali obvezno vojsko, bodo naši otroci poslani v tuje vojne. Slovenija bo postala tudi cilj morebitnih povračilnih ukrepov napadenih držav. Glavna v NATO je Amerika in njen predsednik je tako omejen da grozi tudi Kitajcem.
Zato je bolje čim dalje stran od take druščine.

Dejan

2. Neznanec/ka
27.2.2002
Braniti meje naše države je ustavna pravica in dolžnost. Me prav zanima, kako bodo ustavo Slovenije, ki naj bi se nanašala samo na Slovenijo spremenili tako, da bo odslej pravica in dolžnost braniti tisto, kar bo določil NATO. Ali pa to pomeni, da nikogar, ki ni poklicni vojak, naša vojska ne bo mogla postati izven slovenskih meja, saj bi s tem kršila ustavo.
vlasta

3. Neznanec/ka
27.2.2002
Ja kakšne bedarije pa pišete vsi skupaj?
Ker nimate pojma o Natu, pišete bedastoče.
Sorry, srči, na referendumu se bodo ljudje odločili ZA!!!

4. Neznanec/ka
27.2.2002
Čimveč takšnih in podobnih forumov, z antiNATO propagando, da slovenčki ne bi tudi pomotoma podprli priključitve natu.

5. Neznanec/ka
27.2.2002
Ja, protinatovcem ostaja le PROPAGANDA, saj ARGUMENTOV nimate.
Če imate muda objavite članek Beblerja o NATU v Delu in ugibanj bo konec.

6. Meskalito
27.2.2002
>Če imate muda objavite članek Beblerja o NATU v Delu in ugibanj bo konec.

Ti mar kdo brani da ga sam objavis na tem forumu?

7. Fric
27.2.2002
>Ja, protinatovcem ostaja le PROPAGANDA, saj ARGUMENTOV nimate.

No da čujem kak argument za v NATO

>Če imate muda objavite članek Beblerja o NATU v Delu in ugibanj bo konec.

Tistega Beblerja, ki je z isto vnemo že pel hvalnice nevtralnosti, razoroževanju, ki je leta 90 napovedal dolgo življenje JLA in Jugoslaviji.... Priporočam ti, da pazljivo bereš njegove "argumente"

8. Neznanec/ka
12.5.2002
Mene zanima, kako bo postavljeno vprasanje na referendumu za vstop, in ali je mozno da bo zastavljeno ravno nikalno, ce se bo javno mnenje nagibalo v naso smer?

9. Neznanec/ka
13.5.2002
Slovenska vojska bo sodelovala v tujih vojaških akcijah le če bo le to potrdil parlament!
Drugače pa lepo vas prosim, malo razmilite kaj govorite. Najprej recete, da nato sploh nima člena, ki bi branil članice (v primeru napada na eno članico je napaden celoten NATO), po drugi strani pa že vidite slovenske vojake na tujih frontah... Lepo vas prosim, razmislite malo kaj govorite!
Poleg vsega skupaj pa je že določeno, da bo slovenska vojska zgolj poklicna in s tem bodo šli na mirovne ali druge misije le tisti vojaki, ki se bodo zato SAMI odlocili in bodo zato bogato plačani!!! Ne pozabite pa, da nikateri slovenski fantje sodelujejo tudi v francoski tujski legiji. Slovenski vojaki v tuji nacionalni vojski! A to je pa vredu!
Malo poglejte kako naj deluje uspešno podjetje! Navsezadnje, tudi SV bo vržena na trg delovne sile na osnovi ponudbe in povpraševanja! Tako, bodo odšli služiti le vojaki, ki si to izrecno želijo in vedo zakaj služijo v vojski! Ta pa bo kot prvo SLOVENSKA VOJSKA, šele nato NATOvska!!!

10. lado
14.5.2002
No kar počasi. Za posredovanje imamo OZN in točno se ve kdo ga znova in znova blokira (ZDA seveda). Seveda naši vojaki bodo hodili na posredovanja v tujino in bodo umirali, ampak so tako ali tako profesionalci in to nikogar ne briga. Ampak kam bodo hodili in koga bodo streljali je pa že drugo vprašanje. Kot davkoplačevalec seveda ni v mojem interesu, da branijo ameriške interese po svetu, ker to niso moji interesi. In naj nihče ne trdi, da se odloča o posredovanjih z nekim soglasjem, ker če nisi za se točno ve da jih boš dobil po glavi. Kako ZDA pritiskajo se je lepo videlo v primeru topovskih cevi.

Gospodje za nato bom takrat, ko bodo ZDA podpisale Kjotski protokol, podpisale Ženevsko konvencijo (da! niso je podpisale), izročale svoje vojne zločince mednarodnim sodiščem in spremenile ustavo, kjer piše da ščitijo svoje interese tudi izven svojih meja( beri lahko se usajajo kjer jim paše). Mimogrede v naši ustavi piše, da branimo svoje meje.


Slovenija NE Nato -- anti-copyright -- 2001