Anarhisticni portal

 
 
Slovenija NE NATO - Naslovna stran
Aktivno 2001 - 2004

   
 
  
 Igra:
 Diplomat Rupež 
 
 - Vaš prispevek
 - Vaše vprašanje
 - Vaše odprto pismo
Forum : Slovenija in NATO : Ofenziva se je začela
1. Hawkeye
15.1.2002
Kucan je na TVS1 pravkar zastavil ves svoj ugled in vpliv v službo pronatovske propagande. Jasno je povedal, da bi v primeru referendumske zavrnitve vključevanja v NATO - takoj odstopil. Jajca pa ima, tega mu ne gre odrekati. Sprašujem se, ali je res tako prepričan da bi referendum uspel, ali pa samo rešuje potapljajočo se ladjo. Verjetno ima vpogled v bolj verodostojne ankete, kot pa mi navadni smrtniki.

2. kleklarca
21.1.2002
kučan je to rekel, ker mu je itak vseen za predsedniški položaj, ker je itak letos njegov zadnje leto. če pa bo slučajno referendum, pa bo v končni fazi itak zelo malo časa pred koncem njegovega mandata. tko, da mu je itak vseen.

mislm, pa da je ful nesramno od njega, da si drzne kej takega nardit,...egoistično do konca!

3. Matthai
21.1.2002
Točno tako. Referendum naj bi bil enkrat konec leta (tako se govori). To bo pa že okrog predsedniških volitev. Če bo odstopil tik pred predsedniškimi volitvami, to pomeni da jih bodo morda prestavili - ni pa nujno. Še vedno bo pač do konca opravljal svojo funkcijo kot v.d.

Malce se pa lahko tudi zamislite nad njegovim početjem - tipček očitno deluje totalno proNATOvsko (kar smo nekateri itak že prej vedeli).

Zato ni nič drugačen od Janše - KUČAN IN JANŠA STA OBA ENAKA, ko gre za vprašanje NATA ali EU! Dopovejte si to že enkrat.

4. Fric
22.2.2002
>Zato ni nič drugačen od Janše - KUČAN IN JANŠA STA OBA ENAKA, ko gre za vprašanje NATA ali EU! Dopovejte si to že enkrat.

Pa saj tega sploh ne skrivata. Vsi (razem menda Jelincica) so povedali da so ZA NATO.

5. Neznanec/ka
12.5.2002
Politiko hoces noces morajo govoriti v interesu drugih in ne lastnih drzavljanov, ravno zaradi ohranjanja stabilnosti v tej regiji.

Zanima me kdo bo zmagal na predsedniskih volitvah?

6. DonkeyHot
12.5.2002
>Zanima me kdo bo zmagal na predsedniskih volitvah?

Jaz sem navijal za Arturja, pa je na žalost prejšni teden crknil. Janezu pa tudi bolj slabo kaže...

7. ronja
29.5.2002
>Zanima me kdo bo zmagal na predsedniskih volitvah?

Dobro bi bilo, če bi slavila Brezigarjeva!

Pa še nekaj - glede na to kako dolgo že obstaja ta forum, bi lahko kot zastopniki glasu ljudstva na resnejšo debato pozvali kakšnega predstavnika naše vlade. Saj so bile že lansko leto demonstracije, naj odgovarjajo na javnem mestu. Sploh pa, kdo se bo oglasil in povedal v kakšni državi želi živet čez 20 let, če ne mi, ki bomo živeli v njej.


Slovenija NE Nato -- anti-copyright -- 2001