Anarhisticni portal

 
 
Slovenija NE NATO - Naslovna stran
Aktivno 2001 - 2004

   
 
  
 Igra:
 Diplomat Rupež 
 
 - Vaš prispevek
 - Vaše vprašanje
 - Vaše odprto pismo
Forum : Slovenija in NATO : VARNOST je postala argument PROTInatu ... poglej zakaj!
1. AmaLThea
18.3.2003
bruseljska pogodba EU zagotavlja:` Ce bo katerakoli od visokih podpisnic sporazuma zrtev napada v Evropi, bodo druge visoke clanice v skladu z dolocili 51.clena ustanovne listine Zdruzenih narodov tako napadeni clanici ZAGOTOVILE VSO vojasko in drugo pomoc in podporo, ki je v njihovi moci` *Severnoatlansta pogodba NATA: `Oborozen napad na eno ali vec pogodbenic v Evropi ali S Ameriki steje za napad na vse pogodbenice in da zato soglasajo , da bo ob takem oborozenem napadu vsaka od njih ob uresnicevanju pravice do individualne ali kolektivne samoobrambe tako napadenim pogodbenicam s TAKOJSNO INDIVIDUALNIM IN Z DRUGIMI POGODBENICAMI DOGOVORJENIM UKREPANJEM, KI SE JI ZDI POTREBNO, skupaj z uporabo oborozene sile, pomagala, da se ponovno vzpostavi in ohrani varnost severnoatlantskega obmocja`
TOREJ,EU nam ZAGOTAVLJA varnost, kar ne moremo rect za NATO! NEVTRALNA SLOVENIJA!

2. McHrozni
18.3.2003
Mm, kolikor vem, je bil že velikokrat predstavljen argument, ki pravi: "vojaške kapacitete EU so zanemarljive, edinole Nato ima vojsko".

McHrozni

3. Neznanec/ka
18.3.2003
>edinole NATO ima vojsko.
Da te kozlat prime.

4. marko
18.3.2003
>bruseljska pogodba EU zagotavlja:` Ce bo katerakoli od visokih podpisnic sporazuma zrtev napada v Evropi, bodo druge visoke clanice v skladu z dolocili 51.clena ustanovne listine Zdruzenih narodov tako napadeni clanici ZAGOTOVILE VSO vojasko in drugo pomoc in podporo, ki je v njihovi moci` *Severnoatlansta pogodba NATA: `Oborozen napad na eno ali vec pogodbenic v Evropi ali S Ameriki steje za napad na vse pogodbenice in da zato soglasajo , da bo ob takem oborozenem napadu vsaka od njih ob uresnicevanju pravice do individualne ali kolektivne samoobrambe tako napadenim pogodbenicam s TAKOJSNO INDIVIDUALNIM IN Z DRUGIMI POGODBENICAMI DOGOVORJENIM UKREPANJEM, KI SE JI ZDI POTREBNO, skupaj z uporabo oborozene sile, pomagala, da se ponovno vzpostavi in ohrani varnost severnoatlantskega obmocja`
>TOREJ,EU nam ZAGOTAVLJA varnost, kar ne moremo rect za NATO! NEVTRALNA SLOVENIJA!

Urgh?! Koliko je EU ( ajd, dobro, takrat še EGS ) trznila, oziroma vojaško pomagala, ko je Argentina vdrla na Britankse Falklande? Kaj pa ko je Gadafi ciljal tam en italijanski otok z raketami?

5. jinxgirl
18.3.2003
>>edinole NATO ima vojsko.
>Da te kozlat prime.

Da te pobijat prime.( če si NATO)

6. Neznanec/ka
19.3.2003
>Urgh?! Koliko je EU ( ajd, dobro, takrat še EGS ) trznila, oziroma vojaško pomagala, ko je Argentina vdrla na Britankse Falklande? Kaj pa ko je Gadafi ciljal tam en italijanski otok z raketami?

Koliko let nazaj pa je bilo to? 15? Takrat danasnji statut EU se ni obstajal.

7. marko
19.3.2003
>>Urgh?! Koliko je EU ( ajd, dobro, takrat še EGS ) trznila, oziroma vojaško pomagala, ko je Argentina vdrla na Britankse Falklande? Kaj pa ko je Gadafi ciljal tam en italijanski otok z raketami?
>
>Koliko let nazaj pa je bilo to? 15? Takrat danasnji statut EU se ni obstajal.

No, če si včeraj zvečer poslušal Kacina si lahko zvedel, da Evropa še zmer nima neke zunanje politike, razen širitve, še zamisli o latni, od nata neodvisni evropski obrambi pa so še vedno samo zamisli ( že 40 let, by the way ).


Slovenija NE Nato -- anti-copyright -- 2001