Anarhisticni portal

 
 
Slovenija NE NATO - Naslovna stran
Aktivno 2001 - 2004

   
 
  
 Igra:
 Diplomat Rupež 
 
 - Vaš prispevek
 - Vaše vprašanje
 - Vaše odprto pismo
Forum : Slovenija in NATO : STARI AVTOMOBILI
1. IKRA
16.3.2003
PRAV KAR SEM PREBRAL NA INTERNETU,DA KO BOMO V EU BOMO MORALI DAT NA UNIČENJE NAŠE STARE AUTOMOBILE "OLDTIMERJE" TOREJ AUTOMOBILE,KI SMO JIH KUPILI S TEŽKO ZASLUŽENIM DENARJEM.JAZ SEM SI RAVNOKAR KUPIL REZERVNE DELE,KER GA NAMERAVAM OBNOVITI.RAD BI VEDEL KDO NA TEM SVETU IMA PRAVICO POSEGATI V PRIVATNO LASTNINO.SEDAJ MI JE JASNO,KAKO BOM GLASOVAL NA REFERENDUMU.GLASOVAL BOM PROTI EU IN NATO.

2. McHrozni
16.3.2003
Kje si pa to prebral?

McHrozni

3. IKRA
16.3.2003
>Kje si pa to prebral?
>
>McHrozni

http://www.citroenbilten.com/forum/

4. McHrozni
16.3.2003
>http://www.citroenbilten.com/forum/

Pa se ti zdi to povsem kredibilen vir informacij?

McHrozni

5. IKRA
16.3.2003
>>http://www.citroenbilten.com/forum/
>
>Pa se ti zdi to povsem kredibilen vir informacij?
>
>McHrozni

Mogoče ni,,je pa trenutno edina in me zelo strese kaj se grejo ti naši.Avto sem vendar plačal,naj bi bil moj in če se jaz nekaj časa ne bom vozil je to moja stvar.

6. McHrozni
16.3.2003
>Mogoče ni,,je pa trenutno edina in me zelo strese kaj se grejo ti naši.Avto sem vendar plačal,naj bi bil moj in če se jaz nekaj časa ne bom vozil je to moja stvar.

Takole ti povem - nobena Evropska država in s tem tudi ne EU nima zakonodaje, ki bi silila v kaj takega, kot si ti zgoraj omenjal.
Malo kritičnega mišljenja, lepo prosim. Če nekaj nekje prebereš to še ni nujno, da res drži - še posebej ne na internetu.

McHrozni

7. Roberto
17.3.2003
>Takole ti povem - nobena Evropska država in s tem tudi ne EU nima zakonodaje, ki bi silila v kaj takega, kot si ti zgoraj omenjal.
>Malo kritičnega mišljenja, lepo prosim. Če nekaj nekje prebereš to še ni nujno, da res drži - še posebej ne na internetu.
>
>McHrozni

Se strinjam s tabo in to popolnoma.Nihče ti ne more vzeti tistega kar si pošteno plačal.EU s tem nima zveze.Stari avti se bodo res kmalu reciklirali in to se mi zdi prav.Če pa želiš avto obnoviti in ga registrirati kot starodobnika je to tvoja stvar in pravica.

8. IKRA
17.3.2003
>>Takole ti povem - nobena Evropska država in s tem tudi ne EU nima zakonodaje, ki bi silila v kaj takega, kot si ti zgoraj omenjal.
>>Malo kritičnega mišljenja, lepo prosim. Če nekaj nekje prebereš to še ni nujno, da res drži - še posebej ne na internetu.
>>
>>McHrozni
>
>Se strinjam s tabo in to popolnoma.Nihče ti ne more vzeti tistega kar si pošteno plačal.EU s tem nima zveze.Stari avti se bodo res kmalu reciklirali in to se mi zdi prav.Če pa želiš avto obnoviti in ga registrirati kot starodobnika je to tvoja stvar in pravica.

NOBENIH ČE JEV NE PRENESEM,KO GRE ZA MOJO LASTNINO.PREBERI SI ČLOVEKOVE PRAVICE.

9. McHrozni
17.3.2003
>NOBENIH ČE JEV NE PRENESEM,KO GRE ZA MOJO LASTNINO.PREBERI SI ČLOVEKOVE PRAVICE.

Človek božji, kaj ne premoreš niti toliko kritičnega mišljenja, da bi se spravil ugotavljat kaj je res in kaj ne?

Ali si pa eden tistih, ki imajo stvari pod streho zelo lepo urejene, ampak se zelo trudijo, da jih drugi ne bi imeli, da drugi ne bi razumeli za kaj gre?
Ataturk mi je glede tega tudi sumljiv.

McHrozni

10. jinxgirl
18.3.2003
>>NOBENIH ČE JEV NE PRENESEM,KO GRE ZA MOJO LASTNINO.PREBERI SI ČLOVEKOVE PRAVICE.
>
>Človek božji, kaj ne premoreš niti toliko kritičnega mišljenja, da bi se spravil ugotavljat kaj je res in kaj ne?
>
>Ali si pa eden tistih, ki imajo stvari pod streho zelo lepo urejene, ampak se zelo trudijo, da jih drugi ne bi imeli, da drugi ne bi razumeli za kaj gre?
>Ataturk mi je glede tega tudi sumljiv.

Zanimivo, ti si pa povsem prepričan, da je s tvojim pogledom na svet vse v redu? Da je tisto, kar napišeš, merilo za "normalnost " drugih? Hja, v tvoji glavi že mogoče,...

11. McHrozni
18.3.2003
>Zanimivo, ti si pa povsem prepričan, da je s tvojim pogledom na svet vse v redu? Da je tisto, kar napišeš, merilo za "normalnost " drugih? Hja, v tvoji glavi že mogoče,...

Saj, saj, kje pa drugje sodim, kdo je normalen in kdo ne?
Vendar pa večine svojih stališč ne vsiljujem kot absolutne standarde, ne tako kot Ataturk in drugi libertanci, ki so prepričani, da bi morali odstraniti vse tiste, ki se z njimi ne strinjajo.

McHrozni

12. IKRA
18.3.2003
>>Zanimivo, ti si pa povsem prepričan, da je s tvojim pogledom na svet vse v redu? Da je tisto, kar napišeš, merilo za "normalnost " drugih? Hja, v tvoji glavi že mogoče,...
>
>Saj, saj, kje pa drugje sodim, kdo je normalen in kdo ne?
>Vendar pa večine svojih stališč ne vsiljujem kot absolutne standarde, ne tako kot Ataturk in drugi libertanci, ki so prepričani, da bi morali odstraniti vse tiste, ki se z njimi ne strinjajo.
>
>McHrozni

je pa trenutno edina in me zelo strese kaj se grejo ti naši.

13. McHrozni
18.3.2003
>je pa trenutno edina in me zelo strese kaj se grejo ti naši.

?

McHrozni


Slovenija NE Nato -- anti-copyright -- 2001