Anarhisticni portal

 
 
Slovenija NE NATO - Naslovna stran
Aktivno 2001 - 2004

   
 
  
 Igra:
 Diplomat Rupež 
 
 - Vaš prispevek
 - Vaše vprašanje
 - Vaše odprto pismo
Forum : Slovenija in NATO : Imam nekaj magnetkov od starih iskrinih zvočnikov
1. Neznanec/ka
19.2.2003

Slovenski vladi jih prodam za 10.000 dolarjev,da jih potem izročijo ZDA kot dokazni predmet za napad na Irak. Nobenega smisla nima da Hans Blix in Baradey brez potrebe požirata puščavski prah v iraških puščavah ,če pa so dokazi tu.S to gesto si bo Slovenija olajšala vstop v NATO da jo bodo potem lažje olajšali,in imeli bomo olajšave za nabavo modernega orožja iz druge svetovne vojne za hitro posredovanje na Dinosu.
Trenutek resnice se bliža sta rekla Bush inTony Blefer. Terorist Sadam Husein se izogne vojne samo na ta način da dokaže da nima nafte.Ker pa so inšpektorji to nevarno snov že odkrili zdaj iščejo samo še v koliko nevarnih količinah se ta nahaja ,da se v Irak izplača izvažati demokracijo.Demokracija danes ni poceni. Ena letalonosilka stane več kot pol milijarde dolarjev.Ameriški »patriot«zemlja zrak milijon dolarjev.Nevidna letala Awaks gredo tudi v ogromne stroške čeprav jih davkoplačevalci plačajo, pa ne vidijo .Samo Srbi so sposobni da ta letala vidijo ,ker so enega sestrelili nad Beogradom kar pa Amerikanci niso hoteli videti.Izrael nekoliko zaostaja za ameriško tehnologijo Izraelski bagerji se vidijo,zahod jih pa ne vidi..Ko so Američani demokratizirali Vietnam z napalm bombami in preizkušali razna kemična sredstva ter klasična orožja je ameriška statistika izračunala da zadene komaj vsak šestotisoči metek.Kakšna škoda.!Demokratiziranje sveta torej ni poceni zadeva .Slovenski politiki in politiki vlad evropskih Romov vedo da je treba tu pomagati.Samo računica bo najbrž romska.Tu ne bodo nič na »na mrzlo potegnili« ampak »takratko.«
Kot pišejo razni ekonomisti lahko močna podražitev nafte spravi na kolena
ne samo katoličane ampak cele države.Državnike seveda ne.Ti se tako
ženejo za demokracijo v Iraku ,da so še v Švicarskih bankah tega veseli.

2. IKRA
20.2.2003
>
> Slovenski vladi jih prodam za 10.000 dolarjev,da jih potem izročijo ZDA kot dokazni predmet za napad na Irak. Nobenega smisla nima da Hans Blix in Baradey brez potrebe požirata puščavski prah v iraških puščavah ,če pa so dokazi tu.S to gesto si bo Slovenija olajšala vstop v NATO da jo bodo potem lažje olajšali,in imeli bomo olajšave za nabavo modernega orožja iz druge svetovne vojne za hitro posredovanje na Dinosu.
>Trenutek resnice se bliža sta rekla Bush inTony Blefer. Terorist Sadam Husein se izogne vojne samo na ta način da dokaže da nima nafte.Ker pa so inšpektorji to nevarno snov že odkrili zdaj iščejo samo še v koliko nevarnih količinah se ta nahaja ,da se v Irak izplača izvažati demokracijo.Demokracija danes ni poceni. Ena letalonosilka stane več kot pol milijarde dolarjev.Ameriški »patriot«zemlja zrak milijon dolarjev.Nevidna letala Awaks gredo tudi v ogromne stroške čeprav jih davkoplačevalci plačajo, pa ne vidijo .Samo Srbi so sposobni da ta letala vidijo ,ker so enega sestrelili nad Beogradom kar pa Amerikanci niso hoteli videti.Izrael nekoliko zaostaja za ameriško tehnologijo Izraelski bagerji se vidijo,zahod jih pa ne vidi..Ko so Američani demokratizirali Vietnam z napalm bombami in preizkušali razna kemična sredstva ter klasična orožja je ameriška statistika izračunala da zadene komaj vsak šestotisoči metek.Kakšna škoda.!Demokratiziranje sveta torej ni poceni zadeva .Slovenski politiki in politiki vlad evropskih Romov vedo da je treba tu pomagati.Samo računica bo najbrž romska.Tu ne bodo nič na »na mrzlo potegnili« ampak »takratko.«
>Kot pišejo razni ekonomisti lahko močna podražitev nafte spravi na kolena
>ne samo katoličane ampak cele države.Državnike seveda ne.Ti se tako
>ženejo za demokracijo v Iraku ,da so še v Švicarskih bankah tega veseli.

Živjo,vsaj malo dobre volje v teh negotovih dneh.

3. marko
20.2.2003
Khm, kok jaz vem košta ena letalonosilka razreda Nimitz 15 milijard dolarjev, kot prvo. Kot drugo, ali so Srbi vidli letala ali ne, sploh ni važno, očitno in kar bode v oči je, da jim niso nič mogli. Kar potrjuje dejstvo da so sestrelili celi 2 (dve) letali, NATO pa je imel malo čez 100.000 bojnih letov.

4. McHrozni
20.2.2003
>Khm, kok jaz vem košta ena letalonosilka razreda Nimitz 15 milijard dolarjev, kot prvo. Kot drugo, ali so Srbi vidli letala ali ne, sploh ni važno, očitno in kar bode v oči je, da jim niso nič mogli. Kar potrjuje dejstvo da so sestrelili celi 2 (dve) letali, NATO pa je imel malo čez 100.000 bojnih letov.

Kaj niso sestrelili enega letala in enega helikopterja?
Uradna verzija pravi, da se je slednji zaletel v daljnovod, ampak sem pripravljen verjeti, da so ga sestrelili.

McHrozni

5. Neznanec/ka
20.2.2003
>>Khm, kok jaz vem košta ena letalonosilka razreda Nimitz 15 milijard dolarjev, kot prvo. Kot drugo, ali so Srbi vidli letala ali ne, sploh ni važno, očitno in kar bode v oči je, da jim niso nič mogli. Kar potrjuje dejstvo da so sestrelili celi 2 (dve) letali, NATO pa je imel malo čez 100.000 bojnih letov.
>
>Kaj niso sestrelili enega letala in enega helikopterja?
>Uradna verzija pravi, da se je slednji zaletel v daljnovod, ampak sem pripravljen verjeti, da so ga sestrelili.
>
>McHrozni
Mc mc Grozni: vidim da si še vedno na šihtu.Teba je delat.
Slovenska vlada je odobrila 120 milijonov sit za NATO propagando.Nekaj bo menda padlo za take umske napoere.

6. marko
20.2.2003

>Kaj niso sestrelili enega letala in enega helikopterja?
>Uradna verzija pravi, da se je slednji zaletel v daljnovod, ampak sem pripravljen verjeti, da so ga sestrelili.
>
>McHrozni

Siguren sem, da so sestrelili dva. V letalskem muzeju v Beogradu imajo na razstavi dva repa od ameriških lovcev kot trofeje. En pripada slavnemu F-117, drugi pa letalu vrste F-16.


Slovenija NE Nato -- anti-copyright -- 2001