Anarhisticni portal

 
 
Slovenija NE NATO - Naslovna stran
Aktivno 2001 - 2004

   
 
  
 Igra:
 Diplomat Rupež 
 
 - Vaš prispevek
 - Vaše vprašanje
 - Vaše odprto pismo
Forum : Slovenija in NATO : Ko to laže Srbija je mala (he, he)
1. Neznanec/ka
12.1.2003

Braæo Slovenci,
samo vi budite protiv Nata i sve ce biti dobro!

Goca

2. avram
20.10.2005
Još jedan Srbin koji voli i podržava Slovence.
www.modran.com
Didjite bičete dobro primljen gost.

3. jej
1.11.2005
ves kaj čefurjev je že tko preveč, ne rabmo se tebe!!!edini k delate tezave pa bleme ste vi prokleti bili pizde hinavske, sam k ste skp poj ste ga neki a kaj??!?!
drgac pa prlizneni kurci in neki odvazni petelini....kurca vredni.....total poraz vas je sam gledat ''bračo'' sj ste sam kretenska.....mal zaostal s mislnostjo balkana k vam daje inspiracijo da poj sirite svoj ''virus'' tm kjer vam ni mesto in neki svoje ''divjaško obnašanje'' in neko nadvladavino hočete!?!?!tle nimate kj iskat, kulturna pr vs ne reagira k se pojma ne poznate, zadrti idioti...in potem mislite da če ste ''kao'' na tem kanalu da je to ''guno brezvlaðe'' a kaj k ga vi nam tlele hočete s svojim primitivnim sistemom vnest!?!?!??!dobr vas poznam take primitivce, ki si še niste zasluzl ene lepe besede - omembe vredne......tle ste in se kažete kot neki ''jaki'' in podobno, mislim totaln absurd vas je sam tko brat, bog ne daj pa poslusat, se mi kuj obrne želodc od sranja vašga!

4. MattheusS
1.11.2005
Izpoved malega ksenofoba.

MattheusS

5. Neznanec/ka
1.11.2005
Dejansko se je grdo izrazil vendar ima prav. Južnjaki ali taki imenovani čefurji delajo največ problemov in so vsi skupaj zelo povezani v celoto-mafija.
Delajo probleme, tulijo za puncami, preprodajajo mamila...
Ter najslabše, vsiljujejo svojo kulturo drugim(razne muslimanske ðamije).
Ni vsak ki ga to moti že ksenofob, nestrpnež, šovinist,... kam nas bo pripeljala taka liberalnost, da bodo vsi tolerirani in podprti?!

6. neznanka
2.11.2005
>ves kaj čefurjev je že tko preveč, ne rabmo se tebe!!!edini k delate tezave pa bleme ste vi prokleti bili pizde hinavske, sam k ste skp poj ste ga neki a kaj??!?!
>drgac pa prlizneni kurci in neki odvazni petelini....kurca vredni.....total poraz vas je sam gledat ''bračo'' sj ste sam kretenska.....mal zaostal s mislnostjo balkana k vam daje inspiracijo da poj sirite svoj ''virus'' tm kjer vam ni mesto in neki svoje ''divjaško obnašanje'' in neko nadvladavino hočete!?!?!tle nimate kj iskat, kulturna pr vs ne reagira k se pojma ne poznate, zadrti idioti...in potem mislite da če ste ''kao'' na tem kanalu da je to ''guno brezvlaðe'' a kaj k ga vi nam tlele hočete s svojim primitivnim sistemom vnest!?!?!??!dobr vas poznam take primitivce, ki si še niste zasluzl ene lepe besede - omembe vredne......tle ste in se kažete kot neki ''jaki'' in podobno, mislim totaln absurd vas je sam tko brat, bog ne daj pa poslusat, se mi kuj obrne želodc od sranja vašga!


si ne bi vzel par minut in tole spravil v nekaj iz česar bi se dalo razbrati kaj sploh hočeš povedat?

7. kuna
2.11.2005
doben

8. MattheusS
2.11.2005
Probleme dela tudi marsikdo drug. Kulturo vsiljujejo tudi drugi. Če tebe vsiljujejo ðamijo, potem meni RKC vsiljuje cerkve, zvonenje v cerkvi, prenose maš na TV.
Obtoževati ni teško. Vzrok in rešitev pa nista mačji kašelj.

MattheusS

9. Buffalo
4.11.2005
Rešitev je enostavna.

Prepovemo graditi džamijo.

Če te pa moti krščanska kultura, ki je tu domača, se pa preseli v kakšno muslimansko kulturo ali pa na Kubo ali pa Severno Korejo.

10. Neznanec/ka
4.11.2005
Pa kaj tebi ni jasno? Od kje si zdej potegnu muslimane, če je tip očitno Srb?? Najbrž sovraži islam še bolj kot ti(ni pa nujno, da ne bo pomote..). Tko mimogrede, ko so tvoji predniki v srednjem veku metali kakce skozi okno, so muslimani(Arabci), mel visoko razvito kulturo, proučevali so astronomijo, k nam zanesli svojo pisavo..(arabske številke npr..), krščanstvo je pa tuki tko domače, kukr so npr, belci v Avstraliji..če veš kaj mislim..ampak najbrž ne veš, zato naj ti razložim..Slovani so bili na silo pokristjanjeni, veliko krvi je preteklo za to, da mamo danes cerkvico na vsaki vzpetini, višji od pol metra:/ Mene enako moti ena ðamija al pa pravoslavna cerkev al pa rimokatoliška..zarad mene..če ne bi mel nobene..če pa že, mamo pa lahko vse.Ista reč skratka.

11. MattheusS
4.11.2005

Se strinjam Neznanec/ka.
Ko je v Evropi bila higiena najmanj pomembna in je bila vsaka bolezen Božja kazen, so Arabci imeli školjke.

Buffalo.. če bi bilo po tvojem in bi problem preprosto rešili z prepovedjo in izgonom ne-domačih, bi po vsej verjetnosti ostal samo ti(ker te moti že vsak, ki razmišlja drugače). In živel bi "srečno" do konca svojih dni v lastnem dreku. Jaz bi pa užival na Kubi, S Koreji ali kje drugje.

Mimogrede.. tvoja rešitev ni pravilna.

MattheusS

12. mjaw
1.11.2007
prvo je treba začet z kaznovanjem!! Kdor žali domovino v kateri živi 2000 kazni.V avtomobilu je muzika lahko dovoljena le do --db,če je odprta šipa tolika manj. :)
Nato za držvljanstvo dobiti je treba (ne tako kot sedaj) znati pravilno govoriti in pisati slovensko,poznat zgodovino,običaje,kulturo(soc,psih).Vsak ki bi na novo dobil držvljanstvo in bi si že v nekaj letih nabral veliko kaznivih dejanji bi moral biti izgnan v svojo prvotno državo in ne bi imel več vstopa v Slovenijo.

13. Neznanec/ka
4.11.2007
Načeloma se strinjam s tem kar si napisal. Vendar je malo pretirano zahtvevati od nekega tujca, da pozna zgodovino, kulturo in običaje Slovencev še pred državljanstvom. Še lastni Slovenci ne vemo vsega o svoji državi, zgodovini, kulturi ali običajih. Osebno me tujci v Sloveniji ne motijo, dokler se prilagajajo tukajšnji kulturi in zakonom. Ampak večina tujcev je dejansko šla predaleč s svojim nacionalizmom in obnašanjem, ki ni za nikamor. Na žalost trpi zaradi tega večina Slovencev in tudi jaz sem žal med njimi. Nekateri Slovenci pa so izbrali drugo, v tem primeru slabšo pot in jih tujci in njihovo nemogoče obnašanje, glasna balkanska glasba in žaljenje Slovenske kulture očitno ne motijo, vendar jo še podpirajo. Žalostno je, da Slovenci nimamo več besede v lastni državi in se pustimo izkoriščati vsakemu balkanskemu primitivcu, ki nam prekriža pot.

14. Srka1337
8.11.2007
No men gre pa na kurac cela vera...nesmiselna domišlija...vsi vejo da nič od tega ne obstaja ampak še vedno vsi hočjo da bi blo res...Zdej pa hočjo še po šolah ta kurčev vereuk stišat...koda 13letni froci še to nucajo....

15. Neznanec/ka
9.11.2007
>No men gre pa na kurac cela vera...nesmiselna domišlija...vsi vejo da nič od tega ne obstaja ampak še vedno vsi hočjo da bi blo res...Zdej pa hočjo še po šolah ta kurčev vereuk stišat...koda 13letni froci še to nucajo....


Zakaj te tako moti, če nekomu veliko pomeni, da hodi ob nedeljah na mašo in veruje v boga? Mar niste anarhisti tisti, ki ste strpni in dopuščate ljudem, da se sami odločijo v kaj bodo verovali? Kako pa si lahko ti tako trdno prepričan v to, da nič od tega ne obstaja? Ravno ti, ki si videl Sveto pismo le v izložbi kake knjigarne. Glede na vzgojo, ki jo imajo 13 letniki v šolah mislim, da jim malo splošnega znanja o krščanstvu ne bi škodovalo.

16. neznanka
9.11.2007
vera sama po seb ni slaba. je pa slabo da jo ljudje izkoriščajo v svoj prid. vse pidarije k so se dogajale v zgodovini mečejo slabo luč na vero.

17. Seax
16.7.2009
>Rešitev je enostavna.
>
>Prepovemo graditi džamijo.
>
>Če te pa moti krščanska kultura, ki je tu domača, se pa preseli v kakšno muslimansko kulturo ali pa na Kubo ali pa Severno Korejo.

vera tle sploh ne igra vloge, ampak narod. sej maš tut slovence k so muslimani. nevem no-jz sm ateist, in če nam usiljujejo kršanstvo, zakva nam ne bi še ðamije? itak je oboje neko sranje, vrjame pa tist k hoče. mogl bi se znebit južnjakov v sloveniji, ne pa preprečevat graditev ðamije, ker pol bo še huj.

18. Neznanec/ka
19.7.2009
>>Rešitev je enostavna.
>>
>>Prepovemo graditi džamijo.
>>
>>Če te pa moti krščanska kultura, ki je tu domača, se pa preseli v kakšno muslimansko kulturo ali pa na Kubo ali pa Severno Korejo.
>

Potem lahko podremo še vse cerkve, pa bo problem zvonenja rešen. Čen ni zvonikov ni zvonov in ne zvonenja.
Nato lahko to ponovimo pri gejih, tako da jih odstranimo, mislim saj veste ni gejev ni gejevskih parad in potem tudi ni več nestrpnosti....itd. No vsaj tako si je Hitler domišljav.

19. carpathian
27.8.2009
gradnja džamije = nasilna inkulturacija
Ljubkovalno rečem temu tudi ðihad na skrivaj...


Slovenija NE Nato -- anti-copyright -- 2001