Anarhisticni portal

 
 
Slovenija NE NATO - Naslovna stran
Aktivno 2001 - 2004

   
 
  
 Igra:
 Diplomat Rupež 
 
 - Vaš prispevek
 - Vaše vprašanje
 - Vaše odprto pismo
Forum : Slovenija in NATO : Potem - Krvavi Vprasaji
1. Potem
20.12.2002
Potem - Krvavi Vprasaji

Tema je use, kar mi pride na misu/
k razmislam o tem, kar sm vidu in slisu/
k poslusam radio, k gledam porocila/
k vidm pizdarije, k jih je vojna nardila/
po tem svetu/ampak na celem planetu ni junaka/k bi dosegu da bi se boj prenehu in vojna koncala/in vojna narekuje/da se vojski nakazuje/blazn denar/in bush dokazuje/da je njegova vlada se vedno polna prevar/nazadne si je se krscanski folk nehu delat utvar/da dela bush u pravi smeri in da se bori za pravo stvar/in zakaj ne vzamemo tega u dar/da nismo u natu/kdo hoce rit po blatu/kdo se hoce spravt na ksno nedolzno ljudstvo/sam eno tako izkustvo/pa bojo vsi rekl NAhh, pustmo TO!

Ref : Kdo hoce u NATO
Kdo hoce umirat
Kdo hoce bit zatiran
Jst ne in ce mal pomislte
Pol bi tut vi premisll se
Sinovi in hcere ponosne Slovenije!
Vse kar rabm je mikrofon
Da prezenem zadn dvom
Da vem o cem govorim
Da s tem komadom neki dosezm...
Neki nardim.

In zanimiv bi blo vedt/kok bi jih sploh rado v NATO slo/3,4,5?/kok bi to smesn blo.../k bi se vidl/da jih je sam za vzorc/kdo je se zato/da ne vstopamo/v imperialisticno arogantno teroristicno/organizacijo/k jo vod mr. Rodeo/in zdej nagovarjam vse politike/k bi zarad dnarja v NATO radi sli/to ni prosnja ampak ZAHTEVA!/papki../in pozivam use/k mislte tko k jst/tisti, ki nocte it brezglavo v smrt/da poveste svoje mnenje naglas/treba se je upreti/ne pustit da delajo z nami kokr dela Kovac s kmeti...

Ref : Kdo hoce u NATO
Kdo hoce umirat
Kdo hoce bit zatiran
Jst ne in ce mal pomislte
Pol bi tut vi premisll se
Sinovi in hcere ponosne Slovenije!
Vse kar rabm je mikrofon
Da prezenem zadn dvom
Da vem o cem govorim
Da s tem komadom neki dosezm...
Neki nardim.

Comments?

2. McHrozni
20.12.2002
Politično nekorektna pesmica pač, nič več in nič manj.

McHrozni

3. dsa
20.12.2002
spet isto...gola sila se danes odloca o vecini sporov na tem planetu. etika, clovekove pravice in demokraticni cvek ne pomenita popolnoma nic. ce se kdo ne strinja naj to izvoli povedat mrtvim v hirosimi, pa desettisocim posiljenim pa pobitim v bosni...vprasanje je cisto preprosto ali je bolje biti na strani, ki mece bombe ali na tisti, ki je bombardirana, pri cemer ne pozabite da je s polno r... in nabasanim hladilnikom lahko cvekat! clovekove pravice so vredne samo toliko kolikor jih drzavljani preko svoje moci lahko v svoji drzavi uveljavijo in je ta drzava to voljo sposobna braniti pred drugimi. hutujcem in tutsijem, bosancem, palestincem in nam, 41' in 91', pravice, dobljene z rojstvom, niso pomagale popolnoma nic. vendar drzavljani morajo nadzorovati svojo drzavo in svojo vlado! sele to jim omogoca uzivanje teh pravic. ok, da se vrnem, raje sem ziv kot pa mrtev moralni zmagovalec. tako gre to. biologija ne etika. to je vsa diskusija o natu. svet se zlagoma izboljsuje in to je prav...ko bo varen, pravicen in srecen bo nato razpadel sam po sebi. do takrat pa je treba ostati ziv. se enkrat ponavljam kar sem ze povedal, sklep da nato podpira izrael, ki pobija palestince in je zato nato slab, je napacen. pravi sklep je da, ce bi bili palestinci v natu jih ne bi nihce napadal. palestinec pa danes postanes zlahka!
ajd

4. Neznanec/ka
20.12.2002
>Comments?

Muzika manjka! Ob zvokih nažigaških kitar bi kar sedlo...

5. Potem
20.12.2002
Nazigaskih kitar?Moram ze razocarat:komad ima hip-hop beat...

6. McHrozni
20.12.2002
>Nazigaskih kitar?Moram ze razocarat:komad ima hip-hop beat...

Fuj!

McHrozni

7. Potem
20.12.2002
Vsakmu svoje.Razumem, da ti ni vsec, ampak jst se pac cez to glasbo najbols izrazam...


Slovenija NE Nato -- anti-copyright -- 2001