Anarhisticni portal

 
 
Slovenija NE NATO - Naslovna stran
Aktivno 2001 - 2004

   
 
  
 Igra:
 Diplomat Rupež 
 
 - Vaš prispevek
 - Vaše vprašanje
 - Vaše odprto pismo
Forum : Slovenija in NATO : Reci NE NATO "benefit" DJ večer - vabilo
1. Neznanec/ka
2.7.2002
Reci NE NATO "benefit" DJ večer - vabilo

Kje: Menza pri koritu, Metelkova mesto, Ljubljana
Kdaj: 22:00 - četrtek, 4. julij 2002


Vabljeni na Reci NE NATO DJ večer v kavarniškem ambientu Menze pri koritu (Metelkova mesto).

Ob ušesom všečni glasbi upora (ska, punk, reggee, ...) si bomo ogledovali najbolj zanimive, poučne in pretresljive aktivistične diase in videoposnetke. Vsebinska ozadja akcij bomo prebirali na ponujenih letakih (prinesite tudi svoje letake, fanzine, tiskovine!).

Seveda bomo na poljubno števil oči kramljali malo o preteklosti in veliko o prihodnosti delovanja znotraj in zunaj vodila Reci NE NATO, kuhali nove zarote in pogreli marsikatero le začasno ohlajeno.

Obvezna domača naloga je prebiranje čtiva spletne strani Reci NE NATO (http://www.geocities.com/recinenato/nenato.html), kjer skoraj lahko vsak dan najdemo kaj novega, aktualnega, pretresljivega in aktivnosti potrebnega :)


Kot pa že vrabci čivkajo je Reci NE NATO v zadnjem času pojedel veliko barve, pobarval veliko rjuh, porisal marsikateri zid in razdelil še več letakov in zato bomo zavoljo preteklega in predvsem prihodnjega Reci NE NATO delovanja pri vhodu prispevali po 300 SIT. Dodatni prostovoljni prispevki pa bodo itak več kot dobrodošli :)

Če veš, kako rešiti svet, ne šepetaj, KRIČI! AKTIVIRAJ SE!!!

Svobodo v ospredje, NATO v smeti!
Reci NE NATO!

P.S.: Vabilo posredujte (ustno, pismo, telefonsko, mailično, mailing-listicno, kolegično...) naokoli prosto po občutku čimveč ljudem :)


Slovenija NE Nato -- anti-copyright -- 2001