Anarhisticni portal

 
 
Slovenija NE NATO - Naslovna stran
Aktivno 2001 - 2004

   
 
  
 Igra:
 Diplomat Rupež 
 
 - Vaš prispevek
 - Vaše vprašanje
 - Vaše odprto pismo
Forum : Slovenija in NATO : SPASIBA
1. tomaz
26.6.2002
Tovariški pozdrav!
Na našem kolhozu smo zelo zaskrbljeni,ker se je del nehvaležnega ljudstva odtrgal od sijajne veleumnosti neuvrščenosti ter dialektike juriša nad kapitaliste, ki so nemčijo, francijo, tajvan, zda in japonsko pripeljali v lakoto, ter celo meni, da jih z prej navedenimi druži več kot z nasmejanimi bratskimi ljustvi Libije, Čada, Burme in Severne Koreje ter Kube.
Najbolj nas je prizadelo, da mnogi od teh ljudi sploh ne cenijo sijajne izkušnje ki so jo imeli sami z socializmom, ki je na žalost propadel tudi pri nas, ampak samo zato, ker so hudobni kapitalisti z tankimi črnimi očmi in ostrimi nohti to povzročili z pomočjo posebne zarote.Posebno vlogo v tej zaroti je igrala tudi verska sekta z strašnim imenom RKC, ki si je pri tem gnusnem dejanju pomagala z čarovnijami, ki so jih krvoločni kavboji ukradli indijanjskim ljudstvom.
Na našem kolhozu ne bomo dopustili širjenja takih zajedalcev, ampak že vsi od pionirčkov do kluba privilegiranih penzionistov pripravljamo orožje.
Če bo nato prišel na našo zeljno gredo bomo vsi planili zoper njega na polje in očak Jemljejajin bo to čudo udaril z palico po hrbtu.
Na juriš in nasvidenje.

2. arnulf
27.6.2002
hehehe.

3. Kuki
27.6.2002
Pogumno tovarisi, mi smo z vami! Together we can make it!

:-)))))


Slovenija NE Nato -- anti-copyright -- 2001