Domov Forum NATO Igre Povezave
Forumi : Aktualne teme : Evharistični kongres, 13. 6. Celje Forum je bil aktiven 2002 - 2012
1. vveston
9.6.2010
ker pedofilska internacionala spet poskuša oživiti klero-fašizem, kar lahko opazimo tudi na tem portalu, bomo nasprotniki RKC v nedeljo v Celju organizirali ''Kontramarš proti pedofiliji in klero-fašizmu''.

Na klero-fašističnem mitingu resnice, imenovanem tudi Evharistični kongres ( pedofilistični kongres bi bilo ustreneje .-)) ), bodo klero-fašističnega aktivista Grozdeta proglasili za mučneika, pri čemer je za opaziti analogijo s kultom mučenikov v militantnem islamu, čemur se tudi militantno katolištvo (katolibanizem) vedno bolj približuje. Udeležilo bi se ga naj kar 25.000 zakletih katolibanov, ki kanijo paradirati po Celju v nedeljo popoldne.

Zato vabljeni, da se nam pridružite v nedeljo ob 10:00 v Celju (zbor na železnici in v parku), kjer bomo na spoštljiv in dostojen, vendar odločen način protestirali proti zlorabi Celja za propagacijo mednarodne organizacije, ki je zakrivila množične zlorabe otrok in skrivanje storilcev, kakor tudi slovenski izpostavi in njenim ne tako prikritim namenom obujanja klero-fašizma in sovraštva med slovenskim narodom.

Pridružite se nam!
PROTI FAŠIZMU!

2. ataturk
20.6.2010
Traparija.

3. Neznanec/ka
28.3.2012
to je bilo lani, odmeva pa nobenega ali samo lokalni ... ampak ne obupat!
ASi (anarhisti slovenije) organiziramo & proklamiramo Dan A, zanimivo pri tem pa je, da - tudi 13. junija 2012 moto : bolj A celica kot H bombica!
vsi smo anarhisti, a eni se tega (še) ne zavedajo
za več podatkov piši vprašaj pij puši raši ... in pojdi na anarhistični portal pa išči aktualne teme: LISTA ...
živeli (novoanarho pozdrav)

 
anarhistični portal - anti-copyright 1998 - shall not rull & not be ruled - ruleless.com