Domov Forum NATO Igre Povezave
Forumi : Anarhistične teme : Socialni Demokrati = Nacional Socialisti Forum je bil aktiven 2002 - 2012
1. Neznanec/ka
6.4.2009
Vsekakor gre za levičarjem najbolj nevarno vlado do zdaj, saj je Pahorjeva politika pod predtvezo "socialne demokracije" navaden nacional socializem in tako pošilja prekrita fašistična sporočila v nezezavedni del zavesti ljudi.

Pahor se je celo javno (in ne samo skrivno) šel pogajati z najbolj odkritimi in javno priznanimi rasisti, neonacisti in homofobi, kot so Hervardi in SSN in tako javno izkazal svoje nazi simpatije.

"Živimo v času, ko smo vsi ljudje upravičeno še veliko bolj občutljivi na to, da si nekateri pridobijo bogastvo na protipraven način," je dejal Pahor.

S frazo "Živimo v času, ko..." se ponavadi začnejo članki na kakšen tu-je.si in potem udrihajo po drugačnih in jim celo očitajo, kot Pahor, protipravno okoriščanje.

"..ki bo izpolnil pričakovanja slovenske vlade in vseh slovenskih ljudi,"(Pahor)

Pahor si kdaj pomislil tudi na Neslovenske ljudi, Omenjati "slovenske ljudi" si še Janša ni drznil saj je v svojih populizmih ponavadi začel z državljanke in državljani, Slovenke in Slovenci,.. Besedna zveza "slovenski ljudje" se sliši kot kakšni "nadljudje" pa vemo kako se je to končalo.

Celo domoljubi pod krinko fašizma (Hervardi, SSN, tu-je.si, Zavod 25. junij) so razglasili Pahorja za "pravega domoljuba" - takšne časti si še Janša ni zaslužil, ker jih je razgnal na njihovem desantu pri Jorasu zaradi česar so ga razglasili za izdajalca.

UPRIMO SE NACIONAL SOCIALIZMU POD KRINKO SOCIALNIH DEMOKRATOV

TUDI ZA HITLERJA SO SVOJ ČAS MISLILI, DA JE LEP, TAKO KOT VELJA DANES ZA PAHORJA

SMRT FAŠIZMU!!!

FRONTA ZA SVOBODO SVETA

2. carpathian
6.4.2009
>"Živimo v času, ko smo vsi ljudje upravičeno še veliko bolj občutljivi na to, da si nekateri pridobijo bogastvo na protipraven način," je dejal Pahor.
>S frazo "Živimo v času, ko..." se ponavadi začnejo članki na kakšen tu-je.si in potem udrihajo po drugačnih in jim celo očitajo, kot Pahor, protipravno okoriščanje.

S to frazo se začnejo tudi top shop reklame, oddaje studio city in seks v mestu...

>"..ki bo izpolnil pričakovanja slovenske vlade in vseh slovenskih ljudi,"(Pahor)
>
>Pahor si kdaj pomislil tudi na Neslovenske ljudi, Omenjati "slovenske ljudi" si še Janša ni drznil saj je v svojih populizmih ponavadi začel z državljanke in državljani, Slovenke in Slovenci,.. Besedna zveza "slovenski ljudje" se sliši kot kakšni "nadljudje" pa vemo kako se je to končalo.

Katerih ljudi pa? Pakistancev?

V bistvu nimaš nobenega pravega argumenta, cilj ti je le očrniti pahorja in v malo lepši luči (tko na skrivaj) prikazat janšo.

3. carpathian
6.4.2009
Naj dodam še nekaj. Pahor je res nesposoben, primerjava s hitlerjem je pa naravnost absurdna.

4. Neznanec/ka
6.4.2009
Saj v tem je problem Janševe fašistoidnosti ni noben problem prepoznati in jo priznavajo tudi janšisti in fašisti. Njegova stranka je bila v 90ih na spisku skrajno desnih strank Vzhodne Evrope skupaj z Jelinčičevo SNS in razvpitim Poljšakom.

Za Pahorja pa so ljudje pričakovali, da bo prinesel spremembo od janševe vladavine, zakar so ga izvolili, izkazalo pa se je, da je še bolj fašističen in odkrito podpira skrajno desnico, ki ga je tudi "častno" razglasila za "pravega domoljuba".

5. Neznanec/ka
7.4.2009
Sam res ej sploh nism nkol pomislla da je pahor nazi

6. tito
8.4.2009
sam res pahor je nacuh pička mu materina daj naredimo en shod proti temu nacuhu. vun z nacuhi pahor = hitler

7. Neznanec/ka
8.4.2009
Sej bomo 27.4. proti vsem nacijam protestiral tud prot pahoru

http://24ur.com/novice/slovenija/vroca-kri-v-najvecji-stranki.html

jebemu sunceeee sabotersko...

8. Neznanec/ka
16.4.2009
http://24ur.com/novice/gospodarstvo/veselinovic-je-srotu-le-podpisal-reprogram-kreditov.html#comment

SD (NS) z vodjo Pahorjem na čelu so preko aparatčika (ki so ga nastavili prejšnji mesec) Veselinoviæa spremenili z našim denarjem kredit Šrotu.

Namesto, da bi država nazaj vzela kar je naše so SD (NS) spremenili Šrotu kredit tako, da ga bo lahko v miru odplačal skozi recesijo in tako uspešno privatiziral državna podjetja.

Tudi nacisti so tako reševali svoje kapitalske botre.

9. anonimus
17.4.2009
nacije so denarno špodpiral tudi 3. židi iz londoda
na hard bankirji

10. Neznanec/ka
18.4.2009
kako gre zdej to...pahor njaprej nafila banko z davkoplačevalskim dnarjem pol ga pa banka da šrotu namest unim k ga rabjo???

11. Neznanec/ka
18.4.2009
Vlada nam

(K)učanov
(K)omunistični
(K)lan

Janša vrni se in naredi red!!!!!

12. tito
19.4.2009
iz zanesljivih informacij vem ki jih ne bom izdu da jankovič in mestna obæina ljubljana financira slovenske skinheade. kako je to možno in zakaj to delajo mi ni jasno vem pa da so dobili in dobivajo zelo velike vsote denarja.
proklet jankovič zakrinkan nazij
tako da lahko v sklopu shoda protestiramo tudi proti jankoviču

13. Neznanec/ka
19.4.2009
>iz zanesljivih informacij vem ki jih ne bom izdu da jankovič in mestna obæina ljubljana financira slovenske skinheade. kako je to možno in zakaj to delajo mi ni jasno vem pa da so dobili in dobivajo zelo velike vsote denarja.
>proklet jankovič zakrinkan nazij
>tako da lahko v sklopu shoda protestiramo tudi proti jankoviču

Ja zakaj le? - da bo lahko kazal s prstom na njih, kakši ekstremi so samo proti ðamiji pri kateri bo pa zaslužil resne milijone evrov, pa še posle za tovariše gradbene tajkune.bo zrihtal.

14. Neznanec/ka
25.4.2009
Dej ljudje, malo se zamislite, saj vaše mišljenje je res omejeno kot pri prizadetih osebah.Prizadete osebe sem celo užalil ko sem jih primerjal z vami.

Drugač ste pa res cvetke, govorite iste kometarje kokr jih govorijo na tedniku ali pa preverjenju.Ne bodite taki idioti in razmišljajte s svojo glavo.

Sicer nevem kje vidite vi povezavo med Pahorjem in Hitlerjem, to sta nasprotna bregova.

Živela Slovenija!

15. Neznanec/ka
20.6.2009
Fafovci ste malo bolani. Ne vem kje vi vidite povezavo med SD in NS, ker sta to dva različna pojma. Vi itq povsod vidite nacije pičke komunajzarske.

16. Neznanec/ka
21.6.2009
>Fafovci ste malo bolani. Ne vem kje vi vidite povezavo med SD in NS, ker sta to dva različna pojma. Vi itq povsod vidite nacije pičke komunajzarske.

Kaj pa je potem to?

http://www.politicalcompass.org/euchart

Vlado mamo bolj fašistično pa kapitalistično od Italije. Ta vlada je z davkoplačevalskim denarjem preko bank reševala TAJKUNE. To je privatizacija dobičkov in nacionalizacija izgub.

Še več, en tajkunček sedi v sami vladi, čeprav se je šel največji boj proti tajkunom, pa še odstopil ni ko je bil razkrit da ima milijone evrov in poštne nabiralnike po davčnih oazah - očitno se misli dlje držati na oblasti kot general Franco.

Pod to vlado so represivni organi dobili še več oblasti - že vsak mestni redar te lahko pregleduje in vklepa, policija je pa sploh dobila cel kup novih pooblastil za teroriziranje navadnih državljanov.

Pri nas se pač fašisti skrivajo za rdečimi kravatami in Titovimi cestami.

17. Neznanec/ka
21.6.2009
Mah še zmeri ni fašistična vlada, ker se ne zavzema zato, kar se je fašizem oz. nacizem. Zavzemajo se za pofukane manjšine in nič drugega.

Slovenijo Slovencem!

Pozdrav Zmagi
14/88

18. Neznanec/ka
21.6.2009
>Mah še zmeri ni fašistična vlada, ker se ne zavzema zato, kar se je fašizem oz. nacizem. Zavzemajo se za pofukane manjšine in nič drugega.

Za manjšine se v vladi zavzema samo LDS. Liberalci so pač naravni zagovorniki interesov kapitala, da pa naberejo tistih 10% na volitvah morajo prekrivati svoje resnične interese z mešanjem megle okrog raznih za družbo nepomembnih vendar na pogled všečnih tem, kot so ali se bodo pedri registrirali ali poročili, razne pravice na papirju, uboge manjšine, itd.

Pač so sodobni fašisti veliko bolj zviti - včasih si nadenejo še masko antifašizma in njihovi podmladki paradirajo na raznih 27. aprilih s prečrtanimi svastikami, v resnici pa komaj čakajo, da bodo nasledili zdajšnje oblastnike in počeli isto.

19. Neznanec/ka
22.6.2009
>>Mah še zmeri ni fašistična vlada, ker se ne zavzema zato, kar se je fašizem oz. nacizem. Zavzemajo se za pofukane manjšine in nič drugega.
>
>Za manjšine se v vladi zavzema samo LDS. Liberalci so pač naravni zagovorniki interesov kapitala, da pa naberejo tistih 10% na volitvah morajo prekrivati svoje resnične interese z mešanjem megle okrog raznih za družbo nepomembnih vendar na pogled všečnih tem, kot so ali se bodo pedri registrirali ali poročili, razne pravice na papirju, uboge manjšine, itd.
>
>Pač so sodobni fašisti veliko bolj zviti - včasih si nadenejo še masko antifašizma in njihovi podmladki paradirajo na raznih 27. aprilih s prečrtanimi svastikami, v resnici pa komaj čakajo, da bodo nasledili zdajšnje oblastnike in počeli isto.

V SD je polno nekdanjih komunajzarskih funkcionarjev tako, da nekako se mi zdi tvoja teorija zgrešena. Še zmer se zavezamejo sam za čefurje,pedre,cigane in ostale manjšinjsko drhal.

20. Neznanec/ka
24.6.2009
http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042276778

Končno nekdo iz same stranke, ki se je uprl te rasistični in populistični politiki SD-ja in njegovega vodje. Tudi za Hitlerja, NSDAP in Nacional-Socializem so Nemci mislili, da gre za socialistično stranko vemo pa kaj je bila v resnici. Pod enako foro delajo tudi naši "socialisti".

 
anarhistični portal - anti-copyright 1998 - shall not rull & not be ruled - ruleless.com