Domov Forum NATO Igre Povezave
Forumi : Aktualne teme : peticija za mir Forum je bil aktiven 2002 - 2012
1. Neznanec/ka
15.1.2009
vabljeni, da parkrat kliknete

http://www.petitiononline.com/15012009/petition.html

pa kej napišete

2. Neznanec/ka
20.1.2009
Eno vprašanje glede tele peticije za mir v Gazi. Vsi vemo da je Izrael nastal leta 1948 na arabskih tleh in da je bila pred tem tam angleška kolonija. Židi so rabili svojo državo da bi jim lahko Nemčija plačevala vojno odškodnino(ne vsakemu posamezniku posebej ampak še državi Izrael), ker naj bi pobili''6 milijonov'' judov baje z ''holokavstom'' besedo, ki je velikokrat zlorabljena saj je bila utemeljena na pričanju le treh polkovnikov SS-a.
Zanimivo je da je cikolon-b s katerim naj bi bilo ubito toliko judov razvil prav jud Fritz Haber.
No da se vrnem k Gazi. Druga stvar, ki je zelo pomembna je kdo je pomagal Izraelu, da je lahko postal država. ZDA so z vojaško pomočjo začrtale njegove meje. Arabci normalno niso prenesli usiljene kulture in so začeli z bombnimi napadi ter drugimi terorističnimi akcijami(predvsem oz. večino tisti iz Gaze). Zanimivo je da Gaza ni mogla dobiti orožja ne iz Sirije ne iz Lybanona in ne Jordanije. Egipt pa je povezan z Gazo prek podzemnih tunelov kjer muslimani dobivajo orožje. Zanimivo je to da so se ''teroristi'' iz Gaze, ko so napadali Izrael več kot dve stoletji z terorističnimi akcijami, vedno skrili. Veliko Izraelskih otrok in žensk je umrlo in nihče ni naredil nič.Ko pa Izraelci v nekaj dneh naredijo invazijo in pobijejo nekaj ljudi(nekaj čez tisoč) toliko jih je približno umrlo tudi v Izraelu ob vseh napadih pa je cev halo. In potem še mediji, ki vso stvar napihnejo in jo naredijo še slabšo kot je v resnici. Zanimivo da vsi naenkrat vidimo muslimane kot''uboge'' prej pa židov nismo...pa naj še kdo reče da je komu mar za žide.

http://s1.bitefight.si/c.php?uid=19462

3. carpathian
20.1.2009
tisto področje je zame osebno povsem nezanimivo. podsaharska afrika je močnejša po številu patentov,haha. no, židje okupirajo gazo, vsiljujejo se na tuje ozemlje. sicer pa že 2000 let tam neki poka in vedno so si (bili) nasproti pripadniki dveh različnih verstev. kar se tega tiče kar je danes pa ni potrebno izgubljat besed, palestinci so "mirno" živeli do leta '48.

4. Neznanec/ka
4.2.2009
Zanimivo je da povsem mirno pa le niso živeli. Seveda mirneje kot sedaj, vendar pa so angleži tudi sem ter tja naredili kakšno akcijo. Problem je v tem da pod Izrael sodi še Zahodni breg ter Gaza. Vse skupaj pa tvori Izrael.

heh čist nč se mi ne zdi narobe, če židje mal tepiharje potovčejo že tko hočjo met pr nas džamijo k upam da jo nebojo mel nikol oz. vsaj ne tok velke k jo kurbe hočjo. Sam tko manuret naj bi biu najvišji objekt v Lj. ne me zajbavat musliči p.m.

5. carpathian
4.2.2009
>Zanimivo je da povsem mirno pa le niso živeli. Seveda mirneje kot sedaj, vendar pa so angleži tudi sem ter tja naredili kakšno akcijo. Problem je v tem da pod Izrael sodi še Zahodni breg ter Gaza. Vse skupaj pa tvori Izrael.
>
>heh čist nč se mi ne zdi narobe, če židje mal tepiharje potovčejo že tko hočjo met pr nas džamijo k upam da jo nebojo mel nikol oz. vsaj ne tok velke k jo kurbe hočjo. Sam tko manuret naj bi biu najvišji objekt v Lj. ne me zajbavat musliči p.m.

mogoče ne veste, ampak izrael je bil osnovan kmalu po prvi svetovni vojni, celo pred prihodom hitlerja na oblast, predvsem s strani angležev. seveda se zavzemam za mir, ampak vse skupaj je močno medijsko prenapihnjeno. v 50 letih spopadanja je število žrtev manjše kot v vojni v bosni, ki je trajala le 3 leta.
tut ZDA se nočejo vpletat, ampak se morajo zarad židovskih lobijev. če se kakšen ameriški politik ne strinja s politiko izraela na bližnjem vzhodu je to politični samomor.

haha,palestina nima veze z ðamijo v ljubljani. ðamija sama po sebi sploh ne bo/naj ne bi bla velika, gre se za ogromen kulturni center, ki je že kot sama zgradba prekršil vse zakone gradenj pri nas. ðamija nima pri nas kej delat, to je nasilno vsiljevanje ene kulture v drugo. če kdo reče kaj proti, pa muslimani takoj skočijo v zrak in jokajo, saj smo jim prizadeli verska čustva...ampak za to temo je že drug topic odprt.

dejmo kebab prepovedat XD

 
anarhistični portal - anti-copyright 1998 - shall not rull & not be ruled - ruleless.com