Domov Forum NATO Igre Povezave
Forumi : Aktualne teme : domoljubje Forum je bil aktiven 2002 - 2012
1. crknjenec
12.7.2008
pozdravljeni;
link na vašo stran sem našel na domoljubnem forumu tu-je.si ko sem pregledal sem veidel da se vas ima večina za neke komuniste in anti fašiste ne podpirate nacionalizma itd.

Zanima me kako gledate na nacionalizem s strani priseljencev in njihovih potomcov so upravičeni do tega, da ga izvajajo tu v sloveniji? kaj si mislite o naši reakcije na njihove grafite je upravičeno če napišemo "tu je slovenija" in jim ga prečrtamo?

2. Neznanec/ka
12.7.2008
Poglej, v ustavi RS pise da lahko vsak svobodno izraža svojo narodnost svoj jezik svojo kulturo. Tako kot jo lahko domoljubna društva. Nikjer ne pise da oni tega ne smejo poceti. Na svoji strani pa pišejo ravno obratno. Sem anarhist ne antifa. Kot anarhista me nubena stran ne moti. Res da je nekaj spornih člankov glede domobranstva ampak uredu. To je njihova propaganda. Poglej živimo v multikulturni Evropi. To pa podobni naziji in nacionalisti ne morejo preboleti. Tako je nihče ne bo ničesar spremenil. Ko si napisal priseljenci, si seveda mislil na naše južne sosede. Kako so nacionalno usmerjeni pa veš. Bolje kot Slovenci, če pogledaš skozi zgodovino. Sploh pa pol folka ne ve kašne so razmere v Republikah bivše juge. Ko pogledajo "južnake" tukaj potem pa mislejo da so vsi recimo v Srbiji taki. To ni res. Pojdi kdaj v Beograd, ali Niš potem pa govori. Slovenci pa vse mečejo v isti koš. Tako tu-je.si dobiva na propagandi, predvsem mladino. Ki slepo vrjame člankom na njihovi strani, da so vsi južnjaki bosanci :S. Povsod so priseljenci ter povsod so domoljubna društva. Tako pac je. O tem bi se lahko govorilo na dolgo in široko. Na koncu bi pa bili vsi pri enakih stališčih kot na začetku.

3. crknjenec
12.7.2008
takšnega članka jaz še nisem zasledil...
nič nimam proti izražanju svojega mnenja ampak zakaj vaši rišejo A v krogu le čez naše grafite in nas blatite z rasisti in fašisti, zakaj ni nobenega A čez srbske križe. So vendar nacionalistični znak "tujcev" ?

4. Neznanec/ka
12.7.2008

>Zanima me kako gledate na nacionalizem s strani priseljencev in njihovih potomcov so upravičeni do tega, da ga izvajajo tu v sloveniji? kaj si mislite o naši reakcije na njihove grafite je upravičeno če napišemo "tu je slovenija" in jim ga prečrtamo?

Noben nacionalizem ni dober, ker temelji na povelicevanju svojega in sovrastvu do tujega.

V navedenem primeru ne podpiram niti "srbskih nacionalistov" niti "domacih domoljubov". Ce bi razmisljali onkraj nacij, ras in meja, ne bi bilo te vojne in ne bi bilo treba eden drugemu precrtavate "svoje" simbole/grafite.

Sicer priznavam vsakemu pravico. da razmislja in zivi kakor sam hoce. Dokrel s svojim razmisljanjem in dejanji ne posega v svobodo drugega. Nacionalisti vseh barv pa pocnete prav to.

Na tvojem mestu se ne bi cudil, da so razni domoljubni grafiti precrtani, ce pa zraven teh risete se kljukaste krize.

(sem anarhist in antifa)

5. Neznanec/ka
12.7.2008
>Poglej, v ustavi RS pise da lahko vsak svobodno izraža svojo narodnost svoj jezik svojo kulturo.

Mocno anarhisticno stalisce, ce se sklicujes na ustavo RS :)

>Sem anarhist ne antifa.

Zadnje case zelo popularna izjava na tem forumu. Karkoli ze pomeni.

>Kot anarhista me nubena stran ne moti.

Rasji bi videl kaksno mocno stalisce, kot pa tak flegmaticen in prazen odnos do vsega.

6. Neznanec/ka
12.7.2008
>>Poglej, v ustavi RS pise da lahko vsak svobodno izraža svojo narodnost svoj jezik svojo kulturo.
>
>Mocno anarhisticno stalisce, ce se sklicujes na ustavo RS :)
>
>>Sem anarhist ne antifa.
>
>Zadnje case zelo popularna izjava na tem forumu. Karkoli ze pomeni.



>>Kot anarhista me nubena stran ne moti.
>
>Rasji bi videl kaksno mocno stalisce, kot pa tak flegmaticen in prazen odnos do vsega.
>

Mogce bi še ti moral pogledati ustavo RS. Mogoče kaj novega o Sloveniji zveš.


O anarhiji in antifa vem dosti. Zato jo znam ločevati. Ti zgleda tega ne znaš.


Izgleda da ne veš zakaj se anarhisti borimo.



p.s. preberi kakšno knjigo o tem potem se lahko podrobneje pogovarjava. Ne beri knjig in člankov samo iz vaše strani. Preberi še kakšno našo. Le tako bos lahko primerjal eno stran z drugo.

7. anarhist
13.7.2008
če bi zmagau ADOLF HITLER potem nebi bilo več nobenega prerekanja ker jezik govorimo kje so čigave meje in vsi evropejci bi živeli v miru do konca svojih dni. tako se pa sedaj zaradi komunizma in požrešnih židou tepemo in bojujemo kje bo kaka meja in kdo kako govori. raje govorim nemško kot da imam za sosede turke,žide,črnce in podobno golazen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8. crknjenec
13.7.2008
> zraven rišete še kljukaste križe


vem to tudi mene moti in imam zelo slabo mnenje o takšnih primerkih

9. carpathian
13.7.2008
> zraven rišete še kljukaste križe

ne spuščajmo se na tako raven posploševanja. vsi vemo kako je s tem. t.i.domoljubi mečejo vse južnjake v en koš,eni bi radi vse domoljube označili za nemškutarje...pač,na vsaki strani se najde nekaj najstnikov ki še nimajo izoblikovanih nazorov,želijo pa na nek način pridobiti ugled v družbi. žal le smešijo sami sebe.
malo bolj jasno bi morali definirat kaj je domoljubje,narodna in nacionalna zavest...
+ pohvalit moram crknjenca. čeprav se naše ideje križajo razmišljaš zelo zdravo ;)

10. carpathian
13.7.2008
>če bi zmagau ADOLF HITLER

sanja svinja kukuruz. kukuruza nema,svinja je gladna :)

>potem nebi bilo več nobenega prerekanja ker jezik govorimo

pomisli na ta stavek ko boš naslednjič rekel besedo "shit,fuck,jebem ti mater..."

>kje so čigave meje

najprej poskrbi za svoje meje in prepreke do soljudi,ki jih imaš v glavi.

>in vsi evropejci bi živeli v miru do konca svojih dni.

konec pravljice, lahko noč,umiti zobki :)

>tako se pa sedaj zaradi komunizma in požrešnih židou tepemo in bojujemo kje bo kaka meja in kdo kako govori.

ciljaš na jugoslavijo ker po moje več o komunizmu ne veš. ne veš tudi kakšen je biu sistem v jugoslaviji. poznaš josipa broza tita in goli otok,druge plati medalje pa ne. kaj pa židje? poznaš kakšnega osebno?
nič se ne tepeš in bojuješ,spuščaš se v manjše neumne konflikte,ki jih boš (upam) čimprej prerasel. ponavadi take kot si ti lepo ignoriram,rad bi ti le dopovedal da so tvoje ideje močno zgrešene. bolne.
močno ti svetujem da prebereš orwelovo knjigo 1984,če je pretežka pa začni z hillel-om,chomsky-jem...

11. Neznanec/ka
13.7.2008
>O anarhiji in antifa vem dosti. Zato jo znam ločevati. Ti zgleda tega ne znaš.

Prosim razlozi.

>Izgleda da ne veš zakaj se anarhisti borimo.

Tovaris, jaz sem na tvoji strani.

12. Neznanec/ka
14.7.2008
>>O anarhiji in antifa vem dosti. Zato jo znam ločevati. Ti zgleda tega ne znaš.
>
>Prosim razlozi.
>
>>Izgleda da ne veš zakaj se anarhisti borimo.
>
>Tovaris, jaz sem na tvoji strani.<


Zakaj bi ti razlagal stvari ki bi jih moral vedeti? Sicer je razlik veliko, v kakšni se gotovo nebi strinjala.

13. Neznanec/ka
14.7.2008
>močno ti svetujem da prebereš orwelovo knjigo 1984,če je pretežka pa začni z hillel-om,chomsky-jem...<



Obadaš se s totalni neizobražencem, kaj bo on bral chomsky in ostale za njega pretežke mislece. Ravno tu so razlike ko njihova stran bere samo napihnjene članke iz tu-je.si in podobno. S tem pridobivajo člane. Pri nas je ravno obratno. Osebno sem se odlocil brati podobne knjige. Ne pa zato ker je tu-je.si postal nekakšen stil. Tista mladina nima razčiščenih osnovnih pojmov ti bi jim pa za branje priporočil npr. Somrak demokracije? (:

14. carpathian
14.7.2008
heh,naj mu priporočim "Anarhizam za početnike"? zanj bi bilo to super,vendar bi se že pred branjem odločil da je vse kar bo prebral neumno. anarhijo je pa težko zagovarjat z "uličnih" vidikov. že diskriminirat pomen države in definirat pravi "red",kar je temelj vzpostavljanja anarhije, je (pre)težko.

15. prostak
15.10.2008
Okej, zdaj pa, če je kdo sploh še živ na tem forumu; koliko vas je tukaj domoljubov? Ne govorim o državi, politiki itd ... Govorim o žgancih, pitju vina v oštarijah, hoji po Ljubljani, ob Soči in na Triglav. Koliko od vas zna čutiti ljubezen do domovine in jim je najlepše, ko se lepo v miru sprehajajo po slovenskih gozdovih in bi radi, da njihovi otroci tudi čutijo spoštovanje in ljubezen do naroda in njegove kulture? Koliko vas je ponosnih na svojo slovensko dušo?

16. Neznanec/ka
15.10.2008
Domoljubi bolj kot domovino ljubijo domoljubje :)

17. neznanka
15.10.2008
>Okej, zdaj pa, če je kdo sploh še živ na tem forumu; koliko vas je tukaj domoljubov? Ne govorim o državi, politiki itd ... Govorim o žgancih, pitju vina v oštarijah, hoji po Ljubljani, ob Soči in na Triglav. Koliko od vas zna čutiti ljubezen do domovine in jim je najlepše, ko se lepo v miru sprehajajo po slovenskih gozdovih in bi radi, da njihovi otroci tudi čutijo spoštovanje in ljubezen do naroda in njegove kulture? Koliko vas je ponosnih na svojo slovensko dušo?

žgancev ne maram, slovensko vino je dobro vendar so dobra tudi vina od drugje. rada hodim po sloveniji prav tako tudi po drugih državah. drugje niso gozdovi nič manj lepi kot v sloveniji. do "svojega" naroda in kulture ne čutim nič večjo ljubezen kot do vseh drugih. zakaj bi? to je tako, kot da bi rekla da je "naš" narod kaj boljši od drugih. domovina je relativen pojem. zate je domovina kos zemlje določen z mejami, zame je domovina svet.

18. carpathian
15.10.2008
se 100% strinjam z neznanko. nimam pa nič proti ohranjanju domoljubnih tradicij (narodne pesmi,domači prazniki),katere nekateri anarhisti dajejo v nič.

19. Neznanec/ka
16.10.2008
>se 100% strinjam z neznanko. nimam pa nič proti ohranjanju domoljubnih tradicij (narodne pesmi,domači prazniki),katere nekateri anarhisti dajejo v nič.<


Sem anarhist in kdaj rad poslusam kakšno domačo. Zakaj ne? Tudi anarhistam je vazno v kaksni drzavi ziviš, kaksni so pogoji za zivljenje. Osebno ne bi rad zivel naprimer v Kitajski ali Somaliji xD. Kar se tiče domačih praznikov... vecinoma so to cerkveni prazniki, sem ateist in vem koliko hudega je cerkev zakrivila ljudem skozi zgodovino. Še sam hitler se ni hotel umešavati v cerkev ker je vedel da bo to skodilo svoji ideologiji. Za razliko od ustasev in fašistov ter seveda nasih domolj... hm domobrancev...

20. prostak
16.10.2008
Okej, še kdo?
Pa še tole: Kaj mislite o samih domoljubih. Se vam zdimo izumirajoča vrsta, ali mislite da je to nekaj kar bo vedno obstajalo? Pa obča slovenska kultura. Kaj menite o goveji muziki, veselicah itd ... Je to za vas le za nazadnjake? Pa prosim povejte po resnici kar mislite. Meni laži ne pomenijo nič.
To me zanima osebno, pa še, ker se meni ta tema zdi pomembna in do zdaj se je v njej pisalo neke šibke argumente in potem so se seveda začeli kregati in zmerjati. To je brezveze.

>Domoljubi bolj kot domovino ljubijo domoljubje :)
>
>

Na to pa moram odgovoriti, ker se mi ne zdi pravično. Ljudje, ki jih nekaj zanima, čudi, pač iščejo ljudi, ki so njim podobni.

21. carpathian
16.10.2008
>Sem anarhist in kdaj rad poslusam kakšno domačo. Zakaj ne? Tudi anarhistam je vazno v kaksni drzavi ziviš, kaksni so pogoji za zivljenje. Osebno ne bi rad zivel naprimer v Kitajski ali Somaliji xD. Kar se tiče domačih praznikov... vecinoma so to cerkveni prazniki, sem ateist in vem koliko hudega je cerkev zakrivila ljudem skozi zgodovino. Še sam hitler se ni hotel umešavati v cerkev ker je vedel da bo to skodilo svoji ideologiji. Za razliko od ustasev in fašistov ter seveda nasih domolj... hm domobrancev...

en izmed ciljev anarhizma je odprava vsake države in navidezne meje. z domačimi prazniki (nisem mislil na cerkvene ali državne) pa sem ciljal na trgatev,šrange,ohceti,mlaj,kres...

22. carpathian
16.10.2008
>Okej, še kdo?
>Pa še tole: Kaj mislite o samih domoljubih. Se vam zdimo izumirajoča vrsta, ali mislite da je to nekaj kar bo vedno obstajalo? Pa obča slovenska kultura. Kaj menite o goveji muziki, veselicah itd ... Je to za vas le za nazadnjake? Pa prosim povejte po resnici kar mislite. Meni laži ne pomenijo nič.

večinoma so ljudje (predvsem mladina) navadni ksenofobi in nestrpneži, ki svoje komplekse in agresijo skrivajo za masko domoljubja.
goveja muzika je pa preprosta reč,razveseljevanje ljudi z nizkim glasbenim znanjem. tut sama je tehnično dokaj nezahtevna. harmonka je nepogrešljiv ljudski inštrument,še dandanes nujna na vsaki zabavi,veselici...tut sam igram frajtonarco. če ne bi blo te glasbe,bi manjkal ogromen del folklore.
veselice pa niso več kar so ble. mladina se hodi tja zapijat, stari ljudje spijejo 2 pira pa jim za prvim ovinkom ACAB izpit vzamejo,ansambli špilajo le še za denar,ta čas ko si na veselici ti pa po možnosti še cigani bajto obkradejo. že dolgo nisem bil na veselici,kjer bi bilo na plesišču več ljudi kot pod jurčkom s pijačo.

23. prostak
16.10.2008
Carpatian, res je da so ljudje danes nestrpni, pustimo zaenkrat ali so ksenofobi ali homofobi ali kar koli. Pustimo podrobnosti. Gre se za čisto in nezapleteno nestrpnost. Ko vidiš nekoga, ki je drugačen pa si misliš: ''Lej ga, ker idiot, krneki se dela posebenga.''
Taka je pač naša družba, ne le v Sloveniji temveč na celem svetu.
Nazaj k domoljubju. Tudi tu, se mi zdi, vse preveč kompliciramo. Ljubiti domovino ni nasprotovati nečemu, temveč je preprosto jo pogrešati ko si daleč in dolgo od doma. Če je ne pogrešaš nisi domoljub, če jo, potem si. Razlikovati je tudi treba med bližnjimi in domovino. Vsi pogrešamo svoje prijatelje in družino in si zato želimo domov. Če pa pogrešaš poleg njih še deželo samo, njen vonj, izgled ter zvoke, si domoljub. Domoljubi bodo pogrešali tudi način življenja v Sloveniji. Ta znani način, ki te pomiri in ti da vedeti, da si doma. Če pa greš nekam na tuje in se tam počutiš enako kot tu, pač nisi domoljub in nihče te ne more prisiliti, da bi bil. Domoljuba od nedomoljuba ločuje samo to, da domoljub ve kam on spada in se čuti prikrajšanega, če živi kje drugje. To ne pomeni, da kje drugje živeti ne more, ampak, da bi raje živel tu. Domoljubje ni prepričanost, domoljubje je čustvo. Občutek, ki ga ima človek. Tako, da; brezveze je govoriti o nekem prepričanju, češ cerkev je nepravična ali pa, mladi preveč pijejo. To je razumsko razmišljanje in ne spada pod domoljubje.

24. carpathian
17.10.2008
>Carpatian, res je da so ljudje danes nestrpni, pustimo zaenkrat ali so ksenofobi ali homofobi ali kar koli. Pustimo podrobnosti. Gre se za čisto in nezapleteno nestrpnost. Ko vidiš nekoga, ki je drugačen pa si misliš: ''Lej ga, ker idiot, krneki se dela posebenga.''
>Taka je pač naša družba, ne le v Sloveniji temveč na celem svetu.
>Nazaj k domoljubju. Tudi tu, se mi zdi, vse preveč kompliciramo. Ljubiti domovino ni nasprotovati nečemu, temveč je preprosto jo pogrešati ko si daleč in dolgo od doma. Če je ne pogrešaš nisi domoljub, če jo, potem si. Razlikovati je tudi treba med bližnjimi in domovino. Vsi pogrešamo svoje prijatelje in družino in si zato želimo domov. Če pa pogrešaš poleg njih še deželo samo, njen vonj, izgled ter zvoke, si domoljub. Domoljubi bodo pogrešali tudi način življenja v Sloveniji. Ta znani način, ki te pomiri in ti da vedeti, da si doma. Če pa greš nekam na tuje in se tam počutiš enako kot tu, pač nisi domoljub in nihče te ne more prisiliti, da bi bil. Domoljuba od nedomoljuba ločuje samo to, da domoljub ve kam on spada in se čuti prikrajšanega, če živi kje drugje. To ne pomeni, da kje drugje živeti ne more, ampak, da bi raje živel tu. Domoljubje ni prepričanost, domoljubje je čustvo. Občutek, ki ga ima človek. Tako, da; brezveze je govoriti o nekem prepričanju, češ cerkev je nepravična ali pa, mladi preveč pijejo. To je razumsko razmišljanje in ne spada pod domoljubje.

kljub temu ne vem zakaj bi se morali (oziroma naj bi se) omejevati le na en kraj/državo/pokrajino. vedno se rad vrnem domov,kjer koli že sem, zaradi domačih ljudi,ustaljenega vsakdana,vaških fantov...a vendar, vsi ljudje živimo na Zemlji, povsod so lepe navade,povsod lepi običaji,povsod naravne lepote in dobri ljudje...zdi se mi lepo ohranjati domačo naravo in kulturo,a vseeno,bolje da vsi po malem skrbimo za vse kot da vsak skrbi in misli le na svoje.
nimam prav nič proti tvojemu mišljenju in občutjih do "domovine"(končno spet nekdo na forumu,ki ni omejen na en kvadrat okoli sebe),pač tega sam nikoli nisem občutil v pravem pomenu.

25. prostak
17.10.2008
Potovanje po svetu je nekaj najbolj zanimivega in razburljivega. Beseda je medkulturni dialog, ki pa lahko obstaja le če vsak pozna svojo kulturo, se zanjo zanima in jo spoštuje.Res je, povsod je lepo, povsod so lepi običaji, a te običaji so nam tuji in jih je zato razburljivo spoznavati. Domači običaji pa ponavadi niso več razburljivi in se komu morda zdijo celo dolgočasni in hočejo več. Domoljubi pa smo tisti ljudje, ki nam je domača kultura vedno znova čudovita in se je ne naveličamo. Domoljubje ni omejevanje, temveč je priznavanje samemu sebi in drugim, da nisi nič več kot človek iz Slovenije in se nimaš za nekaj več od ostalih ljudi, ki v Sloveniji živijo. Gre torej za skromnost. Jaz sem tak človek, da mi najbolj paše slovenska kultura, saj sem Slovenec in ne bom nikoli nič drugega. Seveda sem najprej človeško bitje, spoštujem vse, ki znajo tudi sami spoštovati, a dejstvo je, da me moja oziroma najina kultura močno definira, včasih na lep, včasih na grd način. Tej definiciji pa jaz ne poskušam ubežati, temveč jo želim spoznati in jo razumeti. To pa zato, da veš kdo si in kaj je narobe s tabo ter kaj je prav. V prvi vrsti pa sem domoljub zato, kot sem že napisal, ker je tako življenje zame najbolj primerno in si želim, da se bom tu ustalil in bom imel mir pred vsemi profesionalnimi posmehljivci, ki se norčujejo iz meni podobnim ljudem.
Domoljubje ni edini del mojega življenja, zanima me še mnogo drugih stvari. Če sem domoljub ne pomeni, da zavračam vse kar je tujega. Študiram japonščino, ker me zanimajo tuji jeziki, najzanimivejši in najlepši pa mi je slovenščina.

26. Neznanec/ka
17.10.2008
Lepo povedano

27. neznanka
18.10.2008
>Lepo povedano

jap!

28. Neznanec/ka
18.10.2008
Danes je biti domoljub neke vrste upor proti celotnemu sistemu v katerem živimo, ki nas hoče narediti nenavezane na nič - ne na družino - zato je dosti neurejenih družin, svojo ljubezen - ljudje še se temu več ne zavežejo, svoj kraj - ki naj bi ga po tržni logiki menjali glede na "profitabilnost", svoj poklic - ljudje bi delali karkoli za denar, nič pa iz srca,... to iz nas dela tržni kapitalizem po logiki povpraševanja in ponudbe.

Da o identitetah pri tem sploh ne govorimo, saj naj bi jo po kapitalistični logiki menjali najmanj enkrat letno - enkrat punks, drugič skejtar, tretjič čefur, četrtič metalec,... in tako predvsem delali profite v trgovskih centrih ter končali kot osamljeni zafiksanci pri 30-ih, ki bodo tako zapravili še podedovano družinsko premoženje.

Skratka ta ekonomsko-družbeni sistem nas hoče narediti zavezane ničemur in s tem dojemljive za vsako bedarijo, ki bi nam jo nekdo rad prodal.

In potem se pojavijo ljudje, ki so zavezani nečemu po kapitalistični logiki (z vso svojo "multikulturnostjo", "prostostjo gibanja kapitala, dobrin in ljudi" in podobnimi umotvori vred) tako abstraktnemu in neotipljivemu kot je domovina... in nastane "moralna panika".

29. prostak
18.10.2008
Če se imaš za potrošnika in ne veliko več, potem ti tak obstoj čisto ustreza, če pa bi rad bil več kot to, potem se nečemu zaveži, reči ne današnjemu načinu in bodi človek. Bodi nekdo, ki mu ni za vse vseeno.
Meni se ne zdi prost pretok kapitala, ljudi in dobrin, temveč je pomanjkanje medsebojnega spoštovanja. Povsod. Na ulici, na forumih, v službah, med narodi. In se trgamo med sabo kot živali, ne fizično, ampak psihično. Trgamo drug drugemu duše in se temu sploh ne čudimo več. A ko se dva človeka, moška, stepeta, pa čeprav sta bila oba za to, pa sta takoj idiota in norca. To je hinavščina najhujše vrste in to me dnevno jezi vse bolj.
In potem prihajajo tujci v Slovenijo in namesto, da bi se čim bolj trudili za svojo srečo in srečo svojih otrok, pa nam izkazujejo nespoštovanje in žalijo našo državo. Tu se ne gre za to ali so tujci ali ne, gre se za to, da so taki pač take vrste ljudje.
Svoboda gibanja, svoboda poslovanja, to so pravice vsakega človeka. Nihče pa nima pravice se preseliti v tujo deželo in tam žaliti njeno kulturo in ljudi. Nihče. Jaz ne bi niti pomislil, da bi se preselil v Srbijo in tam pljuval po njej ter govoril kako je Slovenija boljša.

30. Neznanec/ka
18.10.2008
Drugače pa obstaja dober blog, za RESNIČNO družbeno kritične ljudi (zaradi česar greš lahko že v dosti državah EU v zapor, če si ponosen na to kar si):

http://projektnp.blogspot.com/

31. ED
1.4.2009
Sem domoljub, bil nekaj časa prijavljen na forumu tu je Slovenija
in spoznal da so polni dreka.
Sam nazi jugend pa skinheadi , nek sm reku čez tadesne pa so me vsi napal jst pa se bol z uzitkom zajebavu.
I love my homeland sam nacizem ni bil rojen v Sloveniji zato nej kar spoka nazaj od kod je prišel.

32. Neznanec/ka
11.3.2010
Ed: Nebi ti skodilo da bi kdaj kako knjigo vec prebral kakor pa samo one ki ti so v soli dali za domace branje...
Nacizem ne obstaja ampak je samo zaljiva beseda za Nacional Socialisticno idejo...in ce pravis da NS ni bil "rojen" v Sloveniji, potem bi moral biti tudi proti danasnjemu sistemu in sistemu i smo ga imeli pre in se pre er ni bil nobeni "rojen" v Sloveniji...Malo vec izobrazenosti prosim in man neumnih komentarjev...!!!
14!

 
anarhistični portal - anti-copyright 1998 - shall not rull & not be ruled - ruleless.com