Domov Forum NATO Igre Povezave
Forumi : Anarhistične teme : Nenavadno brisanje prispevkov Forum je bil aktiven 2002 - 2012
1. Neznanec/ka
24.11.2007
Zadnje čase sem opazil, da je forum pridobil na moderatorjih in administratorju. Vse lepo in prav, če ne bi slednji brisali oziroma cenzurirali prispevke na anarhističnem portalu. Mar anarhisti ne zagovarjate več svobode govora in izražanja, ampak cenzurirate vsak prispevek, ki po novem "ni primeren" za slednji portal? Obenem pa še žalite drugačno misleče z nezrelimi otročaji, kot je opaziti v eni od tem. Če je kdo tukaj nezrel ste to lahko samo vi, ki še sami ne veste zakaj, oziroma za koga se "borite". Toliko v premislek.

2. Neznanec/ka
24.11.2007
Pa anarhistkom njihov sistem ne deluje še na internetu kaj šele v praksi in so se zato začeli posluževati metod katere očitajo oni samo ostalim!!

Luzeriiiiiiiiiiiiiiii bruuuhahahahhahahahahahahahha

3. Neznanec/ka
24.11.2007
Saj sem stalno pravil, da je anarhija vmesna faza prehoda v nacional-socializem. Očitno so "anarhisti" to šele zdaj dojeli.

Anarhist88

4. gog
25.11.2007
>Zadnje čase sem opazil, da je forum pridobil na moderatorjih in administratorju. Vse lepo in prav, če ne bi slednji brisali oziroma cenzurirali prispevke na anarhističnem portalu. Mar anarhisti ne zagovarjate več svobode govora in izražanja, ampak cenzurirate vsak prispevek, ki po novem "ni primeren" za slednji portal? Obenem pa še žalite drugačno misleče z nezrelimi otročaji, kot je opaziti v eni od tem. Če je kdo tukaj nezrel ste to lahko samo vi, ki še sami ne veste zakaj, oziroma za koga se "borite". Toliko v premislek.

Problem je v tem, ker nekateri še vedno mislite da je anarhija isko kot kaos in da lahko v anarhiji vsak dela kar hoče. Pa se motite. Anarhisti niso proti redu ampak proti nasilju in prisili. S tem ko na forum uvajajo red ne delajo nič proti anarhistični ideji. Moderiranje foruma je glih dokaz da anarhija deluje in da je možno imeti red brez nasilja in prisile. Noben od tistih ki serjejo po foromu ni bil tepen, noben ni bil v nič prisiljen, nobenega niso zaprli. Če se dva ne moreta pametno pogovarjat pač gresta narazen to je ja najbolj normalna stvar. To je edina pametna stvar ki lahko naredita. in to so naredili anarhisti ko so začeli moderirati forum.

Ker roko na srce to kar so eni pisali res ni bil noben pogovor ampak samo pluvanje. Sploh ni bilo napisano z namenom pogovarjati se. Brez veze. Samo odbijalo je tiste ki bi se res radi pogovarjali. Jaz vedno rad slišim mnenje nasprotne strani, če je le pripravljena za pogovor.

5. Werner
26.11.2007
Vsekakor gre za zgodovinski dogodek na anarhističnem portalu. Vidi se pa, točno katera tema je bila adminirana (nek se vidi, nek se zna).

To pove dosti o ravno teh zadevah, o katerih se je govorilo na adminirani temi.

Anarhistični portal - takrat in nikoli več.

6. DonkeyHot
26.11.2007
>Anarhistični portal - takrat in nikoli več.

Lahko poveš, s katerim anarhističnim načelom se po tvoje tepe moderiranje foruma? Pa upoštevaj kaj je gog napisal zgoraj

7. Neznanec/ka
26.11.2007
Prikimavanje kako je brisanje prispevkov v skladu z anarhijo je smešno - shall not rull & not be ruled je namreč njegov moto.

Več kot očitno pa so se morali tisti, ki upravljajo ta portal podrediti pritiskom vemo s kako omejenih osebkov - toliko o "družbi brez prisile".

Sploh pa je bistvo anarhije, da omogoča prostor izražanja svojih stališč za vse, še najbolj za tiste, ki jim je to zakonsko prepovedano.

Anarhist88

8. Neznanec/ka
26.11.2007

>Več kot očitno pa so se morali tisti, ki upravljajo ta portal podrediti pritiskom vemo s kako omejenih osebkov - toliko o "družbi brez prisile".
>

No, ''tovariš'' Admin, poklican si na zagovor

9. Werner
26.11.2007
>>Anarhistični portal - takrat in nikoli več.
>
>Lahko poveš, s katerim anarhističnim načelom se po tvoje tepe moderiranje foruma? Pa upoštevaj kaj je gog napisal zgoraj

Nisem rekel, da ni v skladu z anarhističnimi načeli, samo verjamem, da je bilo adminirano iz nekih drugih (sicer evidentnih) ''načel''.

10. Neznanec/ka
28.11.2007
>Noben od tistih ki serjejo po foromu ni bil tepen, noben ni bil v nič prisiljen, nobenega niso zaprli...

saj niti niste mogli...kako bote kakega zaprli ali pa pa pretepli ca ga niti nepoznate oz ga nevidis preko foruma...pa tko malo koga nebi pretepli oz da nocete nobenega daj nelazite...!

11. DonkeyHot
29.11.2007
>Več kot očitno pa so se morali tisti, ki upravljajo ta portal podrediti pritiskom vemo s kako omejenih osebkov - toliko o "družbi brez prisile".

To me pa zlo spominja na janšine teorije zarote, ko neke sile iz ozadja ves čas izvajajo pritiske, vsi ljudje so pa samo lutke teh sil.

Več kot očitno je, da nekateri preveč sodite druge po sebi. Če ti ne moreš narediti nič brez da ti to nekdo ukaže ali naroči, to še ne pomeni, da so tudi vsi drugi ljudje taki. Vetrjento ti sploh ne potegne, da lahko nekateri čisto res razmišljajo s svojo glavo.

12. mjaw
3.12.2007
prvo kot prvo se zahvaljujem moderatorjem in administratorjem za brisanje mojih postov...Hvala zelo ste demokratični.(izražal sem svoje mnenje in vi ste me brisali) vidim da s vi ki se imate za anarhiste bi v resnici bili podobni nacistom-stalinistom... ne dovolite drugim da izražajo svoja stališča in mnenja.lol kakšni anarhisti ste?

lp svobodno misleči :)

13. DonkeyHot
3.12.2007
>prvo kot prvo se zahvaljujem moderatorjem in administratorjem za brisanje mojih postov...Hvala zelo ste demokratični.

Res se jim lohk samo zahvališ. Mogoče te bojo pa naučil obnašanja, če te že tastari niso.

Glede stališč je pa tko. Če jih pišeš na forum jih morš znat argumentirat. Forumi so za pogovarjat, ne pa da kr neki bluziš brez argumentov. Če bi pa rad svoja stališča sam izražal, maš pa za to druge možnosti, ki ti jih noben ne brani. Lahko si celo postaviš svoj forum, pa piš gor kaj hočeš.

14. boni
3.12.2007
No, super, tukaj se lahko vsaj pritožiš na brisanje, na katoliškem pa ti takšne pritožbe najraje brišejo.

15. mjaw
4.12.2007
mislim da sem moja stališča argumentiral.Zakaj ste brisali...lahko bi rekli da se z menoj ne strinjate ,pa da sem v zmoti, pa bi vi povedali kaj si mislite.Verjetno niste imeli nič pametnega za povedat proti mojim trditvam ,zato ste brisali.

..obnašanja so me pa boljš naučili kot tebe.Tebe so verjetno ,ko si hotel kaj povedat kar si misliš ,utišali ...ane

 
anarhistični portal - anti-copyright 1998 - shall not rull & not be ruled - ruleless.com