Domov Forum NATO Igre Povezave
Forumi : Anarhistične teme : Odjebejte že naciji Forum je bil aktiven 2002 - 2012
1. Neznanec/ka
6.11.2007
Noben vas ne mara kokr vi sami. Verjetno imajo tudi vaši starši probleme (resne), da so vas vzgojili ali pustili, da ste bili vzgojeni v takem duhu. Tole je Anarhistični portal, ne pa vaš svinjak. ČRNI odjebite.

((In sploh, čemu ste tok za Dolfeta Kurca, če bi bli vi prvi, ki bi jih pobil?))

2. Neznanec/ka
6.11.2007
To ni res, da nacistov nihče ne mara. Lahko bi tudi rekel, da anarhistov ne mara nihče drug kot anarhisti sebe. Pri tem katere subkulture bo njihov otrok, pa nimajo skoraj nobene vloge starši, ampak okolje v katerem otrok odrašča. Si se kdaj vprašal zakaj je tako velik porast nacionalistov in nacistov v Sloveniji? Nekateri smo preprosto siti čefurjev in ciganov, ki nas terorizirajo vsak dan. Ne moreš normalno zvečer v mesto, da ne bi tvegal svojega mobitela, denarnice ali v najslabšem primeru celo svoje glave. Najhujše pa je, da ste vi anarhisti oziroma komunisti na njihovi strani in takovrstni kriminal le podpihujete in pljuvate Slovencem v lastno skledo. Ni čisto res, da je Hitler hotel pobiti Slovence. To je samo navadna laž, ki so se jo izmislili komunisti, da bi pred spanjem strašili male otroke. Veliko nasilja nad nedolžnimi so zagrešili tudi komunisti sami. Vse je lepo razloženo in opisano v knjigah Črne bukve. Za primer pa lahko vzemeš kar Che Guevaro. Hitler ni ubil človeka z lastno roko, Che Guevara pa je ubil na tisoče ljudi z lastno pištolo. Kdo je rasist pa lahko po tvojih besedah "ČRNI odjebite" ugibamo kar sami.

3. Srka1337
8.11.2007
Dej bot tih ko nimaš pojma! ps spizdi dol s tega foruma...

4. Neznanec/ka
8.11.2007
>Dej bot tih ko nimaš pojma! ps spizdi dol s tega foruma...


bravo, dokazal si svoje bleščeče znanje zgodovine, sedaj se g. nacist lahko vsedeš s cvekom. Aja, ne pozabi SLOVAN SI IN NE ARIJEC, morda pa ta Hitler le ne bi imel tako rad.

5. Srka1337
9.11.2007
>bravo, dokazal si svoje bleščeče znanje zgodovine, sedaj se g. nacist lahko vsedeš s cvekom. Aja, ne pozabi SLOVAN SI IN NE ARIJEC, morda pa ta Hitler le ne bi imel tako rad.

Prvo...ti si gej....drugo...ti ne ločiš Anarhistov od nacijov...pa tretje...hitler je mrtu ka ti ni jasn omfg:S in ne spusči se v hitlerja...takrat so bli cajti drugačni...

6. Neznanec/ka
9.11.2007
>>bravo, dokazal si svoje bleščeče znanje zgodovine, sedaj se g. nacist lahko vsedeš s cvekom. Aja, ne pozabi SLOVAN SI IN NE ARIJEC, morda pa ta Hitler le ne bi imel tako rad.
>
>Prvo...ti si gej....drugo...ti ne ločiš Anarhistov od nacijov...pa tretje...hitler je mrtu ka ti ni jasn omfg:S in ne spusči se v hitlerja...takrat so bli cajti drugačni...


Mrtev je prav tako Che Guevara pa ga nekateri še vedno niste preboleli. Če še nisi opazil spadamo Slovenci pod arijsko raso, saj smo beli. Nisem nacist ampak nacionalist. Tipično, da anarhisti tega ne ločite. Za vas je vsak, ki razmišlja malo patriotsko že nacist. Resnica je, da so komunisti tudi delali vojne zločine nad Slovenci. Če mi ne verjameš vzemi v roke Črne bukve, kjer je vse natančno opisano. Hitler pa je hotel večino Slovencev ponemčiti in združiti v svojo državo. Če bi res rad mi lahko, da sem gej rečeš tudi v obraz, če seveda upaš.

7. neznanka
9.11.2007
najprej si reku da hitler neb hotu slovencem nc slabga, pol pa da bi nas ponemču. se ti ne zdi da je to da bi zvel pod nemsko oblastjo, da bi mogl opustit svoj jezik in svojo kulturo ze dost slabo? v nasprotnem primeru bi nas pa odstranu. pravi nacionalist si ti, ni kej. govno nemskutarsko.

8. Neznanec/ka
10.11.2007
>najprej si reku da hitler neb hotu slovencem nc slabga, pol pa da bi nas ponemču. se ti ne zdi da je to da bi zvel pod nemsko oblastjo, da bi mogl opustit svoj jezik in svojo kulturo ze dost slabo? v nasprotnem primeru bi nas pa odstranu. pravi nacionalist si ti, ni kej. govno nemskutarsko.


Kdaj pa sem rekel, da Hitler ni hotel Slovencem nič slabega? Napisal sem samo, da Hitler ni hotel Slovencev pobiti ampak ponemčiti. Anarhisti pa res radi podtikate in obračate besede. Nekateri poznate Hitlerja samo z skrajno levega vidika. Večina nima pojma zakaj je Hitler sovražil žide. Ne bom se spuščal z popolnomi nevedneži v debate katerih niste dorasli. Nisem "nemškur" ampak Slovenec, ki se bori za lepšo prihodnost Slovenije.

9. neznanka
10.11.2007

>Kdaj pa sem rekel, da Hitler ni hotel Slovencem nič slabega? Napisal sem samo, da Hitler ni hotel Slovencev pobiti ampak ponemčiti. Anarhisti pa res radi podtikate in obračate besede. Nekateri poznate Hitlerja samo z skrajno levega vidika. Večina nima pojma zakaj je Hitler sovražil žide. Ne bom se spuščal z popolnomi nevedneži v debate katerih niste dorasli. Nisem "nemškur" ampak Slovenec, ki se bori za lepšo prihodnost Slovenije.

od kje tebi da sem anarhistka? kdo je zdej tisti k komu kej podtika? vem, zakaj je hitler sovrazil zide. tudi jest jih sovrazim, samo da iz drugih razlogov (no ubistvu je mal prehudo, ce recem da sovrazim zide, zioniste pa definitivno).

10. Neznanec/ka
10.11.2007
Kaj, ko bi se prej naučila pravopisne slovenščine in se šele potem spuščala v debate s pametnejšimi od sebe?

11. neznanka
10.11.2007
>
>>Kdaj pa sem rekel, da Hitler ni hotel Slovencem nič slabega? Napisal sem samo, da Hitler ni hotel Slovencev pobiti ampak ponemčiti. Anarhisti pa res radi podtikate in obračate besede. Nekateri poznate Hitlerja samo z skrajno levega vidika. Večina nima pojma zakaj je Hitler sovražil žide. Ne bom se spuščal z popolnomi nevedneži v debate katerih niste dorasli. Nisem "nemškur" ampak Slovenec, ki se bori za lepšo prihodnost Slovenije.
>
Žalostno, da se začneš na pravopis obešat, ko nimaš nič več pametnega za povedat. No, pa se gremo tvojo igro:

Židi se piše z veliko začetnico, pred "skrajno" in "popolnimi" je s. "Debate katerih niste dorasli?" Nice try:) debate KATERIM niste dorasli. lp

12. Neznanec/ka
11.11.2007
>Žalostno, da se začneš na pravopis obešat, ko nimaš nič več pametnega za povedat. No, pa se gremo tvojo igro:
>
>Židi se piše z veliko začetnico, pred "skrajno" in "popolnimi" je s. "Debate katerih niste dorasli?" Nice try:) debate KATERIM niste dorasli. lp


Židje si niti ne zaslužijo velike začetnice. Ti si pa res zadnja, ki se lahko sklicuje na pravopis in išče namišljene napake v mojih prispevkih. Si mogoče kdaj pogledala svoj nemogoč stil pisanja? Sploh ne vem kakšne odgovore bi rada od mene. Če je zate zgodovina, ki jo učijo v šolah čisto resnična in pravilna se zelo motiš. V Jugoslaviji so namreč veliko spornejših dejstev preprosto izbrisali iz učnega načrta. Zaradi tega imamo še vedno pomankljivo znanje zgodovine, ker so nam balkanci v bivši Jugoslaviji vsiljevali njim prirejen učni načrt slednjega predmeta. Če ne veš o čem govorim, ko omenim Črne bukve ali drugačno plat Hitlerja, je tvoje znanje zgodovine veliko pomankljivejše od mojega.

13. Neznanec/ka
11.11.2007
>pol pa da bi nas ponemču. se ti ne zdi da je to da bi zvel pod nemsko oblastjo, da bi mogl opustit svoj jezik in svojo kulturo ze dost slabo?

rajsi zivim pod nemsko NS oblastjo...kakor pa danes ko bomo pocasi ziveli v multikulturni, multirasni evropi v kateri bomo vsi anglesko govoril...oz polovico folka ze uporablja angleske besede...!!!

88

14. Neznanec/ka
11.11.2007
>rajsi zivim pod nemsko NS oblastjo...kakor pa danes ko bomo pocasi ziveli v multikulturni, multirasni evropi v kateri bomo vsi anglesko govoril...oz polovico folka ze uporablja angleske besede...!!!


Saj ni takšen problem angleščina. Veliko večji problem je, da Slovenska mladina uporablja južnjaško govorico. Taka mladina je sramota za Slovenski narod. Na žalost že živimo v taki Evropi kot si omenil. Vedno sem bil mnenja naj ljudje ostanejo za mejami svoje države in naj ne uničujejo kulture in rase drugih narodov.

15. Neznanec/ka
11.11.2007
>rajsi zivim pod nemsko NS oblastjo...kakor pa danes ko bomo pocasi ziveli v multikulturni, multirasni evropi v kateri bomo vsi anglesko govoril...oz polovico folka ze uporablja angleske besede...!!!
>
>88

in v čem bi bila razlika! rezultat bi bil isti ti več nebi bil slovenec!

16. Neznanec/ka
13.11.2007
>in v čem bi bila razlika! rezultat bi bil isti ti več nebi bil slovenec!
>
mogoce res nebi bil slovenec, toda belec bi se vseeno bil in tako bi kot ponosen arijec zivel dalje...poglejmo danes ko nas samo rasno zmesat hocejo, pri cemer naso vrsto,raso direktno peljejo k izumrtju...povrhu tega pa tui nebi bil zidovski sluga kakor danes so nasi politiki in vecina vas ki se niti dobro tega nezavedate...!

17. neznanka
13.11.2007
ti arijec? poglej se. juzni slovan :)

18. Neznanec/ka
1.4.2008
Hm, preden pametujes si malo preberi o definicji Arijske rase, pa na koliko podras se deli.
kako mi pa lahko dokazes da smo RES Slovani?

19. neznanka
2.4.2008
nemorem ti dokazat, ker dokazov ni. kako lahko ti men dokažeš da nismo slovani?

20. neznanka
2.4.2008
gre samo za to kaj je bolj ali manj verjetno.

21. carpathian
3.4.2008
Bela in arijska rasa se zeloooo razlikujejo. pa v arijsko raso so bili nekako vključeni nordijci, dinarci,vestfalci pa celo baltidi.
konec koncev pa je znanstveno dokazano da arijska rasa gensko ne obstaja. tevtonske legende (preber si kakšno) so spreminjal v zgodovinska dejstva, z arjsko raso so si pa hotl ustvart neki česar niso imel - prastare dediščine. da ti še hitlerja citiram: "Germanska rasa je več vredna kot vse druge, in boj proti tujcu, proti židu, proti slovanu, je svet boj!"

22. Neznanec/ka
3.4.2008
Daj preberi si že kakšno STROKOVNO literaturo o kakšni stvari preden pametuješ, ne pa kakšnih nebuloz iz raznega internetnega balasta in "infoshopov".

Arijci izvirajo iz Irana od koder jih je del odšel v Evropo, del pa v Indijo. Poglej si kakšno uradno iransko stran, kjer je predstavljen Iran in boš med etničnimi skupinami v Iranu, poleg nekaj Arabcev in raznih plemen našel še vedno tudi Arijce.

>Aryan is an English word derived from the Sanskrit " rya" meaning "noble" or "honorable". The Avestan cognate is "Airya" and the Old Persian equivalent is "Ariya". It is widely held to have been used as an ethnic self-designation of the Proto-Indo-Iranians. Since, in the 19th century, the Indo-Iranians were the most ancient known speakers of Indo-European languages, the word Aryan was adopted to refer not only to the Indo-Iranian people, but also to Indo-European speakers as a whole.

23. Neznanec/ka
3.4.2008
>Daj preberi si že kakšno STROKOVNO literaturo o kakšni stvari preden pametuješ, ne pa kakšnih nebuloz iz raznega internetnega balasta in "infoshopov".
>
>Arijci izvirajo iz Irana od koder jih je del odšel v Evropo, del pa v Indijo. Poglej si kakšno uradno iransko stran, kjer je predstavljen Iran in boš med etničnimi skupinami v Iranu, poleg nekaj Arabcev in raznih plemen našel še vedno tudi Arijce.
>
>>Aryan is an English word derived from the Sanskrit " rya" meaning "noble" or "honorable". The Avestan cognate is "Airya" and the Old Persian equivalent is "Ariya". It is widely held to have been used as an ethnic self-designation of the Proto-Indo-Iranians. Since, in the 19th century, the Indo-Iranians were the most ancient known speakers of Indo-European languages, the word Aryan was adopted to refer not only to the Indo-Iranian people, but also to Indo-European speakers as a whole.


Po nekaterih teorijah tudi iz Tibeta, ne le iz Irana. Kako se znajdeš na t.i.uradnih iranskih straneh mi ni povsem jasno :) Arijska rasa, kot jo je prikazal Hitler, pa NE OBSTAJA. Tudi rasistična teza o superiornosti arijske rase (projekt Lebensraum) je le plod slabe arheologije in močnega političnega naboja. Med drugim so Švabi leta '43 izkopavali v okolici Bleda, da bi dokazali, da je ta prostor izvirno nemški. Absurd. Ne skoči na vsako carpathianovo kost, za začetek si raje preberi kakšno dela Marc-a Hillel-a ali Gordon-a Childe-ja.

24. Neznanec/ka
3.4.2008
>Daj preberi si že kakšno STROKOVNO literaturo o kakšni stvari preden pametuješ, ne pa kakšnih nebuloz iz raznega internetnega balasta in "infoshopov".
>
>Arijci izvirajo iz Irana od koder jih je del odšel v Evropo, del pa v Indijo. Poglej si kakšno uradno iransko stran, kjer je predstavljen Iran in boš med etničnimi skupinami v Iranu, poleg nekaj Arabcev in raznih plemen našel še vedno tudi Arijce.
>
>>Aryan is an English word derived from the Sanskrit " rya" meaning "noble" or "honorable". The Avestan cognate is "Airya" and the Old Persian equivalent is "Ariya". It is widely held to have been used as an ethnic self-designation of the Proto-Indo-Iranians. Since, in the 19th century, the Indo-Iranians were the most ancient known speakers of Indo-European languages, the word Aryan was adopted to refer not only to the Indo-Iranian people, but also to Indo-European speakers as a whole.


Po nekaterih teorijah tudi iz Tibeta, ne le iz Irana. Kako se znajdeš na t.i.uradnih iranskih straneh mi ni povsem jasno :) Arijska rasa, kot jo je prikazal Hitler, pa NE OBSTAJA. Tudi rasistična teza o superiornosti arijske rase (projekt Lebensraum) je le plod slabe arheologije in močnega političnega naboja. Med drugim so Švabi leta '43 izkopavali v okolici Bleda, da bi dokazali, da je ta prostor izvirno nemški. Absurd. Ne skoči na vsako carpathianovo kost, za začetek si raje preberi kakšno dela Marc-a Hillel-a ali Gordon-a Childe-ja.

25. Neznanec/ka
4.4.2008
Ja seveda, najbolje da se kar lotimo prebiranja del židovskih antropologov, ki zanikajo obstoj rasnih skupin v isti sapi pa židovski rasi pripisujejo superirorne in nadnaravne sposobnosti.

To kar počnejo znanstveniki danes je v bistvu še huje potvarjanje zgodovine kot kar so počeli v času pangermanstva in nacional socializma v Nemčiji.

26. carpathian
4.4.2008
zavračanje holokavsta je pa še večje ;)

27. Neznanec/ka
4.4.2008
No, potem pa povej kakšne interese imajo Toben, Faurisson, Cole (Žid), Stolzeva, Germar Rudolf, Graf, Leuchter in ostali pri revizioniranju holokavsta? Ker po prepričanju niso nacional socialisti, nekateri revizionisti so celo židovskega rodu.


Ker povsem jasno je, da skušajo židovski antropologi popačiti dejstvo, da se rase razlikujejo in tako ustvariti primeren teren za svojo etnocentrično skupino in njeno preživetje. Z uničenjem etnonacionalnega občutka pri vseh ostalih rasah, Židje uspejo obdržati svojo lastno rasno/nacionalno homogenost.

28. Neznanec/ka
4.4.2008
zidovska rasna in nacionalna homogenost?hm...si kdaj videl sploh kaksnega zida?

29. Neznanec/ka
12.4.2008
polly wants a cracker

30. Neznanec/ka
7.5.2008
Kaj pravite na to antifajovci! Nevem kako lahko podperate tako golazen!
http://www.dnevnik.si/novice/kronika/317593
http://www.youtube.com/watch?v=ZABSyFzl_98
http://www.youtube.com/watch?v=0SpBDCEubng&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tTF0Q1Le5WE&feature=related

31. Neznanec/ka
7.5.2008
Oni nam oničujejo domovino vi jih pa podperate! :S:S

32. carpathian
7.5.2008
"podpiranje" je zelo širok pojem. najbrž se noben pravi anarhist ne zavzema za brezposelnost ciganov (govorimo o neintegriranih) ,za to da kradejo,da ustrahujejo...potrebno jih je izobraziti,poskrbeti za večjo pismenost,boljše bivanjske pogoje,higieno...
druga plat medalje je pa ta,da se 80% ciganov,sploh mladih, namerno obnaša prestopniško (občutek moči ker jim noben nič ne more),nočejo pa delat ker itak dobijo ogromno socialno podporo. če naredim povzetek - nalašč se delajo uboge,ker imajo od tega vedno več koristi.

33. Neznanec/ka
7.5.2008
Proteste priseljencev v Franciji (ki se vedno sprevržejo v divjanje,ropanje, pobijanje, požiganje) podpirajo levičarji. Celo organizirajo jih.
Isto na Nizozemskem, kjer je situacija s priseljenci naravnosti obupna. Isto povsod drugod; podpirajo priseljence, ker vidijo v priseljencih nadomestek za delavski razred, oz. nadomestek za tiste, ki naj bi izvedli revolucijo....

Bedaki seveda ne vidijo, da s tem škodijo lastni nacionalni/rasni skupnosti in podpirajo druge nacionalne/rasne/verske skupnosti.

34. Neznanec/ka
7.5.2008
S svojim ravnanjem skrajni levičarji samo še pospešujejo dogodke, ki peljejo v rasno vojno.

Rasna vojna pa je najbolj preprosta državljanska vojna vojna, saj se sovražnika loči na 200 metrov in predvsem ni možnosti kolaboracije.

Ko pride do takšne situacije ni važno ali imaš predsodke proti drugim ali ne in kaj si misliš o nastali situaciji - dejstvo je samo ali boš držal s svojimi in preživel ali pa bil ubit.

35. Neznanec/ka
8.5.2008
>Rasna vojna pa je najbolj preprosta državljanska vojna vojna, saj se sovražnika loči na 200 metrov in predvsem ni možnosti kolaboracije.
>

"...our skin will be our uniform"


Ne spomnim se točno, kdo je to izjavil, ampak je zadel bistvo.

36. Neznanec/ka
8.5.2008
"Priseljenci", ki protestirajo v franciji so v večini primeri vsaj drugi rod, ki živi v franciji če ne tretji, niso oni od včeraj, prav tako prihajajo iz biših francoskih kolonij kjer je francoska kolonizacija pustila ogromne katastrofe, tako da je to dolg, ki ga mora francija odplačati...


Pa česa se vi nacisti tok bojite, česa za boga?? Zakaj se skrivate za nekim lažnim domoljubjem in sledite ideje katere so plod sprevrženih umov... ZAKAJ???

37. Neznanec/ka
8.5.2008
>"Priseljenci", ki protestirajo v franciji so v večini primeri vsaj drugi rod, ki živi v franciji če ne tretji, niso oni od včeraj, prav tako prihajajo iz biših francoskih kolonij kjer je francoska kolonizacija pustila ogromne katastrofe, tako da je to dolg, ki ga mora francija odplačati...
>

Odplačati? S čim? Z izbrisom francoskega naroda?
Razviti svet že 50 let odplačuje in podpira nerazvite države (predvsem Afriške) pa so še vedno tam kjer so prej bili. Zakaj bi se mi morali razdajati če sami niso sposobni ustvariti ustreznih življenjskih pogojev. Naj živijo kot pač živijo, ampak potem naj tudi ne hodijo v evropske države, kjer se jih vsak dan sprejme na tisoče.

Vi levičarji se skrivate za to humanostjo in pacifizmom. Presrani ste in se ne znate postaviti na stran svoje rasne in nacionalne skupine, zato zagovarjate vso mogočo golazen ki se priplazi iz držav tretjega sveta. Izkoriščate jih za svoje načrte o revoluciji in jih vbijate v glavo da jih država zatira. Rezultat tega je, da priseljenci z vašo motivacijo povzročajo še večje težave kot jih že nasploh v tem eksperimentu "integracije".

38. Neznanec/ka
8.5.2008
http://www.youtube.com/watch?v=JYT7nxbuw5A
Nevem kako vam je lahko tako malo mar za slovenski narod antifajovci in levaki!

39. carpathian
8.5.2008
>Vi levičarji se skrivate za to humanostjo in pacifizmom. Presrani ste in se ne znate postaviti na stran svoje rasne in nacionalne skupine, zato zagovarjate vso mogočo golazen ki se priplazi iz držav tretjega sveta. Izkoriščate jih za svoje načrte o revoluciji in jih vbijate v glavo da jih država zatira. Rezultat tega je, da priseljenci z vašo motivacijo povzročajo še večje težave kot jih že nasploh v tem eksperimentu "integracije".

moj cilj ni ločevanje glede na rasne skupine, zato se mi tut ni treba postavljat na takšno "svojo" stran. vsaka kultura pa je integrirana v druge, tako da čistega belega slovenskega človeka (vsaj mislim da je to tvoj ideal) ne boš našel. država pa ne zatira le njih,ampak tudi tebe. razlika je le v tem da marsikateremu od vas to paše :)

40. Neznanec/ka
8.5.2008
>
>Odplačati? S čim? Z izbrisom francoskega naroda?
>Razviti svet že 50 let odplačuje in podpira nerazvite države (predvsem Afriške) pa so še vedno tam kjer so prej bili. Zakaj bi se mi morali razdajati če sami niso sposobni ustvariti ustreznih življenjskih pogojev. Naj živijo kot pač živijo, ampak potem naj tudi ne hodijo v evropske države, kjer se jih vsak dan sprejme na tisoče.
>
>Vi levičarji se skrivate za to humanostjo in pacifizmom. Presrani ste in se ne znate postaviti na stran svoje rasne in nacionalne skupine, zato zagovarjate vso mogočo golazen ki se priplazi iz držav tretjega sveta. Izkoriščate jih za svoje načrte o revoluciji in jih vbijate v glavo da jih država zatira. Rezultat tega je, da priseljenci z vašo motivacijo povzročajo še večje težave kot jih že nasploh v tem eksperimentu "integracije".

Vidiš tako prepričanej izhaja iz nepoznavanja razmer, kot prvo zahodni svet še krepko stoji na ramenih tretjega, še naprej ga tlači, ko boš naslednjič v trgovini si malo preberi etikete na izdelkih... Pa to še ni vse, zahodnjaška orožarska industrija živi na umetno ustvarjenih konfliktih, katere ustrezno zapolni s svojimi proizvodi, ki prinašajo le bedo, tistim, ki jo uporabljajo, tako tistim, ki so žrtve le tega ali pa sami proizvajalci, kajti na račun bede drugih se ne da graditi sreče...

Izbris francoskega "naroda"?? daj ne seri, zamisli se malo..

Nacionalne, rasne in narodnostne skupine so ovire, ki so izvor vsega slabega, nič dobrega ne prinesejo, so le izvor konfliktov...

41. carpathian
8.5.2008
>http://www.youtube.com/watch?v=JYT7nxbuw5A
>Nevem kako vam je lahko tako malo mar za slovenski narod antifajovci in levaki!

razumi da kriminala,nasilja in umorov NE in še enkrat NE podpira noben anarhist!

42. Neznanec/ka
8.5.2008
>>http://www.youtube.com/watch?v=JYT7nxbuw5A
>>Nevem kako vam je lahko tako malo mar za slovenski narod antifajovci in levaki!
>
>razumi da kriminala,nasilja in umorov NE in še enkrat NE podpira noben anarhist!

RAZUMEM ne govorim o anarhistih ampak o antifajovcih kar je pa drugo!

43. Neznanec/ka
8.5.2008
>"...our skin will be our uniform"

Ta je pa zadel bistvo v enem stavku.

Le kaj si bodo mislili muslimani, ko jim bodo prišli na pomoč brezbožni skrajni levičarji z mavrično zastavo :)))

44. carpathian
9.5.2008
a se hočete it neke vrste "beli ðihad"? :)

45. Neznanec/ka
9.5.2008
>a se hočete it neke vrste "beli ðihad"? :)

:D

46. Neznanec/ka
9.5.2008


>
>Nacionalne, rasne in narodnostne skupine so ovire, ki so izvor vsega slabega, nič dobrega ne prinesejo, so le izvor konfliktov...
>

Verjemi, da priseljenci niti slučajno ne razmišljajo v tej smeri. In medtem ko vi sanjate kako bi lahko vsi živeli v neki neidentiteti, mešanici jezikov, kultur in ras, se oni v evropskih državah še bolj oklepajo svoje lastne nacionalne/rasne/kulturne/verske identitete. In levičarska golazen jih seveda pri tem podpira, saj nima lastne identifikacije. Skrajni pacifizem.
Kot že rečeno, ko bo enkrat v Evropi ta multikulturni lonec začel vreti, ne boste imeli izbire; ali boste na naši strani ali pa vas bo nasprotna stran pobila kot muhe.

Na svetu že odkar je človek poteka boj za naravne vire, za življenjski prostor in za preživetje. Tega noben liberalec, markist, pacifist, levičar, antifajevc ne more spremeniti.

47. Neznanec/ka
9.5.2008

>
>Le kaj si bodo mislili muslimani, ko jim bodo prišli na pomoč brezbožni skrajni levičarji z mavrično zastavo :)))
>

fantasticno. to sem ze tolikokrat razmisljal, pa nikoli nisem znal spraviti skupaj!

48. carpathian
14.5.2008
>
>>
>>Le kaj si bodo mislili muslimani, ko jim bodo prišli na pomoč brezbožni skrajni levičarji z mavrično zastavo :)))

če je zate vrhunec človekovega napredka rasna vojna, potem si v riti.

49. Barbar
15.5.2008
Po raziskavah DNK so ugotovili, da imamo VSI ljudje istega prednika. Proti komu bi torej moral biti?

50. carpathian
15.5.2008
glej,takole je...
jebale te DNK raziskave,vsi smo ljudje! črni,beli,rumeni,rdeči,mešanci...barva kože nas naredi še bolj raznolike in zanimive, ne vem zakaj bi nas bilo treba selekcionirat na podlagi kožnega pigmenta. dokler ne bomo uspeli nadzorovati svoje moči in živeti v sožitju z soljudmi/živalmi nismo nič boljši od polža na solati.

51. Barbar
15.5.2008
Ni res, fabrke dreka smo in virus vesolja...
(polž je bil premila primerjava, hehe)

52. Neznanec/ka
16.5.2008
>barva kože nas naredi še bolj raznolike in zanimive, ne vem zakaj bi nas bilo treba selekcionirat na podlagi kožnega pigmenta. dokler ne bomo uspeli nadzorovati svoje moči in živeti v sožitju z soljudmi/živalmi nismo nič boljši od polža na solati.

Kakšna barva kože neki? Rasa ni osnovana ZGOLJ na barvi kože. To so take bedarije da človek ne more verjeti da jih propagirate. Vse vaše marksistične teorije o neobstoju ras so navadna laž, Boasove teorije, Frankfurtska šola, moderna antroplogija, vse to so navadne fantazije in miti ki jih rušijo ljudje, ki se na genetiko in rase res spoznajo. Npr. tisti znanstvenik, ki je dobil Nobelovo za neke raziskave pri DNK, zdaj ko je pa izjavil, da so razlike med rasami so ga pa linčali in je moral prisilno v pokoj.

53. carpathian
18.5.2008
>Kakšna barva kože neki? Rasa ni osnovana ZGOLJ na barvi kože. To so take bedarije da človek ne more verjeti da jih propagirate. Vse vaše marksistične teorije o neobstoju ras so navadna laž, Boasove teorije, Frankfurtska šola, moderna antroplogija, vse to so navadne fantazije in miti ki jih rušijo ljudje, ki se na genetiko in rase res spoznajo. Npr. tisti znanstvenik, ki je dobil Nobelovo za neke raziskave pri DNK, zdaj ko je pa izjavil, da so razlike med rasami so ga pa linčali in je moral prisilno v pokoj.

razumi že da ne enačim ras, ali jih zanikam, kaj šele da bi katero delal superiorno...deljenje ljudi glede na telesne značilnosti je neumno.pika.

54. Neznanec/ka
18.5.2008
Potemtakem tudi deljenje po politični opredelitvi...

55. carpathian
21.5.2008
>Potemtakem tudi deljenje po politični opredelitvi...

ja in ne. dokler se nekdo/neka skupina za nekaj bori (ne mi takoj ekstremistov vn metat), ker meni da je tako prav, je v redu...ko pa iz tega pride "kdor ni z nami je proti nam!",je to navadno bolno sranje.

politika bi morala bit naravnana za splošno dobro,ne za dobro posameznika. ko začne nekdo delovat s tako politiko,da koristi samo njemu,na račun revežev ponavadi,je treba to (s tem ne ciljam na nekoga kot osebo) zatret.

56. Neznanec/ka
21.5.2008
Politike kdor ni z nami je proti nam se držijo ravno anarhisti. Pri radikalnih nacionalistih je tako, da se ne brigajo za razne smrdljivce ki sanjajo o rasni harmoniji. Dokler seveda ne začnejo direktno delovati proti njim.

57. ataturk
22.5.2008
>Politike kdor ni z nami je proti nam se držijo ravno anarhisti. Pri radikalnih nacionalistih je tako, da se ne brigajo za razne smrdljivce ki sanjajo o rasni harmoniji. Dokler seveda ne začnejo direktno delovati proti njim.

splošna toleranca je mogoča samo z netoleranco do netolerance. mnogi imajo v povezavi s tem zgrešene ugovore, da bi morali tolerantni ljudje tolerirati tudi netolerantnost (npr. rasizem, seksizem, egoizem). dejansko so družbe na različnih ravneh razvoja- bušmanov ne moreš primerjati z japonci. vendar to ni razlog za netolernco do bušmanov. nič ni narobe, če imamo nekdo večje potenciale, vendar je dobro, da ima človek tudi nekaj duhovne širine.

poleg tolerance se na področju moralne superiornosti uporablja tudi sprejemanje (=akceptivnost). to je nedvomno veliko zahtevnejša pozicija. po drugi strani pa to, da nekoga sprejemaš, še ne pomeni, da se moraš podrediti njegovim muham, gre le za to, da ga brez obsojanja vzameš takšnega kot je in po potrebi sprejmeš bodisi zaščitne bodisi poučne ukrepe proti njemu.

58. Neznanec/ka
27.5.2008
we must secure the existance of our people and a future for a white children!

59. carpathian
27.5.2008
>we must secure the existance of our people and a future for a white children!

ma nemoj

60. Neznanec/ka
27.5.2008
>we must secure the existance of our people and a future for a white children!

15/88 ? =)

61. Neznanec/ka
2.6.2008
>we must secure the existance of our people and a future for a white children!

da, s tem si pokazal iz kakega intelektualnega testa ste naciji, bravo

in koliko dobrega ste naredili že vi, črnuhi slovenski? Koliko ljudi ste že 'osvestili' o vaši sveti vojni? nekako vas poleg pizdenja in pisanja 14/88 v akciji ni videti... vsaj ne v akciji za boljši jutri (do kolikor se to šteje kot delanje nečesa, prostovoljno delo, ne pa kot takrat, ko so skini pridrli na metelkovo pa prefukaval slovence, enega tok, da so ga pol v bolcno zapelal... ironijaj e v tem, da je mudel bil pjan in se ni mogu niti brant... tisti dogodek je dosti povedal o vas in vaših navadah).

also: sem komunist. Če se družbenih priseljencev predvsem tiste 3. ali 4. generacije, ki so hude, to so npr. turki v nemčiji, črnci v afriki, čefurji kle... če ne misljo delat dobro za družbo nej se jih fukne nazaj... država ni dolžna trpeti v sebi ljudi, ki nočejo delati... črnce nej se fukne na obale afrike, turke z padalom v Ankaro, čefurje pa porint čez mejo v hrvaško pa nej se tm ustalijo ali pa vrnejo k stricom in tetam južneje... in ne mislit, nedelavni slovenec, ki razbija, zažiga je vreden toliko gnoja kokr tisti črnci s posnetkov...


kurac, TOLERANCA MORA POZNATI MEJE, to kar se dogaja je preveč, družba se gradi na delu in harmoniji ne na nedelu ter izgredih

če bi anarhisti radi imeli kdaj približek anarhije se začnite zavedat. ne pravim, da so vsi črnci grdi, vsi židje grdi, vsi cigani nedelovni ali vsi muslimani ðihadovci, toda dokler bodo drobci izmed njih delali izgrede bodo nastradale množice

62. Neznanec/ka
3.6.2008
Lol @ topic (nisem bral vseh strani, saj nisem želel tvegati prebavnih motenj - bodisi zaradi smeha ali pa budalarij). Nacisti, nacionalisti ali patrioti, primite krepelo v roke in naredite svetu uslugo. Čefurji, nigri, židje, cigani in podobni priseljenci se ne bodo iztrebili ali izginili sami od sebe, kajne? In prav gotovo se ne bodo prestrašili jokanja in filozofiranja na forumih in se odločili oditi stran ali storiti samomor od žalosti, ker jih ne maramo. Ne bo šlo? Torej se nehajte smatrati za nadljudi, kakršnekoli rešitelje ali podobno sranje. Še vedno le ste revšeti za tipkovnico, ki ste jezni na svet, ker vas je enkrat pretepel, oropal ali zajebaval čefur. Ali naredite kaj, da boste kaj več ali pa si nehajte lagati. Čeprav se bodo ti "podljudje" še vedno plodili 10x hitreje kot vi in v bistvu ne bo nič prineslo odstranitev treh ciganov. Večji efekt bi pa imel kak naci pohod ali genocid. Zgledujte se po svojem idejnem očetu.
(Ja, v bistvu je to le podpis pod zgornji post, ki na krajše povzame moje mnenje.)

63. carpathian
4.6.2008
genocid? zdj pa ne vem...ali se delaš norca,ali pravociraš,ali si pa bolan!

64. Neznanec/ka
20.6.2008
>>we must secure the existance of our people and a future for a white children!
>
>15/88 ? =)<


Naciji zginte v 1 razred se naučit seštevat. Prej pa lahko uciteljici powes da si ga drkas na Dolfija.

65. batko
21.6.2008
Ma še dobro da so nam fašisti tukaj, vsaj teče neka debata... :)

66. Miss
29.9.2008
>glej,takole je...
>jebale te DNK raziskave,vsi smo ljudje! črni,beli,rumeni,rdeči,mešanci...barva kože nas naredi še bolj raznolike in zanimive, ne vem zakaj bi nas bilo treba selekcionirat na podlagi kožnega pigmenta. dokler ne bomo uspeli nadzorovati svoje moči in živeti v sožitju z soljudmi/živalmi nismo nič boljši od polža na solati.

Ne gre se samo za barvo kože, gre se tud za vrednote, pa navade pa kulturo nasploh....

67. pes
9.10.2008
hitler je bil debil in vi naciji ste se bolj izpopolnjeni debili!!!!ce tko pogleas je biv hitler samo prototip najveciga debila!!!!naciji veseli bodte!!!!zj ste prvi na svetovni lestvici debilov!!!!!

68. prostak
16.10.2008
Z naslovom se ne strinjam povsem, razen morda metaforično. Nacisti ne obstajajo več, so skoraj vsi umrli. Danes imamo neonaciste. Poskusite si to zapomniti. Nacisti so nam, tako kot komunisti in fašisti odvzeti kulturo in nas ponemčiti. Tako, da če je kje kakšen Slovenec, ki se ima za domoljuba in hkrati vzklika: ''Heil Hitler!'' ... Morda bi moral malo upočasniti.
Zanimivo je tudi tole: Internacionalisti, ki so pogosto tudi komunisti, torej levičarji in pa nacisti so delali zelo podobne stvari. Hitler je hotel združiti Evropo pod eno raso in kulturo zelo podobne sanje imajo tudi današnji internacionalisti. Združiti svet in doseči enakost med ljudmi. Razlika je le v rasah. Nacisti oz. neonacisti poveličujejo belo raso, medtem ko internacionaliste rasa ne briga. Zato pa je bilo nacistom ime Social Nacionalisti. Vsi belci enakopravni. Medtem, ko je komunistična verzija malo bolj razširjena.
Meni pa je bolj kot rasa pomembna kultura. Narod je povezan s kulturo. Gene pa je z današnjo znanostjo tako lahko spreminjati.

69. carpathian
17.10.2008
>Z naslovom se ne strinjam povsem, razen morda metaforično. Nacisti ne obstajajo več, so skoraj vsi umrli. Danes imamo neonaciste. Poskusite si to zapomniti. Nacisti so nam, tako kot komunisti in fašisti odvzeti kulturo in nas ponemčiti. Tako, da če je kje kakšen Slovenec, ki se ima za domoljuba in hkrati vzklika: ''Heil Hitler!'' ... Morda bi moral malo upočasniti.
>Zanimivo je tudi tole: Internacionalisti, ki so pogosto tudi komunisti, torej levičarji in pa nacisti so delali zelo podobne stvari. Hitler je hotel združiti Evropo pod eno raso in kulturo zelo podobne sanje imajo tudi današnji internacionalisti. Združiti svet in doseči enakost med ljudmi. Razlika je le v rasah. Nacisti oz. neonacisti poveličujejo belo raso, medtem ko internacionaliste rasa ne briga. Zato pa je bilo nacistom ime Social Nacionalisti. Vsi belci enakopravni. Medtem, ko je komunistična verzija malo bolj razširjena.
>Meni pa je bolj kot rasa pomembna kultura. Narod je povezan s kulturo. Gene pa je z današnjo znanostjo tako lahko spreminjati.
spreminjanje genov (razen v medicinske in raziskovalne namene) je povsem neetično in nemoralno z vseh vidikov. vse kar je mati narava dala ljudem,hočejo patentirat po svoje in imeti v lasti. to je le še eno izmed orodij manipulacije globaliziranega kapitalizma.

70. prostak
17.10.2008
Če ne bomo nič naredili imaš seveda prav.

71. G7
24.11.2008
prostak ko že tako lepo pišeš reče se Nacional Socialist ne Social Nacionalist

72. Neznanec/ka
24.11.2008
>prostak ko že tako lepo pišeš reče se Nacional Socialist ne Social Nacionalist<


Isti šmoren, kot bi rekel brez las in jajc ali brez jajc in brez las, lol dejansko so nekateri zelo podobni te predstavitvi...

73. anonimus
25.11.2008
rase ne obstajajo obstajajo plemena rodovi zato ker je tolk odstopanj da folka ne morš dt na raso naprimer slovani smo si od severa pa do juga totalno različni pa se štekamo č se ga napijemo po pa lah gledaš čajno k maš tolk enih ljudstu k so pol usen zmešana pa razdeljena na plemena tko da odjebite z rasam

74. Neznanec/ka
25.11.2008
>tko da odjebite z rasam<


To bi mogli vi vam govoriti o pogleg slovenskih slik pišete white pride, white pover... in ostali kvazi nazi reke
...

75. anonimus
27.11.2008
sori da se čutš napadnga sj jest sm tut ta leu kolektivizacija pa to

76. anonimus
27.11.2008
pa solidarnost pa strpnost pa razumevanje pa vile u roke pa par molotovk

77. anonimus
27.11.2008
joj a si predstaulate eno mejhno autonomno republiko nacionalsocjalistou (pahor+jelinčič) samo organizirano pa mal trgovanja pol pa eno tako mjhno anarhistično republik pa socijalistično pa eno bl svobodno (plemenska demokracija) pa mau unga ideološkega komunizma kšna vas pa anarho sindikalistična pa kšna versko fanatična pa kšna bio pa kšna demeter pa kšna za upokojence no tko pouhn enih mejhnih republik kva praute ab blo faj a ne? jes sm ekstremen idealist hahahahahahahah

78. anonimus
27.11.2008
joj a si predstaulate eno mejhno autonomno republiko nacionalsocjalistou (pahor+jelinčič) samo organizirano pa mal trgovanja pol pa eno tako mjhno anarhistično republik pa socijalistično pa eno bl svobodno (plemenska demokracija) pa mau unga ideološkega komunizma kšna vas pa anarho sindikalistična pa kšna versko fanatična pa kšna bio pa kšna demeter pa kšna za upokojence no tko pouhn enih mejhnih republik kva praute ab blo faj a ne? jes sm ekstremen idealist hahahahahahahah

79. anonimus
27.11.2008
http://www.dnevnik.si/nedeljski_dnevnik/aktualno/1042205527

NEDELJSKI RAZKRIVA ANARHIČNO REPUBLIKO ŠKOFI
V Škofih tudi dom za azilante
Nedeljski na uradnem obisku v Republiki Škofi - Zares izjemen prijateljski sprejem - Predsednik republike in izvršni organ, miličnik Lisica, sta postregla s prgiščem državniških nasvetov pa tudi s kraškimi dobrotami - Referendumi na dnevnem redu
Predstavnik Nedeljskega med ogledom morebitnega doma za azilante.

Tone Fornezzi

Neodvisna anarhična republika Škofi.

Bori, bori, bori

Redek je zemljevid, na katerem boste našli Škofe. Pa tudi sicer jih boste težko našli, na Krasu, seveda, če ne postrežem s prgiščem napotkov. Na garminu ga še ni, če boste torej v Pliskovici zavili desno na Kregolišče in potem levo po ozkotirni cesti navzdol, boste prišli v Škofe. Lahko pa tudi zapeljete mimo Pliskovice naprej in streljaj pred Brlami zavijete desno navzgor po asfaltirani cestici, na kateri se težko srečata dva debeluha, dva avtomobila pa sploh ne.

Vse cestice vodijo v Škofe.

Lučaj pred prvo hišo stoji tabla Neodvisna anarhična Republika Škofi, nad napisom pa še prečrtan zaščitni znak EU. V grmovju je skrita zapornica.

Kraška vasica, ki šteje slab ducat kamnitih hiš, pokritih s korci, kjer se konča Evropska unija in se začenja - raj.

Tako trdijo njihovi vodilni. Oziroma oba.

Predsednik Danilo in miličnik Lisica, ki je v njihovi državni hierarhiji skoraj vse, razen predsednik, seveda.
Minister Medo

"Danilo Suban je dosmrtni predsednik samostojne Republike Škofi, ki je bil postavljen s pomočjo moje demokratične volje. Prva dama je Ida Suban, ki je njegova spremljevalka, sta tudi poročena in ni nemorale. Ker vemo, da so nekateri predsedniki neporočeni in se kažejo naokrog, kar je tudi pravno vprašljivo. Minister za notranje zadeve je Medo, to je kraški ovčar, ki povzdigne svoj glas, samo kadar je potrebno, in ne kvasi bedastoč in povzroča neumnosti, kakršne imate v vaši državi."

In kaj ste potem vi, gospod Gojmir?

"Jaz sem komandir postaje milice in sem miličnik Lisica. Izvršna oblast."

Imate tudi svojo ustavo?

"Seveda. Ima samo en člen: ne stori drugim, kar ne želiš, da storijo tebi."

Je v vaši republiki veliko kaznivih dejanj?

"Ne, v glavnem so samo prekrški."

Kakšni?

"Iz vaše države, kjer velja neki čuden zakon, se pripeljejo in imajo v krvi le 0,2 promila alkohola, nekateri celo 0,0, kar je za našo republiko nesprejemljivo, kjer je zahtevana najnižja dovoljena mera 0,8."

Jih kaznujete?

"Ne, če se takoj podredijo našim zakonom."

Katera je pri vas vodilna stranka?

"Nimamo strankarskega sistema, ker menimo, da je demokracija kot družbena oblika sobivanja tako zastarel model, da je absolutno nesprejemljiv."
En dober nasvet

Predsednik republike Danilo nas je skozi obokana vrata spokojne kamnite hiše popeljal v svojo Belo hišo, kjer je v čadastem mraku med sodi dišalo po svežem vinu. Odrezal je tanko rezino pršuta, ki ga je le malo poprej potegnil iz vreče, ki je bila obešena pod vegastim velbom, miličnik Lisica pa se je z glažom žametnega terana zaupno nagnil k meni.

"Vam dava en dober nasvet za kažin v vaši republiki. Dobra država rabi samo hišnika in škovacijerja."

Predsednik republike z dolgim nožem v roki je prikimal:

"Oštja, res!"

"Razumeš?" me je čez glaž pogledal miličnik Lisica.

Ne! sem bil iskren.

"Pa saj vi v tej vaši državi nikoli nič ne razumete. Hišnik skrbi za red, škovacijer pa puca... V vaši državi bi imel veliko dela... Preveč jih imate, veliko."

Kaj?

"Eh, kaj, škovac."

Kako, prosim? Kaj?

"Nesnage, stari! Nesnage."

Ko smo kramljajoče čemeli v mrakobni vinski kleti, odeti s svežino in obkroženi s kraškimi dobrotami, oprostite kakšni kleti zaboga, v Beli hiši republike Škofi vendar, se je izcimil zajeten zalogaj državniških modrosti v anarhični republiki.

Za anarhizem je značilen odpor do države, ki ga privrženci anarhizma izkazujejo tudi z atentati. Pripravljate kakšnega? sem previdno povprašal.

"Sovražimo nasilje! Mio dio, ma zakaj atentate? V vaši državi se bodo sami potolkli med seboj!"

Kako pa stojite v vaši republiki z referendumi? Jih imate?

"Seveda, redno. S predsednikom republike se dobiva v Beli hiši, si natočiva čašo žlahtnega in se zmeniva, kako bo."

In to je torej referendum?

"Da. Ker je vse že naprej domenjeno, vsi naši referendumi stoprocentno uspevajo, za razliko od vaših, ko jih pride na referendum deset procentov. Sranje."

Kaj pa stroški?

Zdaj je vskočil predsednik Danilo.

"Ja, seveda, so. Vsak referendum ima stroške."

Koliko pa znesejo?

"Liter terana!"

Tisto popoldne je na Škofe sijalo sonce, a se je pred dnevi tudi nad Kras pognal pravcati tornado.

"Če bi imeli v Škofih po ameriško zgrajene hiše, danes Škofov ne bi bilo več. Ker pa je to trdna, kraška, kamnita gradnja, neurja skoraj opazili nismo."

Če pa ni bilo nič škode, pa nimate šans, da bi vas obiskal predsednik vlade?

"Te šanse mu tudi dali na bomo. Nočemo nobenega onesnaževanja!"

Aha, saj res, kako pa ekologija v vaši republiki?

Predsednik Danilo in Gojc, oprostite, miličnik Lisica, sta se z vidnim zadovoljstvom nasmejala.

"To se pa lahko zgledujete po Škofih."

"Oštja, res!" je pribil Lisica. "Republika Škofi je zagotovo najbolj ozaveščen ekološki kraj v tem koncu Evrope. Ogrevanje v vseh hišah je na plin, nobenih spornih goriv, olja ali premoga ne uporabljamo."

"A ste videli naš službeni avto?" je vprašal predsednik.

Kaj je z njim?

"Na elektriko je!" se je zarežal drugi mož republike Škofi. "Ravnokar ga tankam!"

Res smo potem za hišo opazili belega citroŽna, iz katerega je molel električni kabel, vtaknjen v vtičnico v kamnitem zidu.
V Škofih se lažje diha

Ja, res, v Škofih se lažje diha. Pa še bolj se bo. Pa sem brž pristavil svoj priskrček.

A lahko vprašam nekaj povsem osebnega?

"Kar na dan z besedo. V naši republiki ne poznamo verbalnih deliktov."

Če se septembra volitve v naši državi za nekatere ne bodo prav dobro iztekle, boste podelili kakšen politični azil?

Moja sogovornika sta se hudomušno pogledala, kot bi pričakovala kakšno bolj nenavadno vprašanje.

"Oštja, mi radi pomagamo ljudem v stiski."

"Bova kar bolj konkretna. Pripravljamo dom za azilante, ja, no, pravzaprav imamo ogledanega. Potrebno bo nekaj malega popravil. Se pa bojimo navala. Vseh najbrž ne bomo mogli sprejeti."

Kakšne kriterije boste upoštevali pri izdaji političnih azilov?

Besedo je seveda takoj in odločno prevzel izvršni organ.

"Strogo bomo upoštevali vrstni red prijav."

Takoj sem iz žepa potegnil beležko.

"Kaj pa pišeš?"

Prijavo!

80. anonimus
27.11.2008
pr mojmu fotru je bla tut zastava anarhy pa peace u burji sam zdej je oblast v republiki(lokalno ime za par hektarov) prepustil višjim silam hehehe

81. Neznanec/ka
29.11.2008
a ti to zadet pišeš al kva?sam vprašam?

82. anonimus
29.11.2008
to pišm predn grem spat ja pa sem malo zjeban sam poham ga pa ne več če pa misliš tisti odstavek o idealnem sistemu (autonomne republike sem pa malo dramatiziral

83. anonimus
29.11.2008
ok danes sem tole zjutraj napisal pa treba bi bilo pet tole

de nbo dž padou

oda snihu

Dej dej snih zej
Jebeš pumlad dej zej snih!
Kipn ga en metr zej
snih snih snih snih!

Moje sneške toje sneške
super sanke tralala
če ga manka nam se sanka
kuhan vinu nam ga da

Zakua ni snih ciu lit (ciu lit)
kua je glup ta svit (ta svit)
jest čem bit eskim (eskim)
snih na smi bit sam pazim!

Moje sneške toje sneške
super sanke tralala
če ga manka nam se sanka
kuhan vinu nam ga da

Ris ni lipa če ni sniga
prid ablak kipn ga
če se u pismc kej na rima
je zatu ka ni snega

Moje sneške toje sneške
super sanke tralala
če ga manka nam se sanka
kuhan vinu nam ga da

84. neznanka
29.11.2008
>ok danes sem tole zjutraj napisal pa treba bi bilo pet tole
>
> de nbo dž padou
>
>oda snihu
>
>Dej dej snih zej
>Jebeš pumlad dej zej snih!
>Kipn ga en metr zej
>snih snih snih snih!
>
>Moje sneške toje sneške
>super sanke tralala
>če ga manka nam se sanka
>kuhan vinu nam ga da
>
>Zakua ni snih ciu lit (ciu lit)
>kua je glup ta svit (ta svit)
>jest čem bit eskim (eskim)
>snih na smi bit sam pazim!
>
>Moje sneške toje sneške
>super sanke tralala
>če ga manka nam se sanka
>kuhan vinu nam ga da
>
>Ris ni lipa če ni sniga
>prid ablak kipn ga
>če se u pismc kej na rima
>je zatu ka ni snega
>
>Moje sneške toje sneške
>super sanke tralala
>če ga manka nam se sanka
>kuhan vinu nam ga da


tole je bilo objavljeno v reviji Joker par let nazaj. nice try :)

85. anonimus
29.11.2008
sori pil č pa ni mp3 ja na netu. sam je pa usen za zimo ta prava

86. anonimus
29.11.2008
sori pol č pa ni mp3 na netu to jo pa mesc nazaj na študentu rolal

87. neznanka
30.11.2008
ja zakaj si pa reku da si jo sam napisu zjutri :)

88. anonimus
30.11.2008
to se je navezovalo na zgoprej

89. anonimus
30.11.2008
zutri sm napisu zgorn udstauk k sem v njem napisou da zvečer pišm na forumu ah jebi ga

90. anonimus
30.11.2008
ja no sej si pomoje prebrala use moje poste sam a si lahko kot kakor koli opredeljena predstavljaš ureditev nekega ozemlja ki bi temeljila naskupnem sestemu rasporeditve dobrin potrošništvo gospodarstvo, na skupnem onovnem pravu in na autonomnih okrajih pokrajinah vaseh četrtnih skupnosti ind. Ker samo tako bi lahko svoboden sistem lahko funkcioniral ker dokler imaš nasprotnike imaš vojno konflikt če pa bi se folk z istih strani pokonektou na iste konce in bi bili za use pripadnike katerih koli političnih autonomij isti normativi kar se tiče dostopa do sistema in njegovih dobrin: dela izobraževanja zdravstva mirne starosti (elektrika voda prevozi hrana(cene-ure dela_boni)počitnice obleke aparati stroji orodje materijali......Tko no jes si pač na dane možnost pa na folk (k usen prežviš če si klošar) pač predstavljam da useeno je nekaj ljudi dobrih,, tehnologija nam omogoča robotizacijo tovarn,zemlja ni tolk zastrupljena ker jo ne obdelujemo tolk kva nm manka da ni nobenga upanja pa želje po kakršnm kol združevanju izven okvira subkultur scen ala tastari hipiji pa pankouci(še živimi pa aktivnimi (pač žvijo)) pa mularijo pa samotarji s koni pa pastirji pa delovskimi kolektivi(tovarne) pa vasmi pa propadlimo kmeti pa eko kmeti pa folkom k ma mau zavedanja pa mau keša (mn keša več zavedanja(((živela recesija))).) pa ekstemistišport pa umetniki andrgraud PAČ z usmi k majo tolk soli u glau da vejo d ni čis kul hehehe u prvi vrsti pa z unimi kmajo upanje pa dolge noge za čes ugraje hodt(((pa usen sm pač en neizubraženc k nima pojma,, z ene par glupimi fiksnimi idejami pa še smrdim u dveh pomenih enmu sam trenutno pa fajn

91. anonimus
30.11.2008
ma ja proklet jugo nč snega

92. Neznanec/ka
1.12.2008
pizda si ti en kreten

93. anonimus
1.12.2008
dj utemelji hehehe ;)

94. anonimus
1.12.2008
k men se res da pisat č si tako zvani anarhista ako baš nisi možem da se shvaðam? (se strinjam) sa tobom. jebiga nikad učio u školi hehehe K č si kao neo naci pol bi vs blo itak (kao miljon sam bi vs bilo u resnic sam okol 300 000 k bi mogl use ustale pobit (pač moje bedne predstave: primorska ljubljana, pol pomoje usa mesta saj polovica(jebiga delouci) komunisti, gorenska pol pol dolenska mjbi,, pol pa šajerska desni prekmurje ne vem. PA še glede udeležbe mau mn k pou (al so nepolitična mularija al pa vejo da je politika kurba ka ti loh tud vrabci povejo če ne se pa loh mau izobaziš ker itak usi dnar vlečejo pa nam usake tolk kej fuknejo (cukrčke)... REcimo minimalne plače bodo "enkrat" v tem mandatu 1000 eurou prejšna pa dodatk na pokojnine pa tut zdrjšna neki brklja okol tega pač use jebejo pa se gospodarstvo svetouno jebe pa pol nj bom jes al neumn al pa neumn dj reč a nj bom kr neumn k izubražen pač nism lah sm sam neumn neumn neumn neumn neumn !ne um en! hahaha

SVEČANO OZNANJAM jes ta pa ta SM NEUMEN !GLUP!


hvala za razumevanje

95. Neznanec/ka
1.12.2008
... k izubražen pač nism lah sm sam neumn neumn neumn neumn neumn !ne um en! hahaha
>
>SVEČANO OZNANJAM jes ta pa ta SM NEUMEN !GLUP!
>
>
>hvala za razumevanje

Dobrodošel med enakimi...Dobrodošel na anarhističnem portalu...portalu kjer neumnost dobiva nove dimenzije in presežke...portalu kjer se bo ustvarilo novega nadneumneža...na neumnih ljudeh namreč svet stoji...

96. anonimus
1.12.2008
>Politike kdor ni z nami je proti nam se držijo ravno anarhisti. Pri radikalnih nacionalistih je tako, da se ne brigajo za razne smrdljivce ki sanjajo o rasni harmoniji. Dokler seveda ne začnejo direktno delovati proti njim.



no recimo jest se mam za anarkista v sloveski narod na osnovi nacije ne verjamem sem že razvožu moje mnenje (eno tako tuti fruti konglomerat ljudstvo) pol pa še če sem se za koga pripravljen borit je to človek ki trpi je zlorablen glede sistema degeneriran s strani družine cerkve okolice ind in bi se lohka meu fino na svojem AUTONOMNEM ozemlju s svojimi prjatli znanci somišljeniki familijo (raso hehehe) pa sem samo PROTI FAŠIZMU V POMENU:___ odsotnost moznosti DEMOKRATIČNE KOMUNIKACIJE MED LJUDMI ki naj se imajo za kar kolihočejo KO BOŠ REKEL jebem ti mater marišal IN se bosta pol zmenla boš svoboden dokler pa kričiš po hodnikih z zaprtimi vrati in hodiš med ljudmi s plašniki na obrazu si pa v istem dreku kot usi ostali nažalost so svoboda še ni naprodaj(čeprau tako govorijo)


en lep pzdrav vsem,,,, na isti strani!



njihova svoboda in naša -- nekoč pripeta z verigo mladičem za vrat

97. neznanka
4.12.2008
vzem ritalin.

98. anonimus
4.12.2008
sm slišou da ritalin na starejše kot 13 deluje k spid



ti pa uzem mau koke da te tolk naspidira de boš kej napisala k se vm lih tolk da

99. Neznanec/ka
5.12.2008
Matr si dosadan anonimus, a ti res nimaš druzga dela, kot da ceu dan smetiš po tem portalu? Važn, da "kopi pejstaš" komade, k si jih sam napisu. Ta je bla res lepa neznanka :) :) :)

100. Neznanec/ka
5.12.2008
Matr si dosadan anonimus, a ti res nimaš druzga dela, kot da ceu dan smetiš po tem portalu? Važn, da "kopi pejstaš" komade, k si jih sam napisu. Ta je bla res lepa neznanka :) :) :)

101. Neznanec/ka
5.12.2008
Matr si dosadan anonimus, a ti res nimaš druzga dela, kot da ceu dan smetiš po tem portalu? Važn, da "kopi pejstaš" komade, k si jih sam napisu. Ta je bla res lepa neznanka :) :) :)

102. anonimus
5.12.2008
ma nism lih kopi pejstu k sm ga najpri na roke napisu prou po tistm k sm na afa temi neki pisou pač začetk komada


sori pol k kle smrdim sam k se kle majo eni za to eni za uno pa me zanima kva kej misljo te ampak itak sm sam neumn budala zateženc kopi pejstam nečitliu pišm

ssaaaaaafffrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr emo je zakon stari hehehe


pa upam da se bo kdaj u dalni prihodnost dal kšnmu kj svojih teori mnenj ind pisat nesam preverjat mojih budalaštin ane mrtvi idealisti? :)

103. anonimus
5.12.2008
ubistvu kle sm tis pisou pol pa n afa

104. Neznanec/ka
8.12.2008
Že prej je bil tale forum smetnjak ampak model podru si rekorde. Piši vsaj tko, da bo kdo zastopil kaj hočeš povedat-da bo morda saj nekaj debati podobnega steklo.

105. neznanka
8.12.2008
hah vrjem da če bi imela koko pr seb bi bilo branje tega foruma zadnja stvar ki bi mi padla na pamet :)

106. anonimus
8.12.2008
saj kufe:)

107. anonimus
8.12.2008
viva la anarquismo greek!!!!!!!!!!!!!!!!

108. Neznanec/ka
8.12.2008
>viva la anarquismo greek!!!!!!!!!!!!!!!!

policija je zakon .)

Sicer pa se je še enkrat pokazala prava narava osebkov, ki zdravijo svoje frustracije z "anarhizmom" - nesposobni so kar koli koristnega narediti, zato imajo veselje vsake nekaj let uničevati tujo lastnino.

109. anonimus
8.12.2008
jao jao recesija proti ljudstvu usmerjene reforme nezaposlenost kapitalistični fašizm ind

in pol ti rečš bravo braniteljem sistema ki nas use ztira in nam oža možnosti ugodnega preživetja

pa ljudje bi loh delal po 4 ure na dan pa bi bili usi veseli
(v ameriki ima 1/5 denarja 1% ljudi in pol ti temu kar je naulci praviš anarhija?

anarhija tvoja svoboda je omejena s svobodo bljižnjih!

to na ulcah so pa sam protesti in izraz jeze nad stanjem v državi! največ folka opazi če se greš barikade

po forumih piše da anarhisti nikol niso nič pametnega naredil kako je pa potem kolektivizacila skupno delo hrana infrastruktura delovala v španski republiki med vojno a ste glupi a se delate a vs delajo

nč prot teb sam reč kaos ne anarhija k anarhija je sistem ki deluje na osnovi nihče nad vsi kle

pol pa jebi se
USEM KAPITALISTOM VILE U ROKE

pa nič nimam proti nacijom sej smo usi socialisti sam usak lepo svojo autonomno cono pa bojo črnci pri nas pa mo en k drugmu na šnopc hodili

ane
:)

jeza jeza jes tut hahaha

110. Neznanec/ka
9.12.2008
sam si ti en velk optimist

111. anonimus
9.12.2008
ma kva pa boš

med apatijo istosti
drugačnih

nedaj vrag!

ne bit jim enak
in šezmeri
sivina jutra ubija poglede useh
KLOUNOU
KLOUNES
od kle do nebes





RAJA ustaja z zoro
z zoro
z RAJA ni

na vidiku

NČ kriv

laž je laž
ddv na laž hehehe
no pa smo kle




pa rima se

112. anonimus
9.12.2008
en z preveč te pa tut u zvezk nism dau
sami norci realisti hahahahahhaha

113. Neznanec/ka
11.12.2008
Sorry, ampak jst ne vidm nobene rime tuki. Tvoja "poezija" so navadna jajca, skor bi blo bolš, če bi začeu spet "kopi pejstat", a se ti ne zdi? Mislm model GET A LIFE :)

114. Neznanec/ka
11.12.2008
Sorry, ampak jst ne vidm nobene rime tuki. Tvoja "poezija" so navadna jajca, skor bi blo bolš, če bi začeu spet "kopi pejstat", a se ti ne zdi? Mislm model GET A LIFE :)

115. Neznanec/ka
11.12.2008
Sorry, ampak jst ne vidm nobene rime tuki. Tvoja "poezija" so navadna jajca, skor bi blo bolš, če bi začeu spet "kopi pejstat", a se ti ne zdi? Mislm model GET A LIFE :)

116. Neznanec/ka
11.12.2008
anonimus, meni so pa všeč ta jajca ki jih pišeš!

117. Neznanec/ka
11.12.2008
če si ga zdrkaš na monitor pa narediš print-screen bo bolš kot ta poezija. če že zavijaš vse kar hočeš povedat v neke fraze, nared to tako, da boš vsaj sam vedel kaj pišeš.

118. neznanka
12.12.2008
tale "apatija istosti drugačnih" me je ubila. you're fun!

119. anonimus
12.12.2008
no saj mau žiulena

usi ki uporablamo sistem keš smo krivi za onesnaženje zlorabe diskriminacijo ekonomsko krizo vojne lakote uboje umore ind

ker podpiramo ta svetovni sistem morja so toooooolk onesnažena ind(otroci hahahahahaha kako lepo ane)
(bodmo veseli da nimamo tolk onesnžene vode(insekticidi gnojila)

pol sistem te ubije od uznotri pejt za en mesc vn pa si mau bl skuliran pa mau drgač ukol sebe gledaš narava

ista (enaka) apatija useh nas! drugačnih

živi ljudje podvrsta bl zjebanih klovni

en rod fasade z nosom

mrtvi ljudje fasade

toliko za danes o temi v pesemci in realni(mau ulični psihologiji)

120. anonimus
12.12.2008
NE KOPI PEJSTAM aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hahahahhahahahahahahahahahahah
norci hehe

121. anonimus
12.12.2008
pa še to živimo u raju sam k nm pač oblast uravnava življenje živela oblast in zatiranje živela živela živela na veke vekov amen


TO JE .......V vaše........ DObRO

GeT A LaJf hahahahahahahahahah

122. anonimus
12.12.2008
babilan brning babilan brning ver ju gona ran tu ver ju gona ran tu babilan brning babilan brning d evn get no votar dj evn get no votar fajafajafaja in a babilan

vivavivaviva

123. anonimus
15.12.2008

We don t forget, we don t forgive - day of international action against state murders, 20.12.2008


usi smo proti te ureditvi usak si zsluži svojo ideologijo furat na njivah in pod lipam(in drugimi drevesi, kruhouc bukva eukaliptus sekvoja...)

124. anonimus
15.12.2008

Today (Friday), the assembly of the occupied Athens Polytechnic
decided to make a callout for European and global-wide actions of
resistance in the memory of all assassinated youth, migrants and all those who were struggling
against the lackeys of the state. Carlo
Giuliani; the French suburb youths; Alexandros Grigoropoulos and the countless others, all around
the world. Our lives do not belong to the states and their assassins! The memory of the
assassinated brothers and sisters, friends and comrades stays alive through our struggles! We do
not forget our brothers and sisters, we do not forgive their murderers. Please translate and spread
around this message for a common day of coordinated actions of resistance in as many places
around the world as possible.


revolucija
zej
usi

125. anonimus
15.12.2008


The democratization of information has been an important aspect of the Greek
rebellion. Students in the city of Patras recently entered the T.V. station
"Super B" and broadcast their views and demands on the Greek political
situation. In Xanthi, approximately 400 demonstrators assembled in the city
center, briefly occupying the municipal radio station to transmit information;
police attacked the people gathered outside and street battles erupted. In
Athens, "Flash FM" radio was occupied to transmit information, but the signal
was terminated. Athens IndyMedia reports that the Athenian radio stations 98 FM
and 1431 AM have been liberated.

The interested reader may follow the Greek rebellion by visiting the following
websites:

Direct Action News from Greece:
http://directactiongr.blogspot.com/

Athens IndyMedia:
http://athens.indymedia.org/

The Occupied London Blog:
http://www.occupiedlondon.org/blog

http://garizo.blogspot.com/

The ASOEE Occupation:
http://katalipsiasoee.blogspot.com

Liberated Agios Dimitrios City Hall:
http://katadimadim.blogspot.com/

Occupation of the Polytechnic University of Athens:
http://katalipsipolytexneiou.blogspot.com/

Exarchia Residents' Committee:
http://exarchia.pblogs.gr/

126. anonimus
15.12.2008

When someone threw the plastic bottle, the police, both of them if I am not
mistaken, took their weapons out of their holsters, aimed in front of them, that
is towards the place where I, Alexandros and the other person were, and three
continuous shots were heard. I forgot to tell you that I am sure that one of the
two police officers held his weapon with both hands. I saw then - and I am
absolutely sure - that the police weren't shooting either towards the sky or
towards the ground. They aimed towards our location and fired!

Alexandros fell down, if I am not mistaken on the first or second gunshot,
surely anyways before the third ... Afterwards, I didn't know what was going on.
People were yelling and some people lifted up Alexandros' shirt. I saw that he
had a hole in the middle of the chest and a little towards the heart. There was
blood from the wound ...

Let me tell you also that the police who fired, when they saw Alexandros fall,
they left. I don't remember in which direction ... Then the ambulance came and
took Alexandros, dead. I say this because he didn't have a pulse and there was
blood coming from his mouth ..

127. anonimus
15.12.2008
a-infos

128. anonimus
15.12.2008
http://aftaka.org/2008/12/12/direct-action-in-iceland/
_________________________________________

129. Neznanec/ka
15.1.2009
Odgovori: brez citata | s citatom



heh joj fafovci pa kva res ne vidte da nimate smisla brez nas in že tko vam primankuje smisla za lajf kwa bi radi anarhijo pa vladavino kjer smo svi enaki dej pomislte mal no lej en primer ja račmo da smo vsi enaki vsi svobodni in vsi lahko delamo kar nam paše kajti to je popolna svoboda ane....čist vse se prav poglje tut zapori ne obstajajo več ane po tvoji logiki in pomisl 500-600 zapornikov prde iz zapora in vse jim je dovoljeno saj so tko k ti in vsi popolnoma svobodni in glej lahko delajo tisto zard česa so šli v zapor hmmmm ....pomisl nor so nekrofili, pedofili, morilci, roparji, posiljevalci. teroristi....itd. in vsi tepridejo po nekaj letih vn in se vstavjo pred tvojim fletom in potrkajo...aja ne pozab na tiste k sploh niso bli zaprti=) no in potrkajo in te vprašajo če maš kašno punco doma al pa hčerko ...hm kličeš policijo pa ni nobenga zakaj ker varujejo svoje družine nimajo časa za tvojo in vojska prpov tako.....no naprej in kaj se nardi ves posran gledaš kaj ti bodo nardil.....hm zanimv tole ane svoboda za vse tko da dejte se vi konji tm(sory k živali žalm k vas z njimi primerjam) kdaj vprašat zakaj tiste a je rišete pa zakaj ste anti fa nč nimam proti če ste proti fašizmu ampak zakaj nacionalizem pa nacional socializem kritizerate????če maste pa tok radi vse pa eno vprašanje za vs zakaj niste strojanov na meto vzel če smo res vsi enaki.....mielsm da sm vm dokazu da si čimprej najdte neki druzga za hobby hehe

bia88

130. Neznanec/ka
15.1.2009
joj joj kr neki ne že spet....

http://s1.bitefight.si/c.php?uid=19462

131. owerflow
16.2.2009
>To ni res, da nacistov nihče ne mara. Lahko bi tudi rekel, da anarhistov ne mara nihče drug kot anarhisti sebe. Pri tem katere subkulture bo njihov otrok, pa nimajo skoraj nobene vloge starši, ampak okolje v katerem otrok odrašča. Si se kdaj vprašal zakaj je tako velik porast nacionalistov in nacistov v Sloveniji? Nekateri smo preprosto siti čefurjev in ciganov, ki nas terorizirajo vsak dan. Ne moreš normalno zvečer v mesto, da ne bi tvegal svojega mobitela, denarnice ali v najslabšem primeru celo svoje glave. Najhujše pa je, da ste vi anarhisti oziroma komunisti na njihovi strani in takovrstni kriminal le podpihujete in pljuvate Slovencem v lastno skledo. Ni čisto res, da je Hitler hotel pobiti Slovence. To je samo navadna laž, ki so se jo izmislili komunisti, da bi pred spanjem strašili male otroke. Veliko nasilja nad nedolžnimi so zagrešili tudi komunisti sami. Vse je lepo razloženo in opisano v knjigah Črne bukve. Za primer pa lahko vzemeš kar Che Guevaro. Hitler ni ubil človeka z lastno roko, Che Guevara pa je ubil na tisoče ljudi z lastno pištolo. Kdo je rasist pa lahko po tvojih besedah "ČRNI odjebite" ugibamo kar sami.

Ce bi si prebral Mein kampf,bi vedel kake nacrte je mel hitler z nami..''in slovani bodo gnoj,ki bo gnojil nemsko zemljo..''

 
anarhistični portal - anti-copyright 1998 - shall not rull & not be ruled - ruleless.com