Domov Forum NATO Igre Povezave
Forumi : Anarhistične teme : Nacizem- ne anarhizem Forum je bil aktiven 2002 - 2012
1. Son111c
8.5.2007
Ne razumem kako lahko nekatari dajate nacizem in anarhizem v isti koš. Tretji Rajh je bila policiska država. Tam je vladal red in mir.
Sem nacist in sem proti poplnemu anarhizmu. Delni anarhizem bi bil dober(pretepanje manvredih brez kazni itd...)
Sieg Heil!
Heil Hitler

2. _nina_
8.5.2007
ja tko bi mogl bit sloveniji.....pa d pobijmo use čefurje.....

3. Neznanec/ka
9.5.2007
Pa dej lepo vas prosim-tuki neki serjete z radikalnimi teroijami v resnic pa noben od vas ne more čisto nič spremenit pa nardit. Me prov zanima kako bi vi vodl državo-po moje bi vse propadlo v roku ene ure (to velja za naciste in anarhiste).

Aja pa še to-pozivnje k nestrpnosti je kaznivo. Tudi po internetu, tko da pazite da se ne bo kakšen urad rep SLO na vas spravu-potem bodo pa morale vaše mamice visoke kazni plačat (sklepam da ste še premladi da bi odsedeli kazen)

4. Neznanec/ka
19.6.2007
>Pa dej lepo vas prosim-tuki neki serjete z radikalnimi teroijami v resnic pa noben od vas ne more čisto nič spremenit pa nardit. Me prov zanima kako bi vi vodl državo-po moje bi vse propadlo v roku ene ure (to velja za naciste in anarhiste).
>
>Aja pa še to-pozivnje k nestrpnosti je kaznivo. Tudi po internetu, tko da pazite da se ne bo kakšen urad rep SLO na vas spravu-potem bodo pa morale vaše mamice visoke kazni plačat (sklepam da ste še premladi da bi odsedeli kazen)

Pa menda anarhisti niste špeckahle ali ste izgubli še ta princip? Boste tekli k represivnim organom, vašim njahujšim sovražnikom?

Kot bi rekla moja pokojna babica "Jejzas jejzas pa to ne more biti res!"

Lp
Boljševik

5. Neznanec/ka
24.6.2007
>>Pa dej lepo vas prosim-tuki neki serjete z radikalnimi teroijami v resnic pa noben od vas ne more čisto nič spremenit pa nardit. Me prov zanima kako bi vi vodl državo-po moje bi vse propadlo v roku ene ure (to velja za naciste in anarhiste).
>>
>>Aja pa še to-pozivnje k nestrpnosti je kaznivo. Tudi po internetu, tko da pazite da se ne bo kakšen urad rep SLO na vas spravu-potem bodo pa morale vaše mamice visoke kazni plačat (sklepam da ste še premladi da bi odsedeli kazen)
>
>Pa menda anarhisti niste špeckahle ali ste izgubli še ta princip? Boste tekli k represivnim organom, vašim njahujšim sovražnikom?
>
>Kot bi rekla moja pokojna babica "Jejzas jejzas pa to ne more biti res!"
>
>Lp
>Boljševik
Nisem anarhist...

6. metalc1
18.10.2007
tko je treba use čefurje vn iz slovenje

7. metalc1
18.10.2007
ej eno uprašanje če kdo slučajn ve, kok je čefurjev u sloveniji' mislm tko u procentih od celih 2 miljona

8. Neznanec/ka
27.10.2007
>ej eno uprašanje če kdo slučajn ve, kok je čefurjev u sloveniji' mislm tko u procentih od celih 2 miljona

Vsak dan več... Cca 10%

9. Srka1337
30.10.2007
KA ZA VRAGA MATE LJUDJE PROTI ČEFURJEM!!!ČE SI ŽE ANARHIST TO POMENI DA HOČEŠ ENAKOVREDNOST!!!!!!!

10. Srka1337
30.10.2007
>>Pa dej lepo vas prosim-tuki neki serjete z radikalnimi teroijami v resnic pa noben od vas ne more čisto nič spremenit pa nardit. Me prov zanima kako bi vi vodl državo-po moje bi vse propadlo v roku ene ure (to velja za naciste in anarhiste).
>>
>>Aja pa še to-pozivnje k nestrpnosti je kaznivo. Tudi po internetu, tko da pazite da se ne bo kakšen urad rep SLO na vas spravu-potem bodo pa morale vaše mamice visoke kazni plačat (sklepam da ste še premladi da bi odsedeli kazen)
>
>Pa menda anarhisti niste špeckahle ali ste izgubli še ta princip? Boste tekli k represivnim organom, vašim njahujšim sovražnikom?
>
>Kot bi rekla moja pokojna babica "Jejzas jejzas pa to ne more biti res!"
>
>Lp
>Boljševik


ummm ok anarhija pravi tudi o tem da nebi nobeden države vladal tak btw...najprej si poglej ka anarhija pomeni in ka mi hočmo...do takrat pa odjebi

11. Neznanec/ka
31.10.2007
>KA ZA VRAGA MATE LJUDJE PROTI ČEFURJEM!!!ČE SI ŽE ANARHIST TO POMENI DA HOČEŠ ENAKOVREDNOST!!!!!!!


Mar nisi malo prej trdila, da bi v anarhiji lahko delali in razmišljali kakor bi hoteli? Če koga motijo čefurji je to njegov problem in ne tvoj. Sicer pa grem stavit, da se tvoj priimek klasično konča na iæ.

12. Neznanec/ka
9.9.2008
>>>Pa dej lepo vas prosim-tuki neki serjete z radikalnimi teroijami v resnic pa noben od vas ne more čisto nič spremenit pa nardit. Me prov zanima kako bi vi vodl državo-po moje bi vse propadlo v roku ene ure (to velja za naciste in anarhiste).
>>>
>>>Aja pa še to-pozivnje k nestrpnosti je kaznivo. Tudi po internetu, tko da pazite da se ne bo kakšen urad rep SLO na vas spravu-potem bodo pa morale vaše mamice visoke kazni plačat (sklepam da ste še premladi da bi odsedeli kazen)
>>
>>Pa menda anarhisti niste špeckahle ali ste izgubli še ta princip? Boste tekli k represivnim organom, vašim njahujšim sovražnikom?
>>
>>Kot bi rekla moja pokojna babica "Jejzas jejzas pa to ne more biti res!"
>>
>>Lp
>>Boljševik
>
>
>ummm ok anarhija pravi tudi o tem da nebi nobeden države vladal tak btw...najprej si poglej ka anarhija pomeni in ka mi hočmo...do takrat pa odjebi
zanimivo je to da se prez močne organizacije ne da vodt globalne ekonomije. vi se pa globalni ekonomiji nebi radi odpovedal čeprov tega sami ne veste. samo pač mate preveč radi svoje ipode, mobitele, internet, itd. da bi se bli resnično prpravleni temu odpovedat.

13. Neznanec/ka
9.9.2008
>tko je treba use čefurje vn iz slovenje
zaenkrat ni še noben od vaših prispevov k temu da bi blo mn čefurjev v sloveniji. se pa natovče kšnga slovenca vsake tolk časa...

14. Neznanec/ka
9.9.2008
To je pa teror čefujev na Slovence!
poglejte posnetkek http://24ur.com/novice/slovenija/razocarani-podarjajo-stanovanje.html

15. carpathian
10.9.2008
>>>>Pa dej lepo vas prosim-tuki neki serjete z radikalnimi teroijami v resnic pa noben od vas ne more čisto nič spremenit pa nardit. Me prov zanima kako bi vi vodl državo-po moje bi vse propadlo v roku ene ure (to velja za naciste in anarhiste).
>>>>
>>>>Aja pa še to-pozivnje k nestrpnosti je kaznivo. Tudi po internetu, tko da pazite da se ne bo kakšen urad rep SLO na vas spravu-potem bodo pa morale vaše mamice visoke kazni plačat (sklepam da ste še premladi da bi odsedeli kazen)
>>>
>>>Pa menda anarhisti niste špeckahle ali ste izgubli še ta princip? Boste tekli k represivnim organom, vašim njahujšim sovražnikom?
>>>
>>>Kot bi rekla moja pokojna babica "Jejzas jejzas pa to ne more biti res!"
>>>
>>>Lp
>>>Boljševik
>>
>>
>>ummm ok anarhija pravi tudi o tem da nebi nobeden države vladal tak btw...najprej si poglej ka anarhija pomeni in ka mi hočmo...do takrat pa odjebi
>zanimivo je to da se prez močne organizacije ne da vodt globalne ekonomije. vi se pa globalni ekonomiji nebi radi odpovedal čeprov tega sami ne veste. samo pač mate preveč radi svoje ipode, mobitele, internet, itd. da bi se bli resnično prpravleni temu odpovedat.
kaj praviš,bi se dalo kako vzpostavit stanje anarhije (z ljudmi ki s(m)o pripravljeni tako živeti) v nekem omejenem (okej,omejevanje,sam spreglej tole) prostoru življenja,v neodvisnosti od zunanjega sveta? samooskrba,solidarnost in medsebojna samopomoč...?

16. Neznanec/ka
12.9.2008
>kaj praviš,bi se dalo kako vzpostavit stanje anarhije (z ljudmi ki s(m)o pripravljeni tako živeti) v nekem omejenem (okej,omejevanje,sam spreglej tole) prostoru življenja,v neodvisnosti od zunanjega sveta? samooskrba,solidarnost in medsebojna samopomoč...?

Ne, da bi se samo dalo, to se je ze veckrat naredilo. Tudi danes obstaja kar nekaj takih "enklav" po svetu.

17. Neznanec/ka
15.9.2008
ja samo da bi naši 'anarhisti' v tistih enklavah gladko pocrkal. če je skupna lastnina je treba za VSO lasnino skrbet in jo vzdržvat, ker čene vsi ostanejo brez vsega. komu bi se to dal...

 
anarhistični portal - anti-copyright 1998 - shall not rull & not be ruled - ruleless.com