Domov Forum NATO Igre Povezave
Forumi : Aktualne teme : G.W. Bush - komedija ali grozljivka? Forum je bil aktiven 2002 - 2012
1. kozak
19.2.2002
Bush je prekosil samega sebe: "govorni spodrsjajček" je devalvacijo spremenil v deflacijo in povzročil padec vrednosti jena. Svet se pa vrti naprej...

Jutri bomo spet poslušali, kako je Bush sprejel to ali ono odločitev, kako se je s tem ali onim voditeljem pogovarjal o važnih vprašanjih, kako ima o ekologiji, ekonomiji, sociali, šolstvu, morali, obrambi in še neštetih drugih za politika vsakdanjih vpračanjih svoje lastno mnenje, do katerega se je po možnosti dokopal po temeljitem razmisleku. BULLSHIT!!! Če kdaj, potem je zdaj očitno, da tip nima blage veze o čem govori! Ej, bushizmi niso mit, to ni satira, to ni hec - vse je res, vladar sveta je debil! Ali na vsem svetu ni človeka, na dovolj visokem položaju da bi se ga slišalo, ki bi javno obsodil in razkril to hinavsko komedijo? Zakaj vsi molčijo?!

G. premier, g. predsednik, od vaju, svojih izvoljenih predstavnikov, v imenu zdrave pameti zahtevam, da G. Busha javno označita za neadekvatnega sogovornika v dialogu med ZDA in Slovenijo. Američani imajo vso pravico da si izberejo bedaka za predsednika, mi pa imamo pravico, da z bedakom ne diskutiramo o rečeh, ki so daleč nad njegovim intelektualim nivojem.

2. arnulf
20.3.2002
Kozak tvojemu mnenju se pridružujem, vendar pa je nemogoče pričakovat od slovenskega zunanjepolitičnega parazita,da bo opomnil (ali bognedaj!) kritiziral svojega izkoriščevalskega kolega. Razen omiljenih fraz z namenom ustvarjanja demokratičnegafilinga se ne bo zgodilo nič konkretnega. Ti prašiči pač jejo iz istega korita. Ja, zagotovo je grozljivka in ne komedija; tudi pri nas. Naši "voditelji" namreč komaj čakajo, da bodo uradniki tuje oblasti. Prenašanje odgovornosti na najbolj neodgovornega ali po domače upravljanje države.
Ob tej zadevi bi rad opozoril na odsotnost oz. neobstajanje nepokorščine ob neupravičenih privilegijih slovenskih političnih funkcionarjev. Ajddd

3. Marsovec
10.10.2002
Še ena pametna:

"Naša prva naloga je, da branimo domovino naše dežele" - G.W. Bush

4. ED
1.4.2009
Komedija ali grozljivka, meni se zdi da je to oponašanje opic pa še s tem mislim da jim dela sramoto.

 
anarhistični portal - anti-copyright 1998 - shall not rull & not be ruled - ruleless.com