Domov Forum NATO Igre Povezave
Forumi : Anarhistične teme : romi,rasizm,anarhija Forum je bil aktiven 2002 - 2012
1. wqw
21.2.2007
a je kdo prejšn tedn slučajno brau novice?mislm prejšn tedn u sredo.not piše neki ud romu in na sliki so eni mudeli ke ke jm grjo romi na kurac in jh pač nočjo vč tm u ambrusu vidt..in na sliku je en 17 letn mudel ke nos majco z anarhijo.in pol se mi je puraju uprašaje če folk sploh ve kva nos..ne morš jt na ene kao rasistične demonstracije prot romam pa nost majco z anarhijo..pač saj če maš kej mau pojma veš de to ne gre lih skp..tko de folk mau se prepričite prej pa puzanimite kva noste.

2. Neznanec/ka
23.2.2007
Samo nekaj me zanima. Mar si ti nečlovek?Menda ne. Ampak zakaj potem uporabljaš besedo rom?

3. peter
26.3.2008
Imaš prav.

4. Neznanec/ka
26.3.2008
>a je kdo prejšn tedn slučajno brau novice?mislm prejšn tedn u sredo.not piše neki ud romu in na sliki so eni mudeli ke ke jm grjo romi na kurac in jh pač nočjo vč tm u ambrusu vidt..in na sliku je en 17 letn mudel ke nos majco z anarhijo.in pol se mi je puraju uprašaje če folk sploh ve kva nos..ne morš jt na ene kao rasistične demonstracije prot romam pa nost majco z anarhijo..pač saj če maš kej mau pojma veš de to ne gre lih skp..tko de folk mau se prepričite prej pa puzanimite kva noste.

In zakaj nebi šlo skupaj? Sid je nosil svastiko zaradi provokacije. Tisti ljudje so delali drugim ljudem in okolju škodo in so jih pač drugi ljudje čisto legitimno nagnali. Kaj je tu važno ali gre za Rome ali koga drugega?

5. carpathian
27.3.2008
niso jih izgnali zaradi tega ker so romi/cigani/watevr...izgnali so jih,ker so ogromno kradli,grozili,izsiljevali in onesnaževali okolje. anarhija nima veze s tem,nezadovoljni ljudje se pač uprejo.
drugič, tisti z majco je biu najbrž pač kkšn mulc,ki posluša punk,pa zarad tega pač straši s tako majico. pa vendar,tut če je zaveden anarhist ima pravico romom/ciganom/watevr na nek način (v tem primeru z udeležbo na protestu) povedat da njihovo obnašanje ni sprejemljivo.

6. Neznanec/ka
21.4.2008
http://www.dave.slo-igre.net/@datoteke/slike/igre/06/642/642_1.jpg

Se še kdo spomni te računalniške igrice. Povsod je imela je zelo lep logo anarhije, samo da je bil krog na desni prekinjen in je tako izgledalo kot A v Č (Anti Čefur).

Zelo dobra reklama za anarhizem je bila to, ne pa danes, ko nekateri anarhisti mislijo, da je njihov namen neka podtuha čefurjem in podobnim tičem.

7. carpathian
22.4.2008
dej ne seri. tisto je blo delo nekoga, ki ima anarhijo za navadn kaos. to je isto kot da bi žida oblekel v majico s svastiko, pol pa rekel da je to najlepši primer nacizma

 
anarhistični portal - anti-copyright 1998 - shall not rull & not be ruled - ruleless.com