Domov Forum NATO Igre Povezave
Forumi : Anarhistične teme : lan stuart Forum je bil aktiven 2002 - 2012
1. tyasy
11.11.2006
oi.mene pa zanima kej od lana stuarta.sam nisem ravno pripadnih desničarskega gibanja vendar se mi zdi on precej uredu..tko če je kšn njegou fan ke kej več ve ud njega bi biu zlo hvaležn.ajd

2. Neznanec/ka
11.11.2006
Jah ian Stuart je pač legendarni pevc skupine Skrewdriver po prvi plošči so le ti nehali igrati potem pa je Ian ustanovil novo zasedbo(uglavnem ekstremnih deničarjev) ki je igrala RAC (je eden pionirjev te zvrsti). Bil je zananan je tudi kot ustanovitelj organizacje Blod and Honour ki je danes ena najmočnejših zagotovo pa najbol razširjenih (tudi pri nas) neonacističnih oz. nacionalsocialističnih organizacij. Umru je pa u prometni nesreči-katerega leta pa ne vem. No tuki maš par dejstev več najdeš na googlu....

3. Neznanec/ka
18.11.2006
In zakaj vraga to sprašuješ na anarho portalu?

4. Neznanec/ka
18.11.2006
Mene tut zanima zakaj sprašuješ to na anarhističnem portalu in kaj za vraga je na njem blo v redu, razen tega da se je zaletel...eh j

5. Neznanec/ka
19.11.2006
Jah in zakaj nebi uprašala punca-sej zato pa so forumi.

6. tyasy
19.11.2006
am.uprašu sm pač zato ker me zanima..sej smgor navedu de nism pripadnik tega stila ampak mi je pač mudel usejn ql.

7. Neznanec/ka
19.11.2006
Sej prou da si uprašu. Ssam če smem uprašat zakaj ti je kul??

8. Neznanec/ka
20.11.2006
Ker je navaden idiot, zato se mu Ian zdi kul.

Boljsevik

9. Neznanec/ka
20.11.2006
Sej ni nihče reku, da ne bi smel vprašat, samo ne vem zakaj ravno na anarhističnem forumu sprašuje o enmu pevcu, ki ni mel nobene najmanjše veze z anarhizmom..

10. tyasy
20.11.2006
hm boljševik..nevem zdi se mi uredu ker je neki naredu.z musko je ustvaru gibanje ke je zdej znan pu celm svetu...zarad tega semi zdi kul ne pa zarad idej.pa ker mu je folk še pu njegovi smrti tok "zvest".v anarho muski se teško kej tazga najde..aja boljševik in kdo si ti?en zamurjen usebk ke se spravla na folk tle gor.zresn se.ajd

11. Neznanec/ka
22.11.2006
Ja, to je pa res odlično naredu ja..dej mal pomisli, kaj pišeš....

12. Neznanec/ka
22.11.2006
Sej hitlerju so po smrti še vedno nekaterio ostali zvesti (vključno z Ianom). Pa je tud ustanovu gibanje oz. politično ločino nacionalsocializem iz katere izhaja B&H-potem bi pred Ianom ubistvu morala občudaovat Hitlerja...

13. Neznanec/ka
11.12.2006
Legenda živi večno!

14. WNS
17.4.2007
IAN STUART JE LEGENDA!!! človk je hotu pomagat zbudit evropo pa se mu je zgodila ½prometna mesreča½

15. Neznanec/ka
17.4.2007
hahahaha-tole sem se pa zdej nasmejau-tko kot bi reku npr. Tito je hotu povezat neuvrščene pa je pojedu preveč mastne hrane. Alpa hitler je hotu spremenit svet pa se je igrau s pištolo:)))))

16. Neznanec/ka
17.4.2007
To dream of freedom in this world
Our banners flying proudly are unfurled
Even if we stand alone we must never hide
For in our hearts there is a sense of pride

For the blood and honour
For the blood and for the pride
For the blood and honour
We must never let our Europe be taken for a ride

We look with caution to the east
We can see the red flag on the beast
Countless millions have died at the Marxists' hands
We would fight and die to keep our land

Marxists' greedy hands around our throats
Bankers buying up your lives and sitting back to gloat
We should fight to control our people's fate
Europe never was no puppet state

Čisto solidna pesem

Anarhist 88

17. FUHRER
6.5.2007
R.I.P. IAN STUART TI SI NAŠ V NAŠIH SRCIH ŠE VEDNO SIEG HEIL IAN VEDNO SMO S TABO IN V TVOJI GLASBI POTEGUJEMO SE ZA OBSTOJ NEO NAZIZMA SIEG HEIL!!! EIN VOLK, EIN REICH, EIN FUHRER !!!!! HEIL HITLER

18. _nina_
7.5.2007
ja tale pesm je pa prou ql....

19. Neznanec/ka
7.5.2007
Ne, sam res, koliko ste vi stari?

20. Neznanec/ka
7.5.2007
Ne kej dost najbrž..vsaj mentalno ne..sicer pa predlagam, da se ljudje iz tele teme in pa iz teme "AČF" preselite na za take tematike bolj primerne forume...to izgleda zdej kot en peskovnik malih nacijev al kaj vem...tragikomično v glavnem:)

21. Neznanec/ka
14.5.2007
>Ne kej dost najbrž..vsaj mentalno ne..sicer pa predlagam, da se ljudje iz tele teme in pa iz teme "AČF" preselite na za take tematike bolj primerne forume...to izgleda zdej kot en peskovnik malih nacijev al kaj vem...tragikomično v glavnem:)



Prej bi rekel da je groteskno :)

Lp
Boljševik

22. Zimargl
14.5.2007
>Ne kej dost najbrž..vsaj mentalno ne..sicer pa predlagam, da se ljudje iz tele teme in pa iz teme "AČF" preselite na za take tematike bolj primerne forume...to izgleda zdej kot en peskovnik malih nacijev al kaj vem...tragikomično v glavnem:)


Še enkrat za vse, ki ne znate brat: AČF nima nobene veze z nacizmom, ampak je UPOR PROTI ČEFURSKEMU NACIZMU

23. Neznanec/ka
14.5.2007
>Še enkrat za vse, ki ne znate brat: AČF nima nobene veze z nacizmom,

Eno je kako se deklariras, drugo pa kdo si v resnici in kaj pocnes.

>ampak je UPOR PROTI ČEFURSKEMU NACIZMU

U, Cefurski nacizem - huda skovanka.

24. Zimargl
14.5.2007
>>Še enkrat za vse, ki ne znate brat: AČF nima nobene veze z nacizmom,
>
>Eno je kako se deklariras, drugo pa kdo si v resnici in kaj pocnes.
>
>>ampak je UPOR PROTI ČEFURSKEMU NACIZMU
>
>U, Cefurski nacizem - huda skovanka.

Kak huda? Mislijo, da so večvredni, uporabljajo nasilje, vsiljujejo nam svoje vrednote. No, je pa res, da država formalno ni na njihovi strani, medijev tudi formalno ne obvladujejo. Tako, da ni ravno nacizem, ja - je pa fašistoidnost.

25. nacist
15.5.2007
nori ste gor sam to pa res vsi skupi nacizem nebo nikol izumru čezdali več koncertov mamo po sloveniji in čezdali več jih bo ampak iz vsazga cačetnga nacista rata pravi nacist in to je treba podpret SIEG HEIL lp Uroš

26. AngryAryan88
2.8.2007
REST IN PEACE IAN STUART !!!!!!

YOU WILL LIVE FOREVER,BECAUSE HEROES NEVER DIE !

14 / 88

27. Leonid
6.8.2007
In kaj je ta gospodič naredil za naš narod, kaj je Hitler storil toliko dobrega za nas, da ga tukaj poveličujete! Fanti vi rabite psihiatra ali pa pojdite čez vikend v lublana polje, ker ste v sramoto našemu narodu in sramoto delate tudi vsem domoljubnim simbolom! Povzdigujete režim, ki nas je imel za manj vredno raso!! Lahko vas je sram in vi niste nikoli domoljubi ampak neki internacionalisti, ki si vašo belo raso lahko nekam vtaknete! Ko mi boste dokazali kaj je vaša "bela rasa" storila dobrega za Slovenijo bom pa spremenil mišlenje!
nacizem=komunizem=fašizem

28. Neznanec/ka
6.8.2007
>In kaj je ta gospodič naredil za naš narod, kaj je Hitler storil toliko dobrega za nas, da ga tukaj poveličujete! Fanti vi rabite psihiatra ali pa pojdite čez vikend v lublana polje, ker ste v sramoto našemu narodu in sramoto delate tudi vsem domoljubnim simbolom! Povzdigujete režim, ki nas je imel za manj vredno raso!! Lahko vas je sram in vi niste nikoli domoljubi ampak neki internacionalisti, ki si vašo belo raso lahko nekam vtaknete! Ko mi boste dokazali kaj je vaša "bela rasa" storila dobrega za Slovenijo bom pa spremenil mišlenje!


>nacizem=komunizem=fašizem


PODPIS!!!

29. Neznanec/ka
9.8.2007
>>In kaj je ta gospodič naredil za naš narod, kaj je Hitler storil toliko dobrega za nas, da ga tukaj poveličujete! Fanti vi rabite psihiatra ali pa pojdite čez vikend v lublana polje, ker ste v sramoto našemu narodu in sramoto delate tudi vsem domoljubnim simbolom! Povzdigujete režim, ki nas je imel za manj vredno raso!! Lahko vas je sram in vi niste nikoli domoljubi ampak neki internacionalisti, ki si vašo belo raso lahko nekam vtaknete! Ko mi boste dokazali kaj je vaša "bela rasa" storila dobrega za Slovenijo bom pa spremenil mišlenje!
>
>
>>nacizem=komunizem=fašizem
>
>
>PODPIS!!!
2 krat PODPIS

30. Neznanec/ka
10.8.2007
>Fanti vi rabite psihiatra
Haha se strinjam :).

31. irko
10.8.2007
>>>In kaj je ta gospodič naredil za naš narod, kaj je Hitler storil toliko dobrega za nas, da ga tukaj poveličujete! Fanti vi rabite psihiatra ali pa pojdite čez vikend v lublana polje, ker ste v sramoto našemu narodu in sramoto delate tudi vsem domoljubnim simbolom! Povzdigujete režim, ki nas je imel za manj vredno raso!! Lahko vas je sram in vi niste nikoli domoljubi ampak neki internacionalisti, ki si vašo belo raso lahko nekam vtaknete! Ko mi boste dokazali kaj je vaša "bela rasa" storila dobrega za Slovenijo bom pa spremenil mišlenje!
>>
>>
>>>nacizem=komunizem=fašizem
>>
>>
>>PODPIS!!!
>2 krat PODPIS
3-ti PODPIS

32. Neznanec/ka
16.8.2007
Leonid:

Kaj je pa temnopolta rasa dobrega storila za nas oz. naš narod?

Pripadamo beli rasi, to se je treba zavedati in če nameravamo v prihodnosti se oteti globalizacije ter multikulturalizma se bomo morali povezati z brati v rasi, drugimi belci. Menda ne boš izdal svoje lastne rase (in tudi naroda) da boš na strani Turkov, črncev in kitajcev nasprotoval globalizaciji... To počnejo le izmečki kot so anarhisti.

33. Leonid
19.8.2007
>Leonid:
>
>Kaj je pa temnopolta rasa dobrega storila za nas oz. naš narod?
>
>Pripadamo beli rasi, to se je treba zavedati in če nameravamo v prihodnosti se oteti globalizacije ter multikulturalizma se bomo morali povezati z brati v rasi, drugimi belci. Menda ne boš izdal svoje lastne rase (in tudi naroda) da boš na strani Turkov, črncev in kitajcev nasprotoval globalizaciji... To počnejo le izmečki kot so anarhisti.

Isto lahko rečeš kaj so pa rumenci nardili za naš narod. hm nič dobrega, niti nič slabega ker so eno par tisoč kilometov stran od nas, res pa je da sedaj prodirajo na naše ozemlje!
Zakaj sem omenil vašo belo raso? Kolikor poznam zgodovino so nas v preteklosti obkrožali narodi, ki so bili beli in da se bi danes bratil znjimi mi ne pride namisel. Ti moram našteti katere vse zločine so nad nami storili Nemci, Italijani, Hrvati, Srbi, Madžari.... Če vsaj malo poznaš zgodovino boš vedel o čem govorim.
Glede izdaje vedi tako, jaz sem zvest samo svoji domovini Sloveniji in samo njo bom zmeraj branil, za ostale mi je pa prav malo mar. Na naši zemlji so si polomili zobe mnogi narodi, ki so bili večji in močnejši. Za takšna stanja kot jih imajo Angleži in Francozi so si sami krivi. 400-let jih so živalsko in nečloveško izkoriščali, danes jih pa pač imajo na hišnem pragu!
Glede anarhistov ti bom pa takole rekel. Nisem anarhist in tudi nikoli nebom jih pa nimam posebej rad predvsem zaradi tega, ker niso zmožni pokazat ljubezni do našega naroda in domovine, rajši imajo vse kar je tuje, na svoje korenine pa pozabljajo!

34. Neznanec/ka
20.8.2007
S tem kar si napisal se v enem delu strinjam.

To da so nas razni narodi v preteklosti preganjali in skušali zatreti je žal res... In kaj naj zdaj? Se pustimo jebati vsem zamorcem, Kitajcem, Turkom in ostalim nebelcem, zato ker nismo sposobni za zaščito naših nacionalnih interesov (obstoja naroda) se povezati z "nekdanjimi sovražniki"? Pripadamo isti rasni skupini kot 90% evropskih narodov; na tem moramo graditi za naš obstoj v času multikulturalizma in globalizacije. 1 500 000 ljudi ne more na lastno pest kljubovati in nasprotovati miljardni hordi neevropejskih imigrantov.

Nihče ne pravi, da bi zaradi tega zdaj morali lesti Hrvatom, Madžarom, Italijanom in Avstrijcem v rit, niti slučajno. Za obstoj naroda se moramo povezati z svojo raso. Morda je to tudi pogoj za mir in sožitje med narodi (vsaj evropskimi).

To da je pa anarhistom vse tuje sveto pa je sploh brezveze govorit; poglej npr. Nizozemsko, razni izmečki zagovarjajo pederastijo, gradnjo novih in novih mošej, vse več in več priseljencev... Izmečki, kaj hočeš drugega reči.

35. Leonid
21.8.2007
Vse lepo in prav, da se povezujete med seboj in da se tudi razumete, vendar tisto prek katerega nemorem je okrilje pod katerim ste, oziroma ideologijo, ki ni bila naklonjena našemu narodu. Da ste povezani brez tega nebi imel nič proti, vendar ko vidim kakšnega, ki kriči heil hitler mi gredo vsi lasje pokonci!
Mislim, da zaenkrat Slovenijo bolj ogrožajo pripadniki bele rase-beri čefurji, kot pa črnci in kitajci!
Ena zanimiva stvar mi je pri slovenskem kri&čast. Hrvatom so pomagali ustanoviti njihovo podružnico na Hrvaškem in jih tudi podpirajo, tle se pa njeni pripadniki derejo æefurji raus! Pa vemo kaj so nam južni sosedje naredili in nam še delajo. Zelo domoljubno dejanje!!!! Zatem na enem izmed srečanj slovenskih in italijanskih pripadnikov blood&honour je bilo vse ok dokler so bili naši tam potem ko so pa odšli so se italijanski kameradi spravili na tamkaj živeče Slovence in jih začeli ozmerjati z chavi-pa glej ga zlomka kolikor vem smo mi tudi belci!
Zatem italijani in avstrici se počutijo bolj ogrožene od naših manjšin, ki so miroljubne, kot pa milijonskih hord arabcev. Zatirajo nas na vse možne načine!
To je velika dvoličnost!!!

36. Neznanec/ka
21.8.2007
Tukaj vpletaš ideologijo. V principu v tej ideologiji ne vidim nič slabega. Če pogledam njene principe in načela ki jih postavlja za dobrobit ljudstva v prihodnosti.

Verjemi, da noben hrvaški nacionalist in zaveden Hrvat ne bo šel živet v Slovenijo potem pa ves petelinast tu zganjal šovinizem. Takih Hrvatov niti Hrvati doma ne prenesejo in jih imajo za navadne izdajalce.

Slovenski narod ogrožajo črnci in arabci veliko bolj kot čefurji. Že samo po številčnosti... Samo poglej dandanes Medvode in Domžale: Ne mine dan da ne vidiš črnca. Samo vse več in več in več in več jih bo. Tako se je začelo tudi v drugih evropskih državah; vedno se je našlo par bedakov, ki so naivno trobili: saj nas ne ogrožajo,... 20 let kasneje se pa tolčejo po glavi!!!

37. Neznanec/ka
21.8.2007
O tisti pravljici z italijanskimi skinheadi sem pa že od nekoga slišal in vem da jo samo on razpreda naokoli....

38. Leonid
22.8.2007
Sama načela in cilj je ša kar ok in uči kar vredu, samo da potem pa vidiš mulca, ki se dere nekaj o Hitlerju to pa negre!!
Ja po vsej verjetnosti imajo hrvatje svoje rojake v sloveniji za izdajalce in jih nemarajo ter nesmejo priti na Hrvaško na obisk!! Kar sanjaj!
Tisto v Italiji sem pa slišal od več ljudi,ne samo enega tako, da......

39. Neznanec/ka
22.8.2007
Mešaš razne najstniške boneheade ki o idelogiji še pojma nimajo in ljudi ki dejansko nekaj delajo za to v kar verjamejo. Podobna situacija je tudi pri anarhistih; imaš pokavce ki hodijo naokoli z Che Guevara majicami in se derejo živel komunizem, in imaš anarhiste ki dejansko vedo v kaj verjamejo in znajo to razložiti.
Boneheade imaš na obeh straneh.

Pač ne razumeš kako je, če lahko s somišljeniki iz drugih držav imaš prijateljstvo in kameradstvo s katerimi si deliš isto prepričanje. Za obstoj naše rase (in posledično naroda) je treba preseči šovinizem ki vlada med belskimi narodi. Če je pa nek Hrvat sovražno nastrojen proti Slovencem, ga ravno toliko sovražim kot on nas.

BH kolikor vem se ni nikoli udeleževal raznih proslav glede fojb v Italiji. Tudi ne vem zakaj bi se jih.
Vse kar je morda bilo so bili kakšni koncerti v Italiji, ki pa se jih udeležujejo tudi Hrvati, Avstrijci in Švicarji.

Sicer mi je pa za tiste Italijane, ki raje vidijo miljon Kitajcev in Črncev v Trstu kot pa peščico Slovencev prav malo mar.

 
anarhistični portal - anti-copyright 1998 - shall not rull & not be ruled - ruleless.com