Domov Forum NATO Igre Povezave
Forumi : Aktualne teme : majhna kritika Forum je bil aktiven 2002 - 2012
1. Neznanec/ka
17.5.2006
pozdravljeni, pred nekaj časa sem pro brskanju po spletu odkril vaš portal in dogajanje (pisanje) na njem sppremljam že kar nekaj časa.
Skratka ko berem vaše poste se navadno nasmejem včasih pa postanem resno zaskrbljen o prihodnosti alternativne scene pri nas
na tem forumune prenesete niti najmanjše kritike, nimate čuta za ironijo, in nasedete vsem provokacijam-ter se spuščate v nesmiselne besedne spopade z ljudmi, ki jim je prepir očitno šport in hobi. Prav tako ne upoštevate mnenj in opažanj posameznikov in skupin-če se le ti ne skladajo z vašimi ideali-kar že resno meji na nestrpnost, proti kateri naj bi se borili!
V sloveniji in sploh na tem forumu NI (tako teoretikov kot praktiov) pravih anarhistov ampak zgolj zafrustrirani adolesceniti in neučinkoviti sanjači...

Opravičujem če sem kogarkoli prizadel s svojo skromno analizo tega portala.......

s spoštovanjem Iuris

2. TV
18.5.2006
Iuris, imaš pa kar prav.

3. MattheusS
18.5.2006
>pozdravljeni, pred nekaj časa sem pro brskanju po spletu odkril vaš portal in dogajanje (pisanje) na njem sppremljam že kar nekaj časa.
>Skratka ko berem vaše poste se navadno nasmejem včasih pa postanem resno zaskrbljen o prihodnosti alternativne scene pri nas
>na tem forumune prenesete niti najmanjše kritike, nimate čuta za ironijo, in nasedete vsem provokacijam-ter se spuščate v nesmiselne besedne spopade z ljudmi, ki jim je prepir očitno šport in hobi. Prav tako ne upoštevate mnenj in opažanj posameznikov in skupin-če se le ti ne skladajo z vašimi ideali-kar že resno meji na nestrpnost, proti kateri naj bi se borili!


Če bi upošteval tvoje pripombe, se ne bi spuščal v besedni boj s tabo. Če bi upošteval tebe, bi sprejel kritiko in nanjo odgovoril s kančkom ironije.

Ignoriral te ne bom, ker so stvari na katere morem dodati pripombe, ker preprostvo stvar zadeva tudi mene, sporočilo pa je sestavljeno le na nekem višjem nivoju, za razliko od profilov skin88, oiboi,..

Morda je problem tega portala ta, da so osebe, ki debeta konstantno minirajo z neumesnimi izpadi in izgredi. Na srečo sem jaz postal že neobčutljiv za take pripombe in jih ne komentiram, niti se ne poskušam z prepričevanjem.

>V sloveniji in sploh na tem forumu NI (tako teoretikov kot praktiov) pravih anarhistov ampak zgolj zafrustrirani adolesceniti in neučinkoviti sanjači...

To je tvoje opažanje. Ki pa ga spoštujem, upam le, da vse le ni tako črno. Imamo nekaj dobrih teoretikov, tudi v praksi so dobri primeri(govorim za Slovenijo) Vprašanje je le, kdo je zate anarhist, torej kako je definiran.


>Opravičujem če sem kogarkoli prizadel s svojo skromno analizo tega portala.......
>
>s spoštovanjem Iuris

Kljub naši ničvrednosti in ne-anarhičnosti na anarhističnem portalu nas(oziroma tistega, na katerega je kritika letela) spoštuješ?

MattheusS

4. Neznanec/ka
18.5.2006
Matheus podal sem malo strožjo obliko kritike, ki je po moje še vedno konstruktivna. Lepo da si pregledal moja opažanja in nanje odgovoril, če boš kritiko upošteval pa je popolnoma tvoja stvar.

Za primer da sem koga užalil sem se kulturno opravičil in v znamenje da nikogar ne zaničujem, morda le konstruktivno kritiziram sem podpisu dodal s spoštovanjem (kot je to v navadi v civiliziranih družbah)

L.P. Iuris

5. MattheusS
18.5.2006
>Matheus podal sem malo strožjo obliko kritike, ki je po moje še vedno konstruktivna. Lepo da si pregledal moja opažanja in nanje odgovoril, če boš kritiko upošteval pa je popolnoma tvoja stvar.

Točno tako, povsem moja stvar.
O konkstruktivnosti bi težko govoril v zadnjem delu, ko vse slovenske anarhiste označiš za ne-anarhiste, greš še dlje, označih jih za zafrustrirane adolescente in neučinkovite sanjače.

Sam se ne, in se nikoli nisem, štejem za anarhista. Lahko mi rečeš neučinkovit sanjač, a jaz vsaj sanjam. O učinkovitosti pa težko govoriš, ker me niti ne poznaš. Pa da razpredam, ker to bi bilo že "nasedanje vsem provokacijam-ter spuščanje v nesmiselne besedne spopade" .

>Za primer da sem koga užalil sem se kulturno opravičil in v znamenje da nikogar ne zaničujem, morda le konstruktivno kritiziram sem podpisu dodal s spoštovanjem (kot je to v navadi v civiliziranih družbah)

Civilizirane družbe? Se v "neciviliziranih" družbah ne spoštujejo in ne uporabljajo "s spoštovanjem"? Kdo je civiliziran? Kdo je neciviliziran? Kje postavljaš mejo med enim in drugim? Glede na kaj LOČUJEŠ družbe na civilizirane in necivilizirane?

MattheusS
>
>L.P. Iuris

6. Neznanec/ka
18.5.2006
ej matheuss kolk si star?

7. TV
18.5.2006
Glede civilizirane družbe bi se malo zamislil. Ti svetujem, da si prebereš moj prispevek pod naslovom: Civilizacija?
Z ljubeznijo
T.V.

8. Neznanec/ka
18.5.2006
>Glede civilizirane družbe bi se malo zamislil. Ti svetujem, da si prebereš moj prispevek pod naslovom: Civilizacija?
>Z ljubeznijo
>T.V.

res sem se napak izrazil, hotel sem zgolj poudariti da v današnji družbi obstajajo neka pravila (norme) vedenja, katerih se rad držim.

9. TV
18.5.2006
Da recimo vikaš tistega, ki ima večjo plešo in manj zob?

10. Neznanec/ka
18.5.2006
Saj to je anarhistični portal - kaj ste pa pričakovali od anarhije? Pa ta zlagana "kulturnost" ni prav nič anarhistična zato se nehajte pačiti z izrazi iz bontona. Če hočeš biti pravi anarhist je priporočljivo da si polpismen, ker knjige škodujejo uporništvu proti vsemu, ne pa nekaj "teoretično podkovan"

Fuck you all

Anarhist88

11. TV
19.5.2006
Ti kar bodi upornik proti vsemu.

12. Neznanec/ka
20.5.2006
Iuris, se nekako strinjam s tabo, predvsem v delu, ko praviš, da je vsako mnenje in dejanje, ki ni čisto "po Jusu" oz. v skladu s nekim neobstoječim "anarhističnim kodeksom obnašanja", lahko deležno hudih obsojanj in napadov, ali pa vsaj "gledanja po strani" in nheupoštevanja.. Ravno iz takih razlogov sem se v resničnem življenju zelo distancirala od anarhistične scene pri nas, čeprav mi je anrahizem blizu in se imam za anarhistko, samo se tega tko ne morem it..sem prevelika individualistka, ampak to je že za kako drugo temo. Skratka, se bi kar strinjala...

13. am
3.6.2006
>Iuris, se nekako strinjam s tabo, predvsem v delu, ko praviš, da je vsako mnenje in dejanje, ki ni čisto "po Jusu" oz. v skladu s nekim neobstoječim "anarhističnim kodeksom obnašanja", lahko deležno hudih obsojanj in napadov, ali pa vsaj "gledanja po strani" in nheupoštevanja.. Ravno iz takih razlogov sem se v resničnem življenju zelo distancirala od anarhistične scene pri nas, čeprav mi je anrahizem blizu in se imam za anarhistko, samo se tega tko ne morem it..sem prevelika individualistka, ampak to je že za kako drugo temo. Skratka, se bi kar strinjala...


pa sestavi skupino s katero boste šrili bolše ideje oziroma nagradili anarhistično sceno pri nas. marsikdo je pripravljen pomagati, seveda pa boš morala sprejeti še kakšno tuje mnenje...

 
anarhistični portal - anti-copyright 1998 - shall not rull & not be ruled - ruleless.com