Domov Forum NATO Igre Povezave
Forumi : Anarhistične teme : Sex Forum je bil aktiven 2002 - 2012
1. Neznanec/ka
6.4.2006
O te temi ni veliko napisanega, ker anarhisti paè preveè pametujemo po forumih, popivamo cele dneve ceneno brozgo in se ne umivamo - tako nas veèina nima spolne izkušnje razen drko maratonov pred ekranom.
Danes ko se je sem bil na veliki potrebi sem gledal dva šèurka v kopalni kadi med parjenjem. Takrat sem doživel razsvetljenje. Najprej sem bil v šoku potem pa sem se zaèel tresti in krohotati. Doumel sem, da ti nobena ureditev družbe ne more prinesti osebne sreèe. Sedaj se zavedam, da mi nobena anarhija ali karkoli drugega ne more nadomestiti ljubezni.
Tako prek te strani išèem žensko (ali moškega), h kateri ali h kateremu se bom lahko stisnil kot k mamici, ko mi bo hudo in mi bo vtaknil prst v rit, kjer imam toèko G, ko bom hotel biti vzburjen.

2. dylan
9.4.2006

>Danes ko se je sem bil na veliki potrebi sem gledal dva šèurka v kopalni kadi med parjenjem. Takrat sem doživel razsvetljenje.

hahahahahahahahahaha

3. Neznanec/ka
10.4.2006
Ti raj najprej mal za čistočo na sekretu poskrbi, ja...

4. buba
11.4.2006
Ja to pa res ni nic takega. Po Freudu, si pac se v analni fazi. Ko bos sposoben prenesti prstek v ustka, bos pa presel v oralno. Ce se slucajno to ne bo zgofilo. pa nic hudega -- visja stopnja srece, te pac caka v naslednjem zivljenju....

 
anarhistični portal - anti-copyright 1998 - shall not rull & not be ruled - ruleless.com