Domov Forum NATO Igre Povezave
Forumi : Anarhistične teme : Predstavitev Sindikata samoorganiziranega delavstva (SiSD) Forum je bil aktiven 2002 - 2012
1. SiSD
21.3.2005
Lep pozdrav!

Sindikat samoorganiziranega delavstva (SISD) v sodelovanju z AKD Izbruh organizira predavanje in diskusijo o anarho-sindikalizmu oz. revolucionarnem sindikalizmu ter predstavitev SiSD. Na voljo bo veliko anarhistične in anarho-sindikalistične literature in publikacij.
Tisti, ki vas zanima, ki ste zamudili Anarhistični knjižni sejem v Zagrebu, ki vam je dovolj anonimnega preseravanja na tem portalu... VABLJENI!

V soboto 26.03.2005 ob 20h v Izbruhovem kulturnem bazenu (zaskvotiran star zimski bazen) - Kranj


Za vprašanja, pobude, predloge itd se obrnite na:
tel: 031 892 967
e-mail: gs_sisd@yahoo.com

Generalni sekretariat SiSD

2. Neznanec/ka
21.3.2005
Jaz sigurno pridem

3. rudi_r
22.3.2005
KAJ MORA NAREDITI VSAK ČLOVEK

Malo sem pogledal nekatere stare debate, ki so se odvijale na tem portalu in nekako ugotovil, da je na mestih, kjer so bili narejeni nekateri zaključki in konsenzi ostalo pri samih besedah iz enostavnega, in seveda povsem razumljivega razloga. Na portalu sogovorca ne vidiš, ne veš kdo je, in ne reskiraš srečanja z njim, saj bi lahko bil fašist, kriminalist...
Prav zato se mi zdi prilika, kot je predstavitev SiSD odlična možnost, da vsi, ki bi želeli kaj storiti, pa do sedaj niso mogli navezati pravih kontaktov, s podobno mislečimi ljudmi, pridejo na predstavitev sindikata, se pustijo izobraziti in se organizirajo. Ni pomembno iz kje ste. Če je v vašem mestu, vasi, tovarni ali šoli že kak član - toliko bolje. Če ga še ni, imate toliko pomembnejše poslanstvo, da ustanovite regijsko skupino SiSD in začnete s propagando na svojem koncu.

Naj povdarim da bo na predstavitvi mogoče dobiti precejšen del literature iz II Balkanske anarhističnega sejma knjig v Zagrebu, revije kot so Abolishing the borders from below (list vzhodnoevropskih anarhistov), knjige Škratove čitalnice, seveda publikacije SiSD in SAF o katerih smo govorili v temi "Anarhistična literatura".

Torej, vsi ki niste dobili kart za Chomskega (itak se bo stari rajši dobil z Drnovškom kot da bi dal intervju za libertarno revijo Agregat) vabljeni na predavanje o anarho-sindikalizmu.

"Duh privajenosti in rutine, ki ima svoje izvore v privajenosti, strahu in apatiji, je v vseh časih dajal moc zatiralcem"
P. Kropotkin

Zdravje, kolektivizem in anarhija!
Rudi

4. Neznanec/ka
24.3.2005
Zanima me kako dolgo bo trajalo predavanje, ker moram it domov z zadnjim vlakom, ker nisem iz kranja. hvala

5. Bitenc
28.3.2005
Zdravo!!
zanima me, če se bo dalo dobiti kaj literature tudi 1aprila na demonstracijah v Lj, kajti v bazenu nisem bil??

adijo,...

6. rudi_r
30.3.2005
>Zdravo!!
>zanima me, če se bo dalo dobiti kaj literature tudi 1aprila na demonstracijah v Lj, kajti v bazenu nisem bil??
>
>adijo,...
Lep pozdrav!
Na to pravzaprav nismo pomislili, saj nismo med organizatorji dogodka vendar sedaj ko si omenil... sploh ni slaba ideja. Skoraj sigurno bomo našli koga, ki bo imel čas in postavil stojnico SiSD in imel literaturo.
Hvala tovariš, se vidimo in lep pozdrav!

 
anarhistični portal - anti-copyright 1998 - shall not rull & not be ruled - ruleless.com