Domov Forum NATO Igre Povezave
Forumi : Aktualne teme : Vrnite podkupnino! Forum je bil aktiven 2002 - 2012
1. Meskalito
26.3.2003
Namenjeno: oblastnikom RS

V vednost:
- zainteresirani javnosti
- javnim osebnostim
- množičnim medijem
- državnim uradnikom
- svetu ...

Javno pismo predsedniku Republike Slovenije in predsedniku Vlade Republike Slovenije

Vrnite podkupnino!!!

Za podporo ameriške politike do Iraka ste prejeli štiri in pol milijona dolarjev. Lepo.

Za prgišče zelenih bankovcev ste izdali zaupanje prebivalk in prebivalcev Slovenije, Iraka in celega sveta, tajno diplomacijo pa povzdignili v najvišjo demokratično vrednoto!

V Zvezi mirovnih društev, skupin in posameznikov najostreje obsojamo dejstvo, da slovenska oblast podpihuje popolnoma nelegitimno in nelegalno vojno v Iraku. Šokirani spoznavamo, kakšne laži in manipulacije ste nam v času propagande za NATO servirali. Vilniuška Deklaracija je bila resen znak, nismo pa si drznili pomisliti, da se boste spustili še nižje. Kot predsednik Vlade RS ste še pred nekaj dnevi trdili, da Slovenija ne podpira delovanja zunaj okvirjev Združenih Narodov. Danes žal vemo, da je bila to navadna laž! V NATO ste nas popeljali preko trupel iraškega ljudstva, na krilih vojnega dobičkarstva in v nasprotju s 124. členom Ustave Republike Slovenije!

Konec je sprenevedanja.

Opozarjali smo Vas, da je sleherna podpora nelegalni vojni v Iraku nesprejemljiva. Opozarjali smo Vas, da Vilniuška Deklaracija pomeni podporo ZDA in od Vas zahtevali, da od nje odstopite. Niste nam prisluhnili, temveč ste nadaljevali s tajno diplomacijo na eni strani in z laganjem slovenskim volilkam in volilcem na drugi strani. Danes je postalo jasno, kam pes taco moli. Od ZDA ste sprejeli podkupnino, niste pa imeli dovolj jajc, da bi to slovenski javnosti v času NATO referenduma tudi priznali. Za tovrstno podlost ni opravičila!

Slovenska oblast je v tem trenutku članica vojne koalicije, ki pod vodstvom Združenih Držav Amerike napada Irak. V Zvezi mirovnih društev, skupin in posameznikov zahtevamo, da slovenska oblast takoj vrne podkupnino in izstopi iz vojne koalicije!

Hkrati vas želimo obvestiti, da se bomo, v znak podpore protestom proti sodelovanju Slovenije v Vojni koaliciji, aktivno udeležili protestnega shoda pred parlamentom RS v Ljubljani, danes, 26. marca, od 16:00 naprej. K udeležbi na protestu pozivamo tudi vse, ki mislijo miroljubno.

Zveza mirovnih društev, skupin in posameznikov
Za Zvezo Andrej Pavlišič

2. McHrozni
26.3.2003
Predlagam, da zberete 40,000 podpisov za referendum.
(izvedba le-tega stane pol milijarde tolarjev, kar je nekako polovica zgornje vsote)

McHrozni

 
anarhistični portal - anti-copyright 1998 - shall not rull & not be ruled - ruleless.com