Domov Forum NATO Igre Povezave
Forumi : Slovenija in NATO : Dejanska vrednost mladih upornikov Forum je bil aktiven 2002 - 2012
1. krakrarjev
20.3.2003
Bolj, kot se moja pronicljivost prebija do jedra problema, bolj ugotavljam, da so mladi PROTI natovci najboljsa reklama ZA Nato. Obhajajo me namrec mracne slutnje, da se javnost oziroma "referendumsko volilno telo" ne zmore identificirati z radikalci, torej z najrazlicnejsimi punkerji, neo-hipiji, Marko Breclji, AC Molotovi, s poulicnimi tum-tum bobnarcki. Vsa medijska pozornost, ki jo pridobivajo nasteti, deluje kot poistovetenje opcije negacije z njimi. Te ljudje pa dobivajo precej medijske pozornosti. Zategadelj oklicem najrazlicnejse proti nato manifestadije za dobronamerne, a jalove.

2. Marky
21.3.2003
Lahko da imaš celo prav. Povprečen Slovenček se dejansko boji alternativcev ;))

3. marko
21.3.2003
Tudi jaz ti dam prav. Včeraj smo videli na poptv tam enega od bolj militantih nasprotnikov amerike, kako je preskočil policijsko ogrado in se tepel s policisti. sicer mu priznam da ima model jajc, ne glede v kaj verjame, a malo bi se obregnil ob to kako je človek zgledal: Črna trenirka s kapuco, širok jeans in črni čevlji - tip ni deloval kot pacifist, ampak nekdo, ki te ponoči v temni ulici oropa. Se grem stavit, da je njegova pojava na tv takoj nazaj prepričala polovico neodločnežev, ki so se zaradi vojne v iraku odločili proti natu.
Valda se folk ne more identificirati s takimi huligani. Oni hipiji iz šestdesetih let so bili bistveno bolj simpatične pojave, kar se izgleda v javnosti tiče. Z vsemi tistimi rožicami.

4. PROTINATO
21.3.2003
>Tudi jaz ti dam prav. Včeraj smo videli na poptv tam enega od bolj militantih nasprotnikov amerike, kako je preskočil policijsko ogrado in se tepel s policisti. sicer mu priznam da ima model jajc, ne glede v kaj verjame, a malo bi se obregnil ob to kako je človek zgledal: Črna trenirka s kapuco, širok jeans in črni čevlji - tip ni deloval kot pacifist, ampak nekdo, ki te ponoči v temni ulici oropa. Se grem stavit, da je njegova pojava na tv takoj nazaj prepričala polovico neodločnežev, ki so se zaradi vojne v iraku odločili proti natu.
> Valda se folk ne more identificirati s takimi huligani. Oni hipiji iz šestdesetih let so bili bistveno bolj simpatične pojave, kar se izgleda v javnosti tiče. Z vsemi tistimi rožicami.
Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko

5. marko
21.3.2003
>Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko

Kaj nisem jaz v sosednjem topicu nekaj govoril o papagajih med proti-natovci?

6. IKRA
21.3.2003
>Tudi jaz ti dam prav. Včeraj smo videli na poptv tam enega od bolj militantih nasprotnikov amerike, kako je preskočil policijsko ogrado in se tepel s policisti. sicer mu priznam da ima model jajc, ne glede v kaj verjame, a malo bi se obregnil ob to kako je človek zgledal: Črna trenirka s kapuco, širok jeans in črni čevlji - tip ni deloval kot pacifist, ampak nekdo, ki te ponoči v temni ulici oropa. Se grem stavit, da je njegova pojava na tv takoj nazaj prepričala polovico neodločnežev, ki so se zaradi vojne v iraku odločili proti natu.
> Valda se folk ne more identificirati s takimi huligani. Oni hipiji iz šestdesetih let so bili bistveno bolj simpatične pojave, kar se izgleda v javnosti tiče. Z vsemi tistimi rožicami.

Neki dolgolasci smo dejali ampak to je bilo še pod komunizmom.Zdaj so časi drugačni.

7. McHrozni
21.3.2003
>>Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko Doma v Sloveniji Europi,varni pred NATO in Ameriko
>
>Kaj nisem jaz v sosednjem topicu nekaj govoril o papagajih med proti-natovci?

Popka hoče svoj piškot!

McHrozni

 
anarhistični portal - anti-copyright 1998 - shall not rull & not be ruled - ruleless.com