Domov Forum NATO Igre Povezave
Forumi : Aktualne teme : Slovenska diplomacija Forum je bil aktiven 2002 - 2012
1. Kuki
20.3.2003
Na vprasanje, kako je lahko ameriski kongresnik Slovenijo navajal kot amerisko zaveznico v napadu na Irak, je Rop preprosto odgovoril: "mislim da to ni pomembno".

To sploh ne more biti res. Si lahko predstavljate, kako bi na tako zlorabo svojega imena reagirala normalna suverena drzava, ki ni suverena samo na papirju ampak tudi v glavah svojih politikov? Na CNNu se rola dezinformacija o slovenski vpletenosti v vojno, nasa vlada pa ne zmore vec poguma in pokoncnosti, kot da izjavi "to ni pomembno"?! In se to cisto potiho in samo za domaco javnost.

2. IKRA
20.3.2003
>Na vprasanje, kako je lahko ameriski kongresnik Slovenijo navajal kot amerisko zaveznico v napadu na Irak, je Rop preprosto odgovoril: "mislim da to ni pomembno".
>
>To sploh ne more biti res. Si lahko predstavljate, kako bi na tako zlorabo svojega imena reagirala normalna suverena drzava, ki ni suverena samo na papirju ampak tudi v glavah svojih politikov? Na CNNu se rola dezinformacija o slovenski vpletenosti v vojno, nasa vlada pa ne zmore vec poguma in pokoncnosti, kot da izjavi "to ni pomembno"?! In se to cisto potiho in samo za domaco javnost.

Taka vlada mora v demokratičnih državah takoj odstopiti.Zamislimo si sedaj,kakšna vlada nas vodi v mednarodne zelo dvomljive povezave.Vprašajmo se,kaj še skriva.Na TV so začeli zganjati tako propagando,da gre človeku na bruhanje,NATO vendar ni mobitel za en tolar

3. McHrozni
21.3.2003
Se ti zdi verjetno, da vejo več kot vemo mi? 15 držav je v zavezništvu hotelo ostati neimenovanih.

McHrozni

 
anarhistični portal - anti-copyright 1998 - shall not rull & not be ruled - ruleless.com