Domov Forum NATO Igre Povezave
Forumi : Aktualne teme : Konec OZN? Forum je bil aktiven 2002 - 2012
1. Kuki
7.3.2003
Gerge Bush: Ko gre za naso varnost, ne rabimo dovoljenja od nikogar.

V enem stavku se ne bi dalo bolje izraziti sesuvanja mednarodnega prava in nacel enakosti. Ce americani ne spostujejo mednarodnega prava, zakaj naj bi ga Irak?

Norost je presegla vse meje zdravega razuma. Skoda, ki jo je busheva administracija ze do danes prizadejala svetovnemu miru, je neizmerna. Kdo bo se imel pravico, da bi Kitajski kaj ocital glede Tibeta? Ali rusom Cecenijo ali kakemu novemu Milosevicu Kosovo? Ce lahko v imenu lastne varnosti vsak vzame pravico v svoje roke in pocne vse kar mu dovoljuje vojaska moc, potem se nam v 21. stoletju, v dobi unicevalnih orozij in sofisticiranih sistemov nadzora, zares slabo pise.

2. McHrozni
7.3.2003
Hm, no, ne vem. OZN tudi nima hrbtenice ko pride do tega, da jih nekdo ne uboga.

McHrozni

3. jinxgirl
12.3.2003
Saj je naša država tudi nima.

4. McHrozni
12.3.2003
>Saj je naša država tudi nima.

Ja, ampak marsikdo še vseeno časti ZN po božje (prav zaradi tega se mi zdi), istočasno pa po naši državi zaradi tega pljuva.

Kako se diskreditirati za telebane.

McHrozni

5. Kuki
27.3.2003
Mrhovinarji zdaj kar tekmujejo kdo bo bolj glasen, ko se govori o povojni obnovi iraka. Jebi ga, pravijo bivsi miroljbci, ce v OZN nismo mogli ustavit ameriskega vojnega pohoda, se bomo vsaj pri pucanju rusevin izkazali. Kljub ameriski obstrukciji je OZN se vedno nepogresljiva, ce ne vec kot varuh svetovnega miru pa vsaj kot agencija za odvazanje trupel. Nic se ni spremenilo, vse je lepo in prav, majckeno smo modificirali pravila, drugace je pa vse pod kontrolo. Trupla pospravimo in veselo naprej.

6. McHrozni
27.3.2003
>Mrhovinarji zdaj kar tekmujejo kdo bo bolj glasen, ko se govori o povojni obnovi iraka. Jebi ga, pravijo bivsi miroljbci, ce v OZN nismo mogli ustavit ameriskega vojnega pohoda, se bomo vsaj pri pucanju rusevin izkazali. Kljub ameriski obstrukciji je OZN se vedno nepogresljiva, ce ne vec kot varuh svetovnega miru pa vsaj kot agencija za odvazanje trupel. Nic se ni spremenilo, vse je lepo in prav, majckeno smo modificirali pravila, drugace je pa vse pod kontrolo. Trupla pospravimo in veselo naprej.

Kaj se je zgodilo s sloganom "samo nafta jih zanima"?
Mislim namreč, da niso ZDA edine, ki se kvalificirajo za take obtožbe.

McHrozni

7. Kuki
27.3.2003
>Kaj se je zgodilo s sloganom "samo nafta jih zanima"?
>Mislim namreč, da niso ZDA edine, ki se kvalificirajo za take obtožbe.

Nihce pameten se ni zavajal z iluzijami, da Francozi ali Nemci nasprotujejo vojni iz izkljucno clovekoljubnih vzgibov. Vsaj delno vsak gleda na svoje interese. So pa americani edini, ki so svoje naftne apetite pripravljeni potesiti tudi z vojsko.

 
anarhistični portal - anti-copyright 1998 - shall not rull & not be ruled - ruleless.com