Domov Forum NATO Igre Povezave
Forumi : Aktualne teme : Protestni shod v Kopru Forum je bil aktiven 2002 - 2012
1. Neznanec/ka
3.2.2003
Protest proti vojni in jedrski letalonosilki

Koper - Titov trg, 4. februar 2003 ob 15h

Druzbena pobuda Obale bo organizirala v torek, 4. februarja ob 15h na Titovem trgu protestni zbor zoper blizajoco se vojno v Iraku in prisotnost ameriske vojne mornarice na obali ter pohod s transparenti po koprskih ulicah.

Jedrska letalonosilka v koprskem zalivu, po napovedih moznega tovrstnega napada, verjetno nosi tudi jedrsko oborozitev. Njena prisotnost je zalitev za Slovenijo, ki samovoljnega ameriskega napada ne odobrava. Sramoten je tudi odnos lokalnih oblasti, gostincev in javnosti. Prvi ne zmorejo ponosne distance do tega dela vojaskega stroja, ki se bo kmalu umazal z nedolzno krvjo in celo kujejo dobicek z odvazanjem cez stotino ton smeti, ki dodatno obremenjujejo istrsko podezelje. Podobno se dolarjev iz vojaskega proracuna ZDA veselijo gostinci in trgovci. Obcani pa z gliserjem Prince of Venice navduseno razkazujejo otrokom ogromno ploveco masino za ubijanje. Z radikalnimi podobami in besedami bomo poskusili domaco in slovensko javnost, pa tudi ameriske vojake ozavestiti, kaksna je resnica za gostoljubnimi nasmeski Slovencev in salami Americanov.

Zavedajmo se, da gre za sprostitev pred ubijanjem. Bomo po ubijanju v Kopru prali tudi njihove roke? Bomo prodali naso cast za pest dolarjev, kot jo bodo oni za milijone sodov nafte?

Popovic, preglej odpadke z Geigerjevim stevcem! Butalski Slovenci, ne navdusujte otrok za veliko igraco, ki bo v Iraku ubijala njihove vrstnike! Koprski trgovci, ne grabite za Judezevimdenarjem, ki se ga drzi kri!

Soldiers, put your heads out of the Bush! You can't hide behind a Bush! Washington washed your brains - should Koper wash your hands? Wellcome as guests in another time, unwanted as executors of Bush's fooly plans today!

Kontakt: Druzbena pobuda Obale
protivojni@yahoo.com

2. McHrozni
3.2.2003
>Jedrska letalonosilka v koprskem zalivu, po napovedih moznega tovrstnega napada, verjetno nosi tudi jedrsko oborozitev.

To je standardna praksa, vse Ameriške jedrke letalonosikle so opremljene z nekim (manjšim) arzenalom jedrskega orožja.

>Njena prisotnost je zalitev za Slovenijo, ki samovoljnega ameriskega napada ne odobrava.

"Črna kronika" na osnovni strani pravi drugače.

>Sramoten je tudi odnos lokalnih oblasti, gostincev in javnosti. Prvi ne zmorejo ponosne distance do tega dela vojaskega stroja, ki se bo kmalu umazal z nedolzno krvjo in celo kujejo dobicek z odvazanjem cez stotino ton smeti, ki dodatno obremenjujejo istrsko podezelje.

Zato ker so vojaki, so drugorazredni ljudje, po katerih bi morali pljuvati? Z njimi ravnajo kot z vsakimi gosti, tudi zaračunajo vse.

>Podobno se dolarjev iz vojaskega proracuna ZDA veselijo gostinci in trgovci. Obcani pa z gliserjem Prince of Venice navduseno razkazujejo otrokom ogromno ploveco masino za ubijanje. Z radikalnimi podobami in besedami bomo poskusili domaco in slovensko javnost, pa tudi ameriske vojake ozavestiti, kaksna je resnica za gostoljubnimi nasmeski Slovencev in salami Americanov.
>
>Zavedajmo se, da gre za sprostitev pred ubijanjem. Bomo po ubijanju v Kopru prali tudi njihove roke? Bomo prodali naso cast za pest dolarjev, kot jo bodo oni za milijone sodov nafte?
>
>Popovic, preglej odpadke z Geigerjevim stevcem! Butalski Slovenci, ne navdusujte otrok za veliko igraco, ki bo v Iraku ubijala njihove vrstnike! Koprski trgovci, ne grabite za Judezevimdenarjem, ki se ga drzi kri!
>
>Soldiers, put your heads out of the Bush! You can't hide behind a Bush! Washington washed your brains - should Koper wash your hands? Wellcome as guests in another time, unwanted as executors of Bush's fooly plans today!
>
>Kontakt: Druzbena pobuda Obale
>protivojni@yahoo.com

Idiotski populizem.

McHrozni

3. Infidel
3.2.2003
Škoda da pride ampak kaj češ saj jim ne moreš nič!!!!
Protestirali bote to se mi zdi super, ampak masa šteje, če vas
ne bo več tisoč ne bo nič. ŠKODA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4. McHrozni
3.2.2003
>Škoda da pride ampak kaj češ saj jim ne moreš nič!!!!
>Protestirali bote to se mi zdi super, ampak masa šteje, če vas
>ne bo več tisoč ne bo nič. ŠKODA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Več ko jih bo, več jih bo tragično preminulo preden pobegnejo v ambasade.
Dvomim pa, da jim bodo Iračani pustili. Husein jim bo najbrž zagrozil, da če se samo premaknejo jih bomo najprej mučili, nato pobili, in za to okrivili ZDA.

Ampak hej, mir v Iraku je tega vreden, kajne... in Hussein sploh ni tako grozen.

McHrozni

5. Jurex
14.2.2003
MIROVNIKI grozijo s totalno VOJNO za podporo Sadamu. Nič čudnega, saj so ti jugomirovniki že pred pol leta pisali po Ljubljani BOLJE RAT NEGO PAKT.

 
anarhistični portal - anti-copyright 1998 - shall not rull & not be ruled - ruleless.com