Domov Forum NATO Igre Povezave
Forumi : Slovenija in NATO : Za neodvisno Slovenijo Forum je bil aktiven 2002 - 2012
1. SLOVENEC
5.12.2002
Večkrat nekdo napiše,zakaj pa nihče ne izstopi iz NATO.Moj odgovor bi bil,nimajo nobenih šans več,ker so veliki NATO vci že pred vstopom slednjih poskrbeli za to.Dobro službo so obljubili vsem,ki so se pripravljeni prikloniti in ponižno ubogati.Od njih zahtevajo,da imajo svojo malo da ne privatno vojsko (mentalne pohabljence),ki bo sposobna ubijati na njihov ukaz in to ne glede kje in zakaj.Ti,do dna ponižani pod NATO vci so denimo v IRAQU položili izpit in ne morejo več izstopiti,postali bodo odvisniki.
Ponosen Slovenec.

2. McHrozni
5.12.2002
>Večkrat nekdo napiše,zakaj pa nihče ne izstopi iz NATO.Moj odgovor bi bil,nimajo nobenih šans več,ker so veliki NATO vci že pred vstopom slednjih poskrbeli za to.Dobro službo so obljubili vsem,ki so se pripravljeni prikloniti in ponižno ubogati.Od njih zahtevajo,da imajo svojo malo da ne privatno vojsko (mentalne pohabljence),ki bo sposobna ubijati na njihov ukaz in to ne glede kje in zakaj.Ti,do dna ponižani pod NATO vci so denimo v IRAQU položili izpit in ne morejo več izstopiti,postali bodo odvisniki.
>Ponosen Slovenec.

Veš, tole sem našel na internetu:
"America-bashing is anti-Americanism at its most radical and totalizing. Its goal is not to advise, but to condemn; not to fix, but to destroy. It repudiates every thought of reform in any normal sense; it sees no difference between American liberals and American conservatives; it views every American action, both present and past, as an act of deliberate oppression and systemic exploitation. It is not that America went wrong here or there; it is that it is wrong root and branch. The conviction at the heart of those who engage in it is really quite simple: that America is an unmitigated evil, an irredeemable enormity."

Za nasprotnike ZDA je nasprotovanje Ameriki v najbolj totalitarni obliki samo zase cilj. Cilj nasprotovanja ZDA ni svetovanje ali popravljanje njihovih napak, ampak obsojanje. Vsako idejo spremembe se tu vidi kot nemogočo in ne vidi se razlike med konzervativci in liberalci, temveč se vidi vsako dejanje ZDA, bodisi preteklo ali sedanje, kot namensko dejanje zatiranja in gospodarkega izkoriščanja. Ne gre za to, da je Amerika tu in tam storila kakšno napako, ampak da je nekaj narobe v telesu in duši. Prepričanje takih ljudi je samo eno: ZDA so hudobna in nepopravljiva pošast.
(prost prevod)

Vidiš tu kaj vzporednic z ataturkovimi argumenti proti NATU, s svojimi argumenti proti NATU in sploh z kompletnim nasprotovanjem kapitalizmu in globalizaciji?
Meni se zdi zadeva povsem ustrezen opis teh gibanj in argumentov.

McHrozni

 
anarhistični portal - anti-copyright 1998 - shall not rull & not be ruled - ruleless.com