Domov Forum NATO Igre Povezave
Forumi : Aktualne teme : Ameriški Telebani :-) Forum je bil aktiven 2002 - 2012
1. Meskalito
4.12.2002
Roger Gracer, 2. december 2002

Osemnajst policijskih vozil je pri Philadelphiji zaustavilo avtobus, ki je potnike peljal k Talibanom.

Avtobus na poti iz Philadelphie v New York je kmalu po startu zašel v gost promet. Voznik jo je zaradi tega ubral po stranskih poteh, kar je vznemirilo potnike. Le ti so začeli s pripombami na račun voznika in ko ga je nekdo vprašal, kam jih pelje, jim je šofer jezno odvrnil: "K Talibanom".

Nekatere potnike je to tako prestrašilo, da so po mobilnih telefonih poklicali na pomoč policijo. Slednja je na pregon avtobusa poslala kar 18 patrulj. Policistom je seveda takoj uspelo zaustaviti avtobus, Potniki in voznik pa so morali z dvignjenimi rokami zapustiti avtobus.

Voznika so aretirali in proti njemu vložili tožbo zaradi lažnega vznemirjanja javnosti. Potniki pa so z novim avtobusom in voznikom nadaljevali pot proti New Yorku.

2. Kuki
4.12.2002
>Voznika so aretirali in proti njemu vložili tožbo zaradi lažnega vznemirjanja javnosti.

Aretirati bi morali javnost, ne soferja :-)

3. McHrozni
4.12.2002
V Ameriki je itak možno vse, Afganistan je za njih Kanadska provinca :)

McHrozni

4. Neznanec/ka
13.12.2002
>Roger Gracer, 2. december 2002
>
>Osemnajst policijskih vozil je pri Philadelphiji zaustavilo avtobus, ki je potnike peljal k Talibanom.
>
>Avtobus na poti iz Philadelphie v New York je kmalu po startu zašel v gost promet. Voznik jo je zaradi tega ubral po stranskih poteh, kar je vznemirilo potnike. Le ti so začeli s pripombami na račun voznika in ko ga je nekdo vprašal, kam jih pelje, jim je šofer jezno odvrnil: "K Talibanom".
>
>Nekatere potnike je to tako prestrašilo, da so po mobilnih telefonih poklicali na pomoč policijo. Slednja je na pregon avtobusa poslala kar 18 patrulj. Policistom je seveda takoj uspelo zaustaviti avtobus, Potniki in voznik pa so morali z dvignjenimi rokami zapustiti avtobus.
>
>Voznika so aretirali in proti njemu vložili tožbo zaradi lažnega vznemirjanja javnosti. Potniki pa so z novim avtobusom in voznikom nadaljevali pot proti New Yorku.

Ja in?
Mislim, da to ninič nenavadnega. Če bi ta šofer tako foro spustu pred 11.spet. 2001, pol bi se vsi režal, tko pa je situacija malo bolj resna, saj so američani še vedno šokirani zaradi napada, kar je normalno. Šofer je uporabil malo bolj bolano foro, da se je pozabaval s potniki, zato je prav, da mu tudi sodijo. Z nekaterimi stvarmi se pač ne gre zafrkavat! To je približno tako, kot če bi se kdo sedaj v Sarajevu spomnil in "za foro" vklopil alarm (sireno) za zračni napad. To je enostavno bolan smisel za humor.

SEMPRE FI!

5. jinxgirl
20.2.2003
To je približno tako, kot če bi se kdo sedaj v Sarajevu spomnil in "za foro" vklopil alarm (sireno) za zračni napad. To je enostavno bolan smisel za humor.
>
Ena majčkena razlika: v NY so podrli 2 stolpa, Sarajevo pa v bistvu kar celo. Jaz sem na strani šoferja, najbrž bi šlo vsakemu na živce, če bi mu težili, medtem ko jim on dela uslugo in jih spravlja iz gneče. Hvaležnost po ameriško : )
Težje pa mi je doumeti, kdo je lahko zadosti naiven, da mu takoj verjame. Kaj moreš, medijsko bombandiranje s " trust nobody" jih je oropalo smisla za humor (in zdrave pameti)!

 
anarhistični portal - anti-copyright 1998 - shall not rull & not be ruled - ruleless.com