Domov Forum NATO Igre Povezave
Forumi : Anarhistične teme : Mediji Forum je bil aktiven 2002 - 2012
1. Neznanec/ka
10.4.2002
Bojkotirajmo medije!!!! Same laži in polresnice, ki se odvijajo v medijih, bodisi v časopisih, televiziji zavajajo ljudi, ki se sploh ne zavedajo da vse kar novinarji napišejo ni resnica oziroma da se mnogo stvari o nekem dogodku zamolči ali pa se o neki stvari sploh ne piše. Vse to zaradi tega ker mediji radi poročajo samo o "aktualnih dogodkih ali pa o stvareh za katere se ve da bodo gledalce, bralce sigurno zanimali. Malokrat se zasledi teme ki imajo opravit z ljudmi ki jih tarejo rasnični problemi, kot naprimer problemi delavcev, ki garajo za tisti drobiž in se jih omenja samo ko gre za večjo stavko v tistem podjetju in še takrat tisti dvo minutni prispevek zasede direktor te firme ki je kriv za probleme v firmi. To je bil samo primer. Vse preveč se poroča samo o dogodku ne pa vzroka za ta dogodek. Ni odsežnih raziskav v poročilih ki bi pokazale, zakaj se je ta dogodek zgodil. Zaradi tega se lahko pri ljudeh vstvari napačno mnenje o določeni stvari.
Da ne govorimo o medijih ki nalašč pod pritiskom denarja oziroma lastnega interesa pišejo razne laži in zavajajo ljudi. Iz takih dejanj nastane homofobija, ksenofobija itd.. V bilo katerem režimu naj si bo to kapitalizem, socializem, komunizem povsod je isto. Država bo vedno držala madije pod nadzorom, saj se lahko edino tako obdrži njihova oblast na vrhu. Ukinimo države, ukinimo njihove medije, uvedimo svobodno in resnično poročanje.
Naj živi ANARHIJA!

Razočaran in jezen

2. Marksist
21.5.2002
Itak to je jasno, da nas moralisticni malomescani preko svojih medijev popolnoma drogirajo. Veleburzoazija nima vec potrebe, da se ukvarja z zavestjo zatiranih - preko 'integracije' in 'enakosti' si je malo in srednjemescanstvo ze skoraj popolnoma asimiliralo proletariat.

3. arnulf
22.5.2002
Zato pa obstajajo neodv. mediji. A je kdo tukaj bral slovenski Svojtok- anarhistični časopis. Take stvari je treba podpirat. Naprednejša inteligenca se mora zbasat stran od sobotne priloge Dela in Mladine. Časopisi, v katerih so reklame za prenosne telefone ne morejo biti anarhistično usmerjeni.

4. Netko
26.7.2002
>Zato pa obstajajo neodv. mediji. A je kdo tukaj bral slovenski Svojtok- anarhistični časopis. Take stvari je treba podpirat. Naprednejša inteligenca se mora zbasat stran od sobotne priloge Dela in Mladine. Časopisi, v katerih so reklame za prenosne telefone ne morejo biti anarhistično usmerjeni.
aja, ker anarhisti ne uporabljajo GSMov? v cem je fora?
dej mi nekaj razlozi prosim...ce sva ti pa jst porocevalca, vsak za svoj casopis, jaz recimo za enega, ki ga ti ne maras in ti za enega anarhisticnega... pa porocava o istem dogodku, dej mi povej, kako razlicno bova porocala? kaj bom jaz zamolcal, cesar ti ne bos? kaj bos ti videl cesar jaz ne bom?

5. arnulf
26.7.2002
reklame za gsm odpadejo, ker bi morali biti anarho usmerjeni časopisi neprofitni, po možnosti zastonj in iz recikliranega papirja.. manj odvečne embalaže in več vsebine...

6. MTA
29.7.2002
Pozdrav svim Slovenskim Anarhistima !
Ja sam AnarhoKomunist iz Hrvatske i potpuno se slažem s vama...Mediji samo šire laži o nama...Svi govore da smo mi obicni huligani koji samo žele uništavati.Za sve što se dogodi oni krive nas.Bojkotirajmo medije jer ih država podupire u širenju laži ! Borimo se protiv laži !
Mi ne živimo da bismo se borili, veæ se borimo da bismo živjeli !

 
anarhistični portal - anti-copyright 1998 - shall not rull & not be ruled - ruleless.com